Ανατροπή! Δείτε ποιο κανάλι πήρε τελικά το \"The Voice\" -Ποιος θα είναι ο παρουσιαστής;

Ανατροπή! Δείτε ποιο κανάλι πήρε τελικά το \
Ενώ ήταν σχεδόν σίγουρο πως το "The Voice" θα προβαλλόταν από το Star, τελικά έγινε η ανατροπή. Συγκεκριμένα το talent show κατοχυρώθηκε από το κανάλι του Φαλήρου, με στόχο να βγει στον αέρα στα τέλη Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της real news, ο ΣΚΑΪ έβαλε νερό στο κρασί του και αποδέχθηκε μαζί ε το «The Voice» να πάρει και το «Survivor», πέτυχε πάντως να εξαιρεθεί από τη συμφωνία το «The Voice kids» που η Acun Medya πουλούσε «πακέτο» με τα άλλα δύο.

Όπως αναφέρουν οι ιθύνοντες του Σκαι το σόου θα ξαναστηθεί σχεδόν από το μηδέν προκειμένου να κάνει τα μηχανάκια της Nielsen να χτυπούν κόκκινο. Μάλιστα θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως παρουσιαστής δεν θα είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος ήταν ο επικρατέστερος όταν το σόου βρισκόταν ακόμα στο Star. Ενώ τα στελέχη του ΣΚΑΪ θα επανεξετάσουν τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής και θα αναζητήσουν εκ νέου το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το «The Voice».

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

«Το φάντασμα του νεκρού συζύγου μου με επισκέπτεται καθημερινά»: Η δήλωση πασίγνωστης τραγουδίστριας που προκαλεί ανατριχίλα

Το συγκινητικό μήνυμα της Μίνας Αρναούτη: «H ζωή είναι ωραία! Ανυπομονώ να….» (Photos)

Ο άγνωστος εφιάλτης πασίγνωστης Ελληνίδας: «Έμεινα έξι ώρες κλειδωμένη γιατί θαυμαστής απειλούσε ότι θα με…»

Τα καλύτερά μας σήμερα

Θα ενθουσιαστείς! 6 στιλιστικά κόλπα για να ανανεώσεις τα looks σου χωρίς να ξοδέψεις ευρώ!

Έρευνα που θα σας σοκάρει: Δείτε τι παθαίνουν οι άνδρες σε περιοχές με πολλές γυναίκες!

Πόσο κρίμα! Δέκα διάσημοι που «κατέστρεψαν» τις ζωές των παιδιών τους (Photos)