Τατουάζ: Ο Αλέξανδρος πιέζει την Άννα να γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα!

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Τατουάζ: Ο Αλέξανδρος πιέζει την Άννα να γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα!

Ραγδαίες εξελίξεις για άλλη μια φορά στο Τατουάζ. Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα;

Ο Αλέξανδρος πιέζει την Άννα να γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα, αλλά δεν δείχνει σημάδια μεταμέλειας, γεγονός που την κάνει έξαλλη μαζί του. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Nomads 2: Tο καρφί του Βασιλόπουλου στη Ντάρια, η ανακοίνωση του Πούμπουρα και τα νεύρα του Μισθοφόρου!


Ο Θεοχάρης υπερασπίζεται τον γαμπρό του, ενώ η Βέρα στέκεται στο πλευρό της Άννας, με αποτέλεσμα να έρθουν και αυτοί σε σύγκρουση. Εν τω μεταξύ, η οικογένεια Μελά μαθαίνει για το ατύχημα του Ορφέα και τρέχουν όλοι στο νοσοκομείο.

Η Ελένη, όμως, ξεσπάει όταν συνειδητοποιεί πως από την ημέρα που παντρεύτηκε δεν κάνει τίποτε άλλο από το να νταντεύει τον Ορφέα και τα προβλήματα του. Την επόμενη μέρα, η μεσολάβηση του Θεοχάρη κάνει τα πράγματα χειρότερα ανάμεσα σε Αλέξανδρο και Άννα. Ο τελευταίος έχει πλέον συνειδητοποιήσει τα λάθη του και ψάχνει τρόπο να πλησιάσει τη γυναίκα του και να της ζητήσει συγγνώμη, αλλά εκείνη δεν σκοπεύει να του το κάνει εύκολο. Στο κενό πέφτουν και οι συμβουλές της Αμαλίας καθώς η Άννα τραβάει το σχοινί στα άκρα, για να δείξει στον Αλέξανδρο πόσο πληγώθηκε από τα λόγια του.

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου!

Στα άκρα, όμως, οδηγείται και η συνεργασία του Στρατηγού με τη Μαργκώ και οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες. Ο αδίστακτος άνδρας δίνει τη χαριστική βολή, προειδοποιώντας τον Τόνυ, που αγνοεί ότι η καταιγίδα όπου να 'ναι θα ξεσπάσει. Ο επιχειρηματίας κρύβει την αλήθεια από την Τατιάνα για το τηλεφώνημα που δέχτηκε και παίρνει τον Στρατηγό ανταποδίδοντας τις απειλές. Εν τω μεταξύ, ο Αλέξανδρος με την Άννα τα ξαναβρίσκουν, αφού εκείνος απολογείται για όλα. Ο ίδιος, αργότερα, συναντάει τη Νικόλ και της μιλάει ειλικρινά γι' αυτό που έκανε τότε στην 'Ολγα. Η συζήτηση τους, όμως, έχει άσχημη κατάληξη, αφού εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να ξεχάσει την απαράδεκτη συμπεριφορά της Νικόλ στο δικαστήριο της 'Ολγας και της μιλάει με προσβλητικό τρόπο.