Αποκλειστικό: Αυτή είναι η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου μετά το Τατουάζ!

Η πλοκή της νέας σειράς που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές και τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν!

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου μετά το Τατουάζ!

Ποια είναι η νέα σειρά των Κούλλη Νικολάου και Ανδρέα Γεωργίου και ποιοι ηθοποιοί θα παίξουν;

Από την Μαρία Μεταξητινού! Διαβάστε παρακάτω...

H Mεταφορά του βιβλίου της Ρένα Ρώσση Ζαϊρη "Αστέρια στην άμμο" είναι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα μετά το "Τατουάζ" του Κούλλη Νικολάου και του Ανδρέα Γεωργίου. Το βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2018, είναι μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία που θα γίνεται και αυτό σειρά, όπως είχε γίνει παλαιότερα και με τα "Δίδυμα φεγγάρια" που είχε μεταφερθεί στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στον ΑΝΤ1 το 2016 σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Κώστα Αναγνωστόπουλου και Θεοδόση Οικονομίδη.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

«Το ομοίωμα της φρεγάτας καιγόταν στα ανοιχτά μέσα στο σκοτάδι, χαρίζοντας μια απόκοσμη λάμψη στον ουρανό κι η θάλασσα βάφτηκε κατακόκκινη, όταν κάποιος με κόλλησε στον τοίχο, πέρασε τα δάχτυλά του μέσα στα μαλλιά μου και με φίλησε παθιασμένα. Σύγχυση ένιωσα, γλυκιά ζάλη, καίγονταν τα πάντα μέσα μου και δροσίζονταν μαζί. Και τότε η νύχτα έγινε μέρα, ο ουρανός πιτσιλίστηκε ολόκληρος, πλημμύρισε γιορτινά πυροτεχνήματα, μαγευτικά χρωματικά εφέ. Κι ο άντρας που με μάγεψε με το φιλί του ήταν άφαντος…»

Ο γοητευτικός Μάξιμος, ο ευαίσθητος Ίωνας, ο δυναμικός Ανδρέας κι ανάμεσά τους, η Αλεξία. Η γυναίκα που αγαπήθηκε πολύ. Ποιος θα την κάνει δική του για πάντα; Η Αγαθονίκη και ο Ιάκωβος, άσβεστο μίσος και αμαρτίες. Γιατί είμαστε όσα μας έχουν συμβεί. Γιατί δύσκολα ξεφεύγουμε από τα λάθη που έκαναν οι γονείς μας. Μια αληθινή ιστορία ζωής, ένα μυθιστόρημα που λούζεται στο φως και φωνάζει δυνατά το όνομα της αγάπης, από το Α έως το Ω. Για να μην αφήσει τα όνειρα να κοιμηθούν, για να ξυπνήσει τις ελπίδες…

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΩ ΠΟΤΕ & ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΒΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!

Oσο για τους ηθοποιούς που θα δούμε στη σειρά τίποτα ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ούτε αν θα παίξει και ο ίδιο ο Κούλλης Νικολάου, οποίος μας αποκάλυψε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ !σε σχέση με αυτό: "Εγώ θα ήθελα να παίξω, δεν ξέρω όμως αν θα παίξω. Αν με ρωτούσες όταν αρχίζαμε το «Τατουάζ» θα σου έλεγα ότι δεν θέλω, αλλά τώρα ευθέως και ειλικρινά σου λέω ότι θέλω. Για τον Αντρέα δεν ξέρω αν έχει αποφασίσει, εγώ όμως θέλω να παίξω και δεν επιβάλλω τον εαυτό μου. Εάν εκ του σεναρίου υπάρχει ο ρόλος που γράφτηκε γιατί πρέπει να είμαι εγώ, θα το κάνω. Αυτήν την ελευθερία την έχει η Βάνα, δεν γράφει για κανέναν. Γράφει αυτό που εμπνέεται, αυτό ίσως να είναι και η συνταγή που πάμε καλά. Δεν είχαμε τη σχέση ποτέ με τη Βάνα να της πω «Βόλεψε αυτό» ή «Κάνε εκείνο». Αντιθέτως εμείς πάμε να ακούσουμε τι έχει να μας πει και να μας προτείνει. Αν μας παρακολουθήσεις θα δεις ότι δύσκολα μεταφέρονται οι ηθοποιοί απ' το ένα σίριαλ στο άλλο, είναι ένα 10%. Αυτό το 10% θεωρώ ότι μπορεί να ισχύσει και τώρα, αν και εφόσον είναι ελεύθεροι κι εκείνοι οι ηθοποιοί"