Νίκος Μουτσινάς: Την είπε στον Ανδρέα Γεωργίου! - «Κάνε δοκιμαστικά με τον Ντάνο και άσε μας...» (βίντεο)

Γιατί έγινε έξαλλος ο Μουτσινάς;

Νίκος Μουτσινάς: Την είπε στον Ανδρέα Γεωργίου! - «Κάνε δοκιμαστικά με τον Ντάνο και άσε μας...» (βίντεο)

Ο Νίκος Μουτσινάς έστειλε μήνυμα στον Ανδρέα Γεωργίου από την εκπομπή του.

Ο Ανδρέας Γεωργίου ανέφερε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι έκανε ραντεβού με τον Ντάνο και έκαναν δοκιμαστικά στο σαλόνι του σπιτιού του σκηνοθέτη. Διαβάστε παρακάτω...

Ακόμη, παραδέχθηκε ότι πολλοί δικοί του άνθρωποι το σχολίασαν αρνητικά, ενώ ακόμη και ηθοποιοί ανησύχησαν για την ίδια τη δουλειά του σήριαλ.

Εκείνος, κατέληξε «ότι ήταν ένα πείραμα, που πέτυχε». Μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο σε μια μελλοντική συνεργασία με τον Αγγελόπουλο.

Αυτό το στιγμιότυπο πρόβαλλε στην εκπομπή «Για την παρέα» ο Νίκος Μουτσινάς και δεν δίστασε να πει με αρκετή δόση χιούμορ: «Έχω παρακαλέσει και έχω προκαλέσει τον Ανδρέα έστω και για ένα πλάνο στη σειρά του, δεν πειράζει… Καλή καρδιά κάνε δοκιμαστικά με τον Ντάνο και άσε μας εδώ»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Δημήτρης Μακαλιάς: Άφησε "κάγκελο" τον Μουτσινά - «Εξαιτίας σου δεν έχω δουλειά»!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του στο «Τι λέει», αλλά και στο κόψιμο της εκπομπής.

«Είχα μια εξαιρετική πρώτη εμπειρία με τον Κρατερό και την Κατερίνα… ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ.Ήταν πρωτόγνωρο γιατί είναι πολλές οι ώρες που είσαι στον αέρα, θέλει δουλειά πολύ. Θα ήθελα να έχει πάει καλύτερα, το παλέψαμε πάρα πολύ έντιμα όλοι. Γίναμε μια πολύ καλή παρέα, αλλά δεν υπήρχε η ανταπόκριση που θέλαμε. Δεν βγήκε προς τα έξω, κάναμε καλό καμαρίνι μόνο. Εξαιτίας σου δεν έχω δουλειά! Εξαιτίας σου κι εξαιτίας της φίλης σου της Ζέτας», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ψάχνει δουλειά για του χρόνου αφού δεν έχει κλείσει κάτι και δεν δίστασε να του ζητήσει να τον πάρει στην δική του παράσταση.

«Του χρόνου τι θα κάνετε με την «Βερβερίτσα»; Ψάχνω δουλειά σου λέω… Βάλε με κάπου… δεν έχω κλείσει για του χρόνου», του είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε αστειευόμενος: «Θα δούμε κάτι θα το συζητήσουμε μην μου φας τώρα το χρόνο μου… Μην μου πάθεις κανένα λουμπάγκο φοβάμαι και μου σταματάς τις παραστάσεις μόνο».

Δείτε το σχετικό βίντεο: