Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Τατουάζ: Η Όλγα, έξαλλη με αυτό που έκανε ο Αλέξανδρος, πάει στην αστυνομία και τον καταγγέλλει!

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Τατουάζ: Η Όλγα, έξαλλη με αυτό που έκανε ο Αλέξανδρος, πάει στην αστυνομία και τον καταγγέλλει!
TV 28.03.2019 07:30

Ραγδαίες εξελίξεις στην σειρά Τατουάζ στον Alpha!

Δείτε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις από το TV24 παρακάτω:

Η Όλγα, έξαλλη με αυτό που έκανε ο Αλέξανδρος, πάει στην αστυνομία και τον καταγγέλλει. Ο Σωκράτης δεν αρκείται στα λεφτά του Ορφέα που ανακάλυψε και βάζει στόχο να βρει και τα υπόλοιπα! Ο Θεοχάρης μιλά στη Βέρα με πολύ αγάπη και την ενθαρρύνει να συνεχίσει να προσπαθεί για την παράσταση που τόσο πολύ θέλει να χορέψει. Ο Ορφέας γίνεται έξαλλος με την υπερασπιστική γραμμή που ακολουθεί ο Μάνος και μετά από έναν μεγάλο καυγά, τον απολύει! Ο Νικόλας ανησυχεί που δεν βρίσκει την Πιλάρ και πηγαίνει στην αστυνομία να δηλώσει την εξαφάνισή της! Κάποιος, ανώνυμα, προειδοποιεί τον Σέκερη πως η Αμαλία έχει εραστή! Η απόφαση του δικαστηρίου βγαίνει και η αντίδραση του Ορφέα τους αφήνει όλους άφωνους.


Η απόφαση του δικαστηρίου φέρει ανακούφιση στην οικογένεια Μελά και κυρίως στον Σωκράτη, που νιώθει δικαιωμένος από την έκβαση της υπόθεσης. Ο Ορφέας είναι έξαλλος με το αποτέλεσμα, αρνείται να το δεχτεί και αρχίζει να σκέφτεται πως θα το ανατρέψει. Η Όλγα επιστρέφει στα Μετέωρα με τη Λήδα και τον Στέφανο κι αρχίζουν επιτέλους να ζουν μια φυσιολογική καθημερινότητα μετά από πάρα πολύ καιρό. Η Νικόλ παλεύει να ξεκόψει από τη Μαργκώ και τα όπλα, αλλά αυτό φαντάζει ακατόρθωτο. Η Αθηνά τρίζει τα δόντια στην Ειρήνη σχετικά με τα ανώνυμα μέιλ που στέλνει στον Σέκερη, αλλά εκείνη δεν το βάζει κάτω. Ο Νικόλας πιέζει την Τατιάνα να ερευνήσει την εξαφάνιση της Πιλάρ και πέφτει πάνω σε ένα στοιχείο που θα ανατρέψει τις ισορροπίες...

Τατουάζ - Σούπερ αποκλειστικό! Η Όλγα έγκυος στο παιδί του Στέφανου!

H Oλγα επιτέλους βρίσκει τη γαλήνη και έχοντας μαζί της τη Λήδα και τον Στέφανο σχεδιάζει ένα όμορφο μέλλον για όλους, που δεν θα αργήσει να έρθει.

*Από την Μαρία Μεταξητινού


Ο Στέφανος βλέπει ότι η επιμονή του, η υπομονή του και η στήριξή του στην Ολγα απέδωσαν καρπούς. Πλέον ζουν και οι τρεις τους σαν μια όμορφη οικογένεια. Η Ολγα δείχνει τόσο αισιόδοξη και χαρούμενη, που θέλει να κάνει μια νέα αρχή και στα επαγγελματικά της. Ετσι πηγαίνει ένα πρωί για να οργανώσει το νέο της μαγαζί και καθώς κάνει κάποιες δουλειές, αισθάνεται μια ξαφνική αδιαθεσία που ανατρέπει όλα τα σχέδιά της.

Στιγμιότυπο από την σειρά το Τατουάζ, του Alpha

Λίγο αργότερα, η Ολγα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και τα αποτελέσματα τη γεμίζουν χαρά, ενώ αυτό που θέλει είναι να μοιραστεί το νέο με τον Στέφανο. Μόλις εκείνος γυρίζει στο σπίτι, η Ολγα του λέει: «Στέφανε θέλω να σου πω κάτι σοβαρό». Ο Στέφανος την κοιτάζει ανήσυχος, όμως η Ολγα του χαμογελάει, τον αγκαλιάζει και του λέει τρυφερά: «Είμαι έγκυος. Περιμένουμε μωρό, το καταλαβαίνεις;». Ο Στέφανος τρελαίνεται από τη χαρά του: «Αγάπη μου, πόσο με κάνεις ευτυχισμένο!», της λέει, την αγκαλιάζει τρυφερά και μ’ ένα τεράστιο χαμόγελο συνεχίζει: «Φυσικά πριν γεννήσεις θα πρέπει να κάνουμε και αυτό που είχαμε σχεδιάσει, τον γάμο μας. Τώρα μάλιστα λέω να τον επισπεύσουμε κιόλας». Η Ολγα συμφωνεί και συμπληρώνει: «Πρέπει να το πούμε και στη Λήδα». Λίγο μετά μπαίνει η μικρή: «Τι λέτε εσείς οι δυο και γελάτε;», αναρωτιέται και η Ολγα της ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα, ενώ η Λήδα δείχνει ενθουσιασμένη: «Πότε θα έρθει το νέο αδελφάκι;», ρωτάει συνέχεια.

Οι μέρες περνάνε και το ζευγάρι στα Μετέωρα ζει μια απλή και όμορφη καθημερινότητα, ενώ σκέφτονται και την Αννα με τον Αλέξανδρο. Μάλιστα η Ολγα ανακοινώνει και στον Αλέξανδρο τα νέα, όμως παράλληλα του λέει: «Κοίτα, μην τραβάς και πολύ το σχοινί γιατί στο τέλος θα τη χάσεις την Αννα, δεν θα σε περιμένει αιώνια». Η εγκυμοσύνης της Ολγας αρχίζει και συνεχίζει ήρεμα, όμως η ίδια δεν σταματάει να έχει παραξενιές και να κάνει καψόνια στον Στέφανο.

Στιγμιότυπο από την σειρά το Τατουάζ, του Alpha


Νέο χτύπημα για την Αννα: Ο Θεοχάρης παθαίνει έμφραγμα!

Ενα τηλεφώνημα που θα κάνει η Αννα στον Θεοχάρη στο Λονδίνο, θα έχει την πιο δυσάρεστη κατάληξη, καθώς ο πατέρας της παθαίνει έμφραγμα και πέφτει αναίσθητος. Το πρόβλημα υγείας του Θεοχάρη συνταράσσει τους πάντες και η Αννα ετοιμάζεται να φύγει για το Λονδίνο. Η κοπέλα, γεμάτη αγωνία και πόνο για το νέο χτύπημα που δέχεται στη ζωή της, φτάνει κοντά στον πατέρα της που βρίσκεται στο νοσοκομείο. Λίγο μετά και με αφορμή τον Θεοχάρη, ο Αλέξανδρος παίρνει τηλέφωνο την Αννα και οι δυο τους μιλούν για πρώτη φορά μετά από μέρες. Η Αννα συνεχίζει να περνά δύσκολες ώρες στο πλάι του πατέρα της που παλεύει να ξεπεράσει το έμφραγμα και αναζητά τη στήριξη του Αλέξανδρου, όπου του ζητά για μια ακόμη φορά συγγνώμη, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Από την πλευρά της, η Βέρα προσπαθεί να της συμπαρασταθεί, αλλά η Αννα είναι σίγουρη πως εκείνη κι ο Αλέξανδρος έχουν τελειώσει οριστικά. Στο μεταξύ και οι δύο βρίσκονται στο πλευρό του Θεοχάρη που περνά δύσκολες στιγμές. Η Αννα διαλυμένη από όλα και περισσότερο από τη στάση του Αλέξανδρου, τον παρακαλάει καθημερινά να τα βρουν, αλλά εκείνος της ζητά να μην τον ξαναενοχλήσει. Ωστόσο η υγεία του Θεοχάρη καλυτερεύει, αλλά δεν παίρνει ακόμα εξιτήριο και παραμένει στο νοσοκομείο.

Τατουάζ: Η Μάρθα είναι συναισθηματικά φορτισμένη και η κατάθεσή της είναι ήπια εναντίον του Ορφέα!

Η δίκη του Ορφέα συνεχίζεται και βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της οικογένειας Μελά. Έχει έρθει η μέρα να καταθέσουν η Άννα, η Μάρθα και ο Παύλος και όλοι είναι συγκλονισμένοι από τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως. Η Άννα διηγείται τα γεγονότα και μιλά για τις επιθέσεις του Ορφέα εναντίον της. Η Μάρθα είναι συναισθηματικά φορτισμένη και η κατάθεσή της είναι ήπια εναντίον του Ορφέα, ενώ ο Παύλος με μεγάλη οργή ζητά να κλείσουν τον Ορφέα στη φυλακή για πάντα. Στο μεταξύ, ο Σωκράτης καταφέρνει να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και βρίσκει μέσα πολλές χιλιάδες ευρώ. Στα Μετέωρα, η Όλγα συνεχίζει τις προσπάθειες απεξάρτησής της από το αλκοόλ και είναι έξαλλη με τον Αλέξανδρο που αρνείται να της επιστρέψει τη Λήδα και καβγαδίζει άγρια με τον Στέφανο επειδή δεν παίρνει το μέρος της. Η στιγμή της απολογίας του Ορφέα φτάνει και τους αφήνει όλους άναυδους με τα επιχειρήματά του, το παράλογο σκεπτικό του και την «υπόσχεση» που δίνει στο δικαστήριο στο τέλος της απολογίας του.


Η δίκη του Ορφέα συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, ενώ η Χριστίνα μεταφέρει τον παλμό από την αίθουσα μέσα από τα ρεπορτάζ της. Μετά την απολογία του Ορφέα, τον λόγο παίρνει ο Μάνος, αλλά η αγόρευσή του δεν θα ικανοποιήσει τον Ορφέα, που για μια ακόμη φορά νιώθει ότι πάει να τον βγάλει τρελό ενώ εκείνος πιστεύει πως έχει τα λογικά του. Η φιλία του Νικόλα και του Τόνυ λήγει άδοξα, καθώς ο Νικόλας δεν μπορεί να υποκρίνεται πια μπροστά του και του παραδέχεται ανοιχτά πως σκοπεύει να τον κυνηγήσει. Η Αθηνά και η Τατιάνα συλλέγουν στοιχεία για το παιχνίδι της Μπλε Φάλαινας και η παρεμβολή της αστυνομίας σώζει έναν νεαρό από βέβαιη αυτοκτονία. Η Πιλάρ φτάνει στην Αθήνα, αλλά δεν εμφανίζεται ποτέ στο ραντεβού της με τον Νικόλα, γεγονός που τον ανησυχεί. Η Βέρα προσπαθεί να χειριστεί τη γκρίνια και την ζήλεια του Μάριου. Η Όλγα, μην αντέχοντας άλλο τις συνεχόμενες αρνήσεις του Αλέξανδρου να της επιστρέψει το παιδί, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να αλλάξει τακτική..

Τατουάζ - Σούπερ αποκλειστικό! Το μεγάλο φινάλε της σειράς!

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Όλγα!

Η Πιλάρ εκβιάζει ανοιχτά τη Μαργκώ πως αν δεν της δώσει όσα της χρωστάει θα μιλήσει για όσα ξέρει σχετικά με τα όπλα, αλλά η Μαργκώ δεν θορυβείται από τις απειλές της. Η Αμαλία βρίσκει σιγά σιγά τον παλιό καλό της εαυτό, γεγονός που ενισχύεται και από την εμφάνιση του Σέκερη στο Λονδίνο. Ο Σωκράτης προσπαθεί να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, αλλά κανένας συνδυασμός δεν είναι ο σωστός. Την ίδια ώρα, ο Ορφέας έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Αντώνη και του μιλά για τη δίκη του, που πλησιάζει. Ο Αλέξανδρος και η Άννα πάνε στα Μετέωρα και το κλίμα ανάμεσα στην Όλγα και τον Αλέξανδρο είναι τεταμένο. Η Βέρα δέχεται μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση, όνειρο ζωής για εκείνη. Η Πιλάρ επισκέπτεται τον Νικόλα με σκοπό να μιλήσει για όλους και για όλα και οι πληροφορίες που του δίνει τον αφήνουν άφωνο.

Η Πιλάρ δίνει σημαντικές πληροφορίες, για το εμπόριο όπλων, στον Νικόλα και του επιβεβαιώνει το γεγονός ότι και ο Τόνυ ήταν μπλεγμένος στις μεταφορές. Αυτό τον ξαφνιάζει πολύ και αποφασίζει να φτάσει αυτή την έρευνα μέχρι τέλους. Στο μεταξύ, ο Ορφέας στο ψυχιατρείο προσπαθεί να έρθει πιο κοντά με τον Αντώνη για κάθε ενδεχόμενο, ενώ ο Μάνος από την πλευρά του είναι απελπισμένος με την αλλοπρόσαλλη στάση του Ορφέα και τη βεβαιότητά του ότι θα αθωωθεί. Ο Σωκράτης κάνει ακόμα προσπάθειες να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο στο σπίτι του Ορφέα. Στα Μετέωρα, ο Αλέξανδρος και ο Στέφανος αγοράζουν μια έκταση καλλιέργειας τρούφας και είναι πολύ χαρούμενοι. Η Όλγα δεν σταματά να πιέζει τον Αλέξανδρο να της φέρει πίσω τη Λήδα. Εκείνος αρνείται και να το συζητήσει, περιμένοντας πρώτα από την Όλγα να δείξει σημάδια πλήρους αποχής από το αλκοόλ.

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share