Η επιστροφή: Το επικό spoiler της Παπαχαραλάμπους για την Έλενα! «Παρασύρεται από την Αθηνά και...»

Δεν παίζει να το αποκάλυψε αυτό...

Η επιστροφή: Το επικό spoiler της Παπαχαραλάμπους για την Έλενα! «Παρασύρεται από την Αθηνά και...»

Ένα επικό spoiler έκανε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για την Έλενα, τον χαρακτήρα που υποδύεται στην σειρά του ΑΝΤ1, Η Επιστροφή! Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων ότι παρασύρεται από την Αθηνά!

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σειρά, αλλά και για την εξέλιξή της. (Διαβάστε τι θα συμβεί αναλυτικά στα επεισόδια)

Τι απολαμβάνετε περισσότερο στο γύρισμα της «Επιστροφής»;


Είναι μία σειρά με πολλές πρακτικές δυσκολίες.Όλα τα γυρίσματα εί­ναι εξωτερικά. Αυτό που απολαμβάνω εγώ είναι η σχέση με τους συ­ναδέλφους. Είναι σχεδόν πρωτοφανές να είμαστε τόσο δεμένοι με­ταξύ μας. Από τους πιο νέους μέχρι τους μεγαλύτερους. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα και στη συγκεκριμένη δουλειά, αν δεν συνέβαινε, θα ήταν δύσκολα τα πράγματα.

Η ηρωίδα που υποδύεστε, η Έλενα έχει ζήσει πολύ σκληρές καταστάσεις. Πώς καταφέρατε να προσεγγίσετε τον ρόλο;

Όπως όλους τους ρόλους. Προσπαθείς να σκεφτείς πώς θα ήταν αν το βίωνες εσύ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, που μια μάνα έχασε το παιδί της για 20 χρόνια, δεν μπορείς να το πλησιάσεις, είναι στη σφαίρα της φαντασίας, με την έννοια ότι είναι πολύ σκληρό.


Ποια ήταν για εσάς η πιο δυνατή, σκηνή μέχρι στιγμής και γιατί;

Για εμένα η πιο δυνατή σκηνή της Έλενας ήταν η στιγμή της αποκάλυψης πως ο Παύλος δεν είναι ο Μάνος.

Ποια θα θέλατε να είναι η εξέλιξη του ρό­λου σας και το τέλος της Έλενας;

Με πετυχαίνετε σε μία, στιγμή κομβική για την ιστορία. Αλλά το μόνο που θα ήθελα για την Έλενα είναι να είναι τα παιδιά της καλά.

Μέχρι πού θα έφτανε η Έλενα για να προστατεύσει τα παιδιά της;

Δεν υπάρχει όριο στο πού θα φτάσει μια μάνα για να σώσει τα παιδιά της. Σε όποια ηλικία κι αν είναι τα παιδιά, για μια μάνα θα είναι πά­ντα παιδιά

Η Αθηνά προσπαθεί να τη χωρίσει, για πάντα από τον Πέτρο, θα δούμε να τα καταφέρνει τελικά;

Φαντάζομαι πως μπορεί η Έλενα να παρασυρθεί από τις κατηγορίες της Αθηνάς, αλλά πιστεύω πως θα καταλάβει ότι δεν είναι αλήθεια.

Βρισκόμαστε προς το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Τι αποκομίσατε από αυτή τη χρονιά;

Ήταν πολύ πλούσια χρονιά, θα μου λείψει η «Επιστροφή»,
ήθελα να, ξεκουραστώ. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους μου με τους συναδέλφους μου είναι ιδανικές και μακάρι να είναι πάντα έτσι.

Στη σειρά συμμετέχουν πολλά παιδιά που κάνουν τώρα το ντε­μπούτο τους αλλά και καταξιωμένοι ηθοποιοί. Ήταν δύσκολος συνδυασμός;

Ήμασταν πολύ τυχεροί γιατί τα παιδιά που έπαιξαν σιη σειρά ήταν ένα κί ένα. Το ήθος τους και η στάση τους είναι σπάνια. Είμαι πολύ χαρού­μενη που γνώρισα αυτά τα παιδιά και είμαι σίγουρη πως όλα θα κά­νουν κάτι. Είναι όλα πολύ αξιόλογα.

Θα σας δούμε και την επόμενη σεζόν κάπου τηλεοπτικά;

Είναι νωρίς ακόμη, δεν ξέρω. Είμαι και σε μία φάση που είμαι στα γυ­ρίσματα ακόμη και είμαι μπερδεμένη.

Πηγή: Tv Έθνος

Η επιστροφή - Αποκλειστικό βόμβα! Ο Παύλος κλείνει στην φυλακή την Έλενα!

Aποκλειστικό βόμβα με την σειρά του ΑΝΤ1, η Επιστροφή! Ο Παύλος κλείνει στην φυλακή την Έλενα!

Η αλήθεια βγήκε στο φως και τώρα ο Παύλος με την Αθηνά ενώνουν τις δυνάμεις τους, ώστε να πάρουν εκδίκηση από αυτούς που θεωρούν υπεύθυνους για τα δεινά που τους συνέβησαν... Πρώτος στόχος τους είναι η Ελενα, την οποία θα κλείσουν στη φυλακή! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει όλα όσα θα συμβούν, όπως και όλες τις εξελίξεις!


Η Αθηνά αποφασίζει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στον Παύλο για τη συγγένειά τους! «Είχα μία αδελφή, τη Λυδία, η οποία αυτοκτόνησε πριν από 25 χρόνια! Πριν από καιρό έπεσε στα χέρια μου το ημερολόγιό της και εκεί έμαθα πως η αιτία για την αυτοκτονία της ήταν ο Πέτρος! Θύμωσα και αποφάσισα να τον εκδικηθώ! Πάνω στις έρευνες που έκανα και για τον αδελφό μου, τον Ανδρέα, τον οποίο είχαν διώξει οι γονείς μου, πολλά χρόνια πριν πεθάνει η αδελφή μου, έμαθα πως η Λυδία ήταν έγκυος και πως το παιδί το έδωσε σε εκείνον για να το κρατήσει. Λίγες μέρες μετά τη γέννα, αυτοκτόνησε... Παύλο, αυτό το παιδί είσαι εσύ! Είμαι η θεία σου», του λέει και του δίνει το χαρτί της γέννησης.

Ο Παύλος παθαίνει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής του! Παράλληλα, συνειδητοποιεί ότι ακόμα και ο ερχομός του στο σπίτι του Κορωναίου δεν ήταν δική του επιλογή, όπως νόμιζε ως τώρα, αφού όλο αυτό ήταν ένα σχέδιο του Αντώνη για να εκδικηθεί την οικογένεια του Ορέστη!

Την ίδια ώρα και ο Πέτρος μαθαίνει από τον Ζερβό πως η Αθηνά ήταν αδελφή της Λυδίας και πως εκείνη έχει έρθει για να τον εκδικηθεί, επειδή τον θεωρεί υπεύθυνο για αυτή την τραγωδία. Ετσι αποφασίζει να συναντήσει την Αθηνά και αυτή τη φορά η σύγκρουσή τους θα ξεφύγει από τον έλεγχο… Η Αθηνά προσπαθεί να πάρει με το μέρος της τον Παύλο, την ώρα που ο Ζερβός αποκαλύπτει στον Πέτρο τη δική του σχέση με τη Λυδία και την Αθηνά.

Το ίδιο βράδυ ο Παύλος και ο Πέτρος θα κάνουν μια συνάντηση, που θα ανοίξει νέους λογαριασμούς. «Εμαθα από την Αθηνά ότι είμαι ανιψιός της! Επίσης έμαθα πως είχες σχέση με τη μητέρα μου, την οποία δεν γνώρισα ποτέ, γιατί αυτοκτόνησε εξαιτίας σου! Είναι αλήθεια όλα αυτά;» τον ρωτάει και ο Πέτρος του απαντά: «Δεν είχα ιδέα για όλα αυτά! Τώρα τα έμαθα κι εγώ... Είναι αλήθεια πως είχαμε σχέσεις με τη Λυδία, αλλά...», πάει να πει και ο Παύλος τον κόβει: «Αλλά, τι; Θα πεις ότι δεν φταις εσύ που αυτοκτόνησε; Δεν γούσταρες την Ελενα από παλιά; Γιατί κορόιδευες τη μάνα μου και δεν την παρατούσες στην ησυχία της; Της έδινες δικαίωμα να ελπίζει ότι θα είστε μαζί και εσύ έκανες όνειρα με την Ελενα! Εσείς σκοτώσατε τη μάνα μου! Εσύ φταις που πέθανε, που δεν μπόρεσα να τη γνωρίσω ποτέ! Λυπάμαι, αλήθεια λυπάμαι, γιατί σε πίστεψα και σε εμπιστεύτηκα και εσύ έπαιξες ένα τόσο βρόμικο παιχνίδι». Πιάνει τον Πέτρο από τον λαιμό και του λέει: «Εμείς οι δύο δεν τελειώσαμε! Τώρα θα έχεις κι εμένα απέναντί σου και θα πληρώσεις για όσα έκανες».

Παράλληλα ο Πέτρος προσπαθεί να βρει αν η Αθηνά εμπλέκεται στις επιθέσεις της οικογένειας, ενώ ο Ζερβός κρατά στα χέρια του κάτι πολύτιμο για το μέλλον του Ορέστη. Ο Παύλος αποφασίζει να αποκαλύψει στην Ελενα την πραγματική του ταυτότητα και εκείνη σοκάρεται, όταν μαθαίνει την αλήθεια για την Αθηνά, ενώ κατηγορεί τον Πέτρο ως υπεύθυνο για το μίσος που έτρεφε η Λυδία στο πρόσωπό της.

Ο Νικήτας πληροφορείται από την Ελενα τις αποκαλύψεις για τον Παύλο και την Αθηνά και αποφασίζει να κάνει μια σοβαρή συζήτηση με τον Πέτρο. Ο Παύλος, επηρεασμένος από την άποψη της Αθηνάς, την υποστηρίζει και έρχεται σε σύγκρουση με τη Δανάη. «Ελα, βρε συ, Παύλο, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος ο Πέτρος, τον αδικείς», του λέει, αλλά εκείνος θυμώνει περισσότερο: «Τον αδικώ; Εξαιτίας του πέθανε η μάνα μου! Δεν τη γνώρισα ποτέ! Αν την είχα στη ζωή μου, τίποτα άσχημο δεν θα μου είχε συμβεί! Δεν θα έμπλεκα ποτέ μαζί σας», λέει πάνω στα νεύρα του και η Δανάη πληγώνεται.

Παράλληλα η Ελενα φαίνεται να βρίσκει ένα σημείο επαφής με τον Ορέστη, αντίθετα ο Πέτρος φαίνεται να χάνει ακόμα και την εμπιστοσύνη του Νικήτα... Ομως ο Πέτρος είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος και να καθαρίσει το όνομά του από όλη αυτή την πλεκτάνη που στήθηκε στην πλάτη του.

Καρέ καρέ το σχέδιο εκδίκησης

Και ενώ έχουν έρθει τα πάνω κάτω με τις αποκαλύψεις της Αθηνάς, αλλά και την πραγματική ταυτότητα του Παύλου, παράλληλα έχει φτάσει και η δίκη για τον πυροβολισμό της Ελενας στον νεαρό. Η ίδια ανησυχεί ιδιαίτερα, καθώς φοβάται πως θα μπει στη φυλακή, παρόλο που στην κατάθεσή του ο Παύλος είχε ισχυριστεί πως δεν του επιτέθηκε εκείνη! Ομως τίποτα από όλα αυτά δεν θα είναι πια το ίδιο. Και αυτό, γιατί η Αθηνά πείθει τον Παύλο να τιμωρήσουν την Ελενα. «Εχει μερίδιο ευθύνης για τον θάνατο της μητέρας σου... Θα το αφήσεις να περάσει έτσι; Θα την αφήσεις να κυκλοφορεί ελεύθερη, ενώ προσπάθησε να σε σκοτώσει; Δεν έγινε επίτηδες η επίθεση, Παύλο, ήμουν μπροστά και είδα πώς έγινε όλο το σκηνικό», του λέει, αλλά εκείνος έχει ενδοιασμούς: «Εχω κάνει πολλά στην Ελενα και την πλήγωσα, αλλά ειλικρινά δεν πιστεύω ότι με πυροβόλησε επίτηδες». Η Αθηνά γίνεται έξω φρενών: «Ετσι πιστεύεις; Θέλεις να σου θυμίσω πώς σου συμπεριφέρθηκε όταν έμαθε πως δεν είσαι γιος της; Η μήπως να σου θυμίσω ότι δεν σε ήθελε στο πλευρό της κόρης της; Παύλο, άνοιξε τα μάτια σου και δες την αλήθεια, είναι μπροστά σου! Ποτέ της δεν σε δέχτηκε και θα έκανε τα πάντα για να σε απομακρύνει από την οικογένειά της». Ο Παύλος τελικά πείθεται και έτσι στο δικαστήριο -προς έκπληξη όλων- καταθέτει κατά της Ελενας, με αποτέλεσμα ο δικαστής να αποφασίσει τη φυλάκισή της! Νέο δράμα πέφτει πάνω στα κεφάλια των Κορωναίων...

*Από τη Γιάννα Παπανικολάου και το TVΣίριαλ