Το Τατουάζ: Εξελίξεις βόμβα! Ο Ορφέας έτοιμος να σκοτώσει την Ελένη!

Αναλυτικά όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας!

Το Τατουάζ: Εξελίξεις βόμβα! Ο Ορφέας έτοιμος να σκοτώσει την Ελένη!

Εξελίξεις βόμβα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στο Τατουάζ. Ο Ορφέας είναι έτοιμος να σκοτώσει την Ελένη.

Αναλυτικά τα επεισόδια για την εβδομάδα 10-14/5.

Το Τατουάζ εξελίξεις

Δευτέρα 10 Ιουνίου, στις 21:50
Επεισόδια: 279+280
Η Τατιάνα προσπαθεί να παγιδεύσει τον Ορφέα μέσω τηλεφώνου, αλλά εκείνος το κλείνει πριν τον εντοπίσει. Ο Αλέξανδρος επιστρέφει επιτέλους στο σπίτι και το ζευγάρι γιορτάζει την πρώτη βραδιά της ελευθερίας του. Ο Σέκερης εξακολουθεί να γκρινιάζει στην Αμαλία για την μοναξιά του, αλλά εκείνη δεν πείθεται να γυρίσει πριν ολοκληρώσει το έργο της. Με ένταση κυλούν οι μέρες και στο σπίτι του Θεοχάρη, καθώς η Βέρα δεν μπορεί να χωνέψει πως θα φύγει οριστικά απ’ το Λονδίνο και θα την αφήσει μόνη της με το παιδί. Τα γενέθλια της Ειρήνης θα «κάψουν» την Τατιάνα που τρώει με μανία το γλυκό και κινεί τις υποψίες για πιθανή εγκυμοσύνη, ενώ ο Τόνυ εξακολουθεί να την πιέζει να δουν έναν γυναικολόγο. Τα παιδιά μαθαίνουν για τον γάμο της Μάρθας και του Παύλου κι αρχίζουν την πλάκα, ενώ η Μάρθα ζητά από την Αμαλία να γίνει μάρτυρας στον γάμο. Κι ενώ η Όλγα και ο Στέφανος οργανώνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ένα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να ταράξει τα νερά..

Η Όλγα, έξαλλη με τη συμπεριφορά της Λήδας, αποφασίζει να αλλάξει στάση και να το παίξει σκληρή απέναντί της, αλλά η τιμωρία δεν κρατά παραπάνω από λίγες ώρες. Ο Αλέξανδρος επιστρέφει στο γραφείο, αλλά εξομολογείται στην Άννα πως μάλλον ήρθε η ώρα να το κλείσει και να αφοσιωθεί στην δουλειά με τα μανιτάρια. Ο Σωκράτης μετά από την επιμονή της Μίνας δεσμεύεται να προχωρήσει με τη διαδικασία της ύπνωσης. Η Ειρήνη λέει στον Σέκερη τις υποψίες της για την εγκυμοσύνη της Τατιάνας. Ο Θεοχάρης χαιρετά την Βέρα και τον Μάριο και φεύγει οριστικά απ’ το Λονδίνο. Ο Παύλος στήνει ένα γλέντι για να γιορτάσει την αποφυλάκιση του Αλέξανδρου, αλλά η παρουσία του Χάρη και του Πέτρου του χαλάνε το κέφι. Ο Χάρης όμως κάνει μια κίνηση που θα τον εκπλήξει! Η άνεση της Μαργκώ μοιάζει ύποπτη και ο πρέσβης διατάζει να παρακολουθείται. Η επιστροφή του Τόνυ στο Λονδίνο ανησυχεί την Τατιάνα. Η εμμονή του Ορφέα με την Ελένη όλο και μεγαλώνει, με αποτέλεσμα να κάνει το πρώτο λάθος…

Τρίτη 11 Ιουνίου, στις 21:50
Επεισόδια: 281+282
Η αστυνομία σπεύδει στο σημείο που ένας περαστικός έχει αναγνωρίσει τον Ορφέα. Ο Σέκερης βρίσκεται στα καρφιά με την πιθανή εγκυμοσύνη της Τατιάνας, γιατί ξέρει ότι αυτό θα δρομολογήσει άλλες εξελίξεις. Ζητά την βοήθεια της Αθηνάς και καταστρώνουν ένα σχέδιο, προκειμένου να μάθουν την αλήθεια. Η Μάρθα και ο Παύλος, ετοιμάζονται για τον γάμο τους κι επινοούν διάφορες δικαιολογίες προκειμένου να ξεφύγουν απ΄ τα παιδιά τους και να παντρευτούν κρυφά. Στο μεταξύ, η Μαργκώ προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταλάβει γιατί ο Τόνυ πουλάει τα πλοία του και οι πολλές ερωτήσεις που του κάνει θα τους φέρουν για μια ακόμα φορά σε σύγκρουση. Το βιβλίο του Ορφέα κυκλοφορεί και το στέλνει ο ίδιος στην οικογένεια Μελά. Όταν το διαβάζουν παθαίνουν σοκ!

Η επίσημη έκδοση του βιβλίου είναι πια γεγονός και κλονίζει την οικογένεια Μελά και ιδιαίτερα την Ελένη που δεν μπορεί να πιστέψει ότι το όνομά της διασύρεται τόσο άσχημα. Ο Αλέξανδρος υπόσχεται να το παλέψει κι αναλαμβάνει να μιλήσει με τον δικηγόρο του, μήπως και καταφέρει να αποσύρει το βιβλίο. Η Αθηνά διαπιστώνει με πλάγιο τρόπο πως η Τατιάνα είναι έγκυος και ενημερώνει τον Σέκερη. Ο Τόνυ καταστρέφει ενοχοποιητικά έγγραφα και γυρίζει την πλάτη στην παλιά του ζωή, καθώς ετοιμάζει το ταξίδι του με την Τατιάνα. Ο Σωκράτης αποφεύγει την ύπνωση, γεγονός που ανησυχεί τη Μίνα. Ο Στέφανος και η Όλγα βρίσκονται στις τελικές ετοιμασίες για τον γάμο τους. Η Αμαλία δεν δείχνει διατεθειμένη να υποκύψει στον ψυχολογικό πόλεμο του Σέκερη. Μια νέα φίλη του Μάριου έρχεται να αλλάξει τις ισορροπίες στη ζωή της Βέρας. Ο Ορφέας φτάνει ένα βήμα πριν το μεγάλο του στόχο: να σκοτώσει την Ελένη…

Το Τατουάζ εξελίξεις

Τετάρτη 12 Ιουνίου, στις 21:50
Επεισόδια: 283+284
Ο Ορφέας στριμώχνει την Ελένη μέσα στο ασανσέρ και της βάζει το μαχαίρι στο λαιμό, χωρίς να γνωρίζει όμως ότι η Ελένη κρύβει έναν «άσσο» στο μανίκι! Ο Πρέσβης πιέζει τον Τόνυ πολύ έντονα και καταφέρνει να του πάρει μια απάντηση για το θέμα των πλοίων. Ο Αλέξανδρος συναντιέται με τον δικηγόρο του και προσπαθεί πάση θυσία να βρει λύση για να αποσύρει το βιβλίο του Ορφέα! Η Τατιάνα αρχίζει να καταλαβαίνει πως όταν φύγει με τον Τόνυ, δεν θα ξαναδεί ποτέ την αδερφή της κι αυτό την πονάει πολύ. Ο Σέκερης πιάνει την Ειρήνη σε ένα μεγάλο ψέμα και την ξεμπροστιάζει! Ο Πέτρος τα παίζει όλα για όλα με τη Μαργκώ και καταφέρνει να εισχωρήσει μέσα στο Συμβούλιο! Η Χριστίνα κανονίζει ραντεβού με τον Ορφέα και ενημερώνει την Τατιάνα!

Η Χριστίνα πηγαίνει στο ραντεβού που έχει δώσει με τον Ορφέα, σ΄ ένα πάρκο περικυκλωμένο από αστυνομικούς με πολιτικά, όμως ο Ορφέας για μια ακόμα φορά βρίσκεται ένα βήμα μπροστά και ετοιμάζει στη Χριστίνα μια δυσάρεστη «έκπληξη». Στο μεταξύ, στην Αίγινα, ο Παύλος και η Μάρθα στήνουν ολόκληρο κόλπο για να ξεφύγουν από τα παιδιά τους και να παντρευτούν κρυφά με την ησυχία τους, χωρίς να ξέρουν ότι ο Αλέξανδρος, η Άννα, η Ελένη και η Αφροδίτη στήνουν τη δική τους συνωμοσία για να σπάσουν πλάκα. Στο Λονδίνο, ο Τόνυ καλεί στο σπίτι του τη Μαργκώ και της κάνει το τραπέζι και με τον τρόπο του την αποχαιρετά για πάντα, μόνο που η Μαργκώ ούτε καν το υποψιάζεται ότι περνά τις τελευταίες στιγμές παρέα με τον γιό της. Από την άλλη μεριά, η Μαργκώ είναι πολύ υπερήφανη γιατί το Συμβούλιο αναθέτει στον Πέτρο καθήκοντα υπεύθυνου ασφαλείας. Όταν στη διάρκεια του γάμου της Μάρθας και του Παύλου εμφανίζονται ξαφνικά τα παιδιά, η Μάρθα φεύγει και τους αφήνει όλους σύξυλους.

Πέμπτη 13 Ιουνίου, στις 21:50
Επεισόδια: 285+286
Η αντίδραση της Μάρθας παγώνει τον Παύλο που ανησυχεί μήπως ο γάμος τους ακυρωθεί, αλλά η ψύχραιμη μεσολάβηση του Αλέξανδρου οδηγεί το ζευγάρι στην αίθουσα του Δημαρχείου, όπου και ξαναπαντρεύονται. Η Τατιάνα και η Αθηνά συνειδητοποιούν πως η Ειρήνη έχει πέσει σε προικοθήρα και προσπαθούν να της ανοίξουν τα μάτια. Ο Σέκερης καταλαβαίνει πως ο Τόνυ και η Τατιάνα ετοιμάζονται να το σκάσουν στο εξωτερικό και παίρνει τα μέτρα του. Ο Λευτέρης προσπαθεί να γλιτώσει από τον Ορφέα… Ο Μάριος λέει στη Βέρα πως άλλαξε γνώμη και θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα. Η Αμαλία ξεκαθαρίζει στον Σέκερη πως μαζί της δεν θα έχει μια συμβατική σχέση, γεγονός που δεν τον χαροποιεί καθόλου. Η Μαργκώ εισχωρεί όλο και πιο βαθιά στο dark web. Ένας ακόμα φόνος του Ορφέα συγκλονίζει την Τατιάνα.

Ο νέος φόνος του Ορφέα έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στο περιβάλλον της αστυνομίας. Στο σπίτι της Χριστίνας, η Αθηνά βρίσκει ένα σημειωματάριο κι εκεί ανακαλύπτουν την πληροφορία ότι ο Σωκράτης είναι γιός του Ορφέα. Στο μεταξύ, ο Ορφέας παίρνει τηλέφωνο την Τατιάνα και υπερηφανεύεται για τα κατορθώματά του. Το καλό κλίμα ανάμεσα στη Μαργκώ και τον Τόνυ εξακολουθεί να υπάρχει και η Μαργκώ παρότι χαίρεται γι΄ αυτή τη εξέλιξη, δεν μπορεί να υποψιαστεί πού οφείλεται αυτή η αλλαγή του γιού της. Στο μεταξύ, η Αμαλία είναι ενθουσιασμένη από τις εξελίξεις και ετοιμάζεται να προχωρήσει και σε άλλα σχέδια που έχει, ενώ η σχέση της με τον Σέκερη είναι το τελευταίο που την απασχολεί. Η Τατιάνα βρίσκει στο γραφείο του Σέκερη ένα στικάκι κι όταν το βάζει στον υπολογιστή της, καταλαβαίνει ότι αυτή και ο Τόνυ παρακολουθούνται από την αστυνομία.

Τατουάζ - Αποκλειστικό φωτιά! Η Όλγα τινάζει τον γάμο στον αέρα!

Αποκλειστικό φωτιά για το Τατουάζ στον Alpha tv! Η Όλγα τινάζει τον γάμο στον αέρα και οι ισορροπίες αλλάζουν για πάντα.....

Ενώ συμβαίνουν διάφορα στην Αίγινα αλλά και το Λονδίνο, στα Μετέωρα το κλίμα είναι διαφορετικό και χαρούμενο καθώς η Ολγα και ο Στέφανος βρίσκονται στο στάδιο όπου ειδοποιούν τους τελευταίους καλεσμένους για τον γάμο τους που είναι σε λίγες μέρες.

Η όλη διαδικασία σχεδόν έχει ολοκληρωθεί και το ευτυχισμένο ζευγάρι, στην τελική ευθεία για τον γάμο τους, διαλέγουν όνομα για το μωρό που έρχεται.

Η Ολγα εκφράζει κάποιες ανασφάλειες στον Στέφανο: «Δεν ξέρω αν μπορώ να τα καταφέρω σ’ αυτό τον νέο ρόλο», προβληματίζεται και στην ιστορία αυτή μπλέκεται η Αννα και οι πρόσφατες κουβέντες που είχαν κάνει περί εγκυμοσύνης και δεσμεύσεων. Η Ολγα είναι σίγουρο ότι βιώνει το άγχος της νύφης πριν την εκκλησία. Αρχίζει να πανικοβάλλεται για το αν θα πρέπει να κάνει αυτό το βήμα-σταθμό στη ζωή της, που θα της φέρει επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες.

Ολα αυτά τα εξομολογείται στην Αννα και παράλληλα της λέει: «Σκέφτομαι ότι ήταν λάθος. Ισως δεν πρέπει να γίνει αυτός ο γάμος». Οι ενδοιασμοί της Ολγας σχετικά με τον γάμο προβληματίζουν την Αννα που έχει αρχίσει να πιστεύει πως η Ολγα θα το βάλει στα πόδια και δεν θα παντρευτεί: «Νομίζω ότι πρέπει να πάμε κοντά της, Αλεξ. Δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά που μου λέει και φοβάμαι ότι είναι έτοιμη να κάνει πίσω», λέει ανήσυχη. Διαβάστε και την εξέλιξη για σήμερα!

Ετσι η Αννα και ο Αλέξανδρος φεύγουν για τα Μετέωρα, ενώ η Ολγα εξακολουθεί να πιέζεται και να έχει αμφιβολίες για τον γάμο που ετοιμάζεται να κάνει: «Δεν ξέρω αλήθεια. Φοβάμαι πολύ και αισθάνομαι εγκλωβισμένη. Αννα, δεν έχω καμία χαρά, νιώθω να πνίγομαι με όλα αυτά», της εξομολογείται. Η Αννα προσπαθεί να την καθησυχάσει και μάλιστα από την πρώτη στιγμή που φτάνουν στα Μετέωρα με τον Αλέξανδρο, κάνουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα και ετοιμάζονται για τα μπάτσελορ, αλλά η Ολγα δεν δείχνει ενθουσιασμένη με την ιδέα, ενισχύοντας τους φόβους της Αννας πως μπορεί τελικά να μην προχωρήσει με τον γάμο, έστω και την τελευταία στιγμή.

Τατουάζ - Αποκλειστικό βόμβα! Η Τατιάνα ανακαλύπτει το σχέδιο του Σέκερη!

Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΝΥ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ

Μόλις η Τατιάνα διαπιστώνει ότι ο Σέκερης την παρακολουθεί, αλλάζει εντελώς στάση απέναντι στον Τόνυ, γίνεται απόμακρη και σχεδόν εχθρική, γεγονός που τον παραξενεύει πολύ, αλλά δεν της λέει κάτι. Ωστόσο τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν η Τατιάνα το φτάνει στα άκρα και ανακοινώνει στον Τόνυ ότι χωρίζουν, γκρεμίζοντας έτσι ό,τι όνειρα είχαν κάνει για το μέλλον τους.

Ο Τόνυ που δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί, στην κυριολεξία τρελαίνεται από τη συμπεριφορά της Τατιάνας και αποφασίζει να γυρίσει στην Ελλάδα. Φυσικά η Μαργκώ μόλις το ακούει γίνεται έξαλλη και του τονίζει πως προέχει να παραστεί στο Συμβούλιο.

Ο Τόνυ όμως δεν ακούει τίποτα και η Μαργκώ ανησυχεί με τη μεταστροφή του, αφού όλες αυτές τις μέρες ήταν τόσο γλυκός και φιλικός απέναντί της. Πιστεύει ότι είναι πραγματικά άρρωστος.

Στο μεταξύ, η Τατιάνα υποκρίνεται ότι πονάει και ζητά άδεια από την υπηρεσία, ενώ ο Τόνυ, αγνοώντας τις εξελίξεις, τηλεφωνεί στην Τατιάνα και την πιέζει να τα ξαναβρούν για χάρη του μωρού, όμως αυτό που θα ακούσει τον αφήνει άφωνο: «Τόνυ, δεν υπάρχει μωρό, απέβαλα», του λέει. Ο Τόνυ έχει μείνει άναυδος από τα λεγόμενα της Τατιάνας ότι έχασε το μωρό και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τον απορρίπτει για μια ακόμα φορά και του ζητά να χωρίσουν. Αμέσως παίρνει την απόφαση να πάει επειγόντως στην Ελλάδα.

Τατουάζ - Σούπερ αποκλειστικό! Η Μαργκώ νεκρή - Τόνυ και Τατιάνα το σκάνε!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για το Τατουάζ! Η Μαργκώ πέφτει νεκρή και Τόνυ και Τατιάνα το σκάνε....

Η ελληνική αστυνομία σε συνεργασία με τη Europol βρίσκεται ένα βήμα πριν τη σύλληψη της Μαργκώς, θα προλάβουν όμως; Την ίδια στιγμή ο Τόνυ με την Τατιάνα ετοιμάζονται για τη μεγάλη φυγή.

Η Τατιάνα ανακαλύπτει στο γραφείο του Σέκερη το στικάκι όπου έχει καταγράψει όλες τις κινήσεις της. Οταν λοιπόν διαπιστώνει ότι ο Σέκερης την παρακολουθεί, αποφασίζει να παίξει κι αυτή το παιχνίδι του. Το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να αλλάξει εντελώς στάση απέναντι στον Τόνυ. Αρχίζει να του φέρεται ψυχρά έως σχεδόν εχθρικά, γεγονός που τον παραξενεύει πολύ: «Μπορείς να μου πεις τι έπαθες στα καλά καθούμενα; Μέχρι χθες λέγαμε άλλα, τώρα τι άλλαξε, μου λες, θα με τρελάνεις», της λέει. Η Τατιάνα όμως κάνει ένα βήμα παραπάνω και ανακοινώνει στον Τόνυ ότι χωρίζουν. «Απλώς, Τόνυ, σκέφτηκα ώριμα και έβαλα να λειτουργήσει η λογική μου. Πώς το λένε, ξύπνησα, δεν θα τα τινάξω όλα στον αέρα για σένα», του ανακοινώνει, γκρεμίζοντας έτσι ό,τι όνειρα είχαν κάνει για το μέλλον τους. Διαβάστε και τις εξελίξεις εβδομάδας!

Ο Τόνυ, τρελαμένος από τη συμπεριφορά της Τατιάνας, αποφασίζει να γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά η Μαργκώ του τονίζει πως προέχει να παραστεί στο Συμβούλιο: «Τι κάνεις, αγόρι μου, πας καλά; Μας περιμένει το συμβούλιο και δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από αυτό. Μπορείς να το καταλάβεις;» του φωνάζει. Ο Τόνυ όμως είναι αμετάπειστος και η Μαργκώ ανησυχεί πολύ με τη μεταστροφή του. Μάλιστα πιστεύει ότι είναι άρρωστος.

Την ίδια στιγμή η Τατιάνα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της και αρχίζει να υποκρίνεται ότι πονάει τρομερά. Ετσι ζητάει άδεια από την υπηρεσία: «Κύριε διοικητά, σας παρακαλώ, δεν είμαι καλά, θα ήθελα να με αφήσετε ελεύθερη υπηρεσίας», λέει στον Σέκερη.

Στο μεταξύ, η Τατιάνα κάνει ένα βήμα παραπάνω και τηλεφωνεί στον Τόνυ δήθεν κουρέλι. «Τόνυ, δεν υπάρχει παιδί, το χάσαμε, απέβαλα», του λέει μεταξύ άλλων. Ο Τόνυ έχει μείνει άναυδος από τα λεγόμενα της Τατιάνας ότι απέβαλε και μάλιστα δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τον απορρίπτει για μια ακόμα φορά και του ζητά να χωρίσουν. Από το Λονδίνο δεν μπορεί να βγάλει άκρη και έτσι αμέσως παίρνει την απόφαση να επιστρέψει επειγόντως στην Ελλάδα. Ωστόσο, λίγο πριν φύγει, κάνει και πάλι το τραπέζι στη Μαργκώ σε κλίμα συγκίνησης και αναμνήσεων από τα παιδικά του χρόνια. Μπορεί να έχουν συμβεί τόσο πολλά μεταξύ τους, όλα όμως δείχνουν ότι βαθιά υπάρχει μια μεγάλη αγάπη. Ειδικά ο Τόνυ είναι πολύ φορτισμένος, καθώς στο μυαλό του έχει ότι αυτή η εικόνα ίσως να είναι και η τελευταία με τη μητέρα του.

Τατουάζ - Η Μαργκώ πέφτει νεκρή

Στο μεταξύ, η Τατιάνα προσπαθεί να παραπλανήσει τον Σέκερη και να τον κάνει να πιστέψει ότι πράγματι απέβαλε, και τα καταφέρνει. Ο Σέκερης πιστεύει ότι η αστυνόμος δεν είναι πλέον έγκυος και σε συνδυασμό με όσα την άκουσε να λέει στον Τόνυ, πιστεύει ότι όντως έχει απεμπλακεί από αυτή.

Ωστόσο, όταν φτάνει ο Τόνυ, η Τατιάνα του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια. «Πού έφτασα για σένα; Ολόκληρο σχέδιο για να τους παραπλανήσω έκανα. Μας παρακολουθούσαν. Ηξεραν τα πάντα, Τόνυ μου. Επρεπε να να κάνω κάτι ακραίο», του λέει και το ζευγάρι τα ξαναβρίσκει.

Την ίδια στιγμή που η Τατιάνα με τον Τόνυ καταφέρνουν να παραπλανήσουν τον Σέκερη και τον αρχηγό της αστυνομίας, ο Πέτρος στήνει την πρώτη μεγάλη παγίδα στη Μαργκώ, κρατώντας πάντα το προφίλ του έμπιστου φίλου και συνεργάτη. Η Μαργκώ πέφτει στην παγίδα, ενώ το Συμβούλιο, που ήδη την παρακολουθεί εδώ και καιρό, ετοιμάζεται να τη βγάλει από τη μέση.

Στο μεταξύ, ο Τόνυ και η Τατιάνα συνεχίζουν να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Σέκερη, ενώ παράλληλα σχεδιάζουν τη φυγή τους στο εξωτερικό. Μάλιστα το ζευγάρι περνάει τη νύχτα μαζί, ενώ εξακολουθούν να παίζουν θέατρο. Ενώ είναι μαζί τηλεφωνούν ο ένας στον άλλον και ο μεν Τόνυ την παρακαλά, η δε Τατιάνα του ξεκαθαρίζει ότι έχουν χωρίσει και ότι δεν απεμπολεί τις ιδέες και την ηθική της. Φυσικά, όλο αυτό γίνεται για να μην αφήσουν ίχνος υποψίας στον Σέκερη.

Τα πράγματα στο Λονδίνο γίνονται άγρια, καθώς η Νικόλ πιέζει τον Πέτρο να την απαλλάξει από τις κατηγορίες, χωρίς να ξέρει πως πίσω από την πλάτη της παίζονται άλλα παιχνίδια, και φτάνει στο σημείο να επικοινωνήσει με τον πρώην άντρα της τον Ιωσήφ και να τον παρακαλέσει να πάει να τον βρει στην Αυστραλία.

Ταυτόχρονα όμως στενεύει και ο κλοιός γύρω από τη Μαργκώ, αλλά ο Σέκερης ζητά από τον Πέτρο να συλλέξει ακόμα μερικά στοιχεία πριν το τελικό χτύπημα. Τα πράγματα, ωστόσο, δεν πρόκειται να εξελιχθούν έτσι, αφού το συμβούλιο προλαβαίνει κάθε κίνηση της αστυνομίας και σε μια καλά στημένη επιχείρηση σκοτώνει τη Μαργκώ.

Ο Τόνυ και η Τατιάνα ακόμα δεν έχουν ενημερωθεί για τίποτα. Μάλιστα αναγκάζονται να μείνουν χωριστά ο ένας από τον άλλον μέχρι την ημέρα του ταξιδιού, γεγονός που ενισχύει την ανασφάλεια της Τατιάνας για αυτό το μεγάλο βήμα που ετοιμάζονται να κάνουν. Ομως η αγάπη τους φαίνεται ότι είναι πάνω από όλους και από όλα. Τελικά, όπως θα δούμε, το σκάνε αφήνοντας πίσω πίκρα αλλά και ικανοποίηση σε πολλούς.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ - TV24