Κράτα μου το χέρι: Συνταρακτικές οι εξελίξεις σήμερα (22/7)! Ο Ταρίκ μπλέκει σε μεγάλο καυγά με τον Τζενκ!

Αναλυτικά το επεισόδιο!

Κράτα μου το χέρι: Συνταρακτικές οι εξελίξεις σήμερα (22/7)! Ο Ταρίκ μπλέκει σε μεγάλο καυγά με τον Τζενκ!

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του AlphaTV «Κράτα μου το χέρι»! Ο Ταρίκ μπλέκει σε μεγάλο καυγά με τον Τζενκ!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Δευτέρα 22 Ιουλίου – Επεισόδιο 17
Η Αζρά προσπαθεί να σταθεί όρθια με το «βάρος του μεγάλου μυστικού» που κουβαλά στους ώμους της. Από την άλλη μεριά, η μόνη διέξοδος της Σουμρού, η οποία μπαίνει σε μπελάδες με την αστυνομία, είναι η Αζρά. Μόνο που η Αζρά είναι αποφασισμένη να μην υποχωρήσει στις αποφάσεις της για την Σουμρού. Θα μπορέσει η Σουμρού, τώρα που είναι στριμωγμένη για τα καλά στην γωνία, να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί; Η κίνηση «αγάπης» που κάνει ο Τζενκ προς την Τζανσού τραβά την προσοχή του Ταρίκ. Καθώς ο Ταρίκ πιστεύει ότι ο Τζενκ χρησιμοποιεί την Τζανσού για να πονέσει την Αζρά, μπλέκει σε μεγάλο καυγά με τον Τζενκ.

Θυμάστε τι είδαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής;

Κράτα μου το χέρι: Εξελίξεις που σοκάρουν στο σημερινό επεισόδιο (18/7)! Η Σουμρού στριμώχνεται στη γωνία!

Εξελίξεις που σοκάρουν στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του AlphaTV «Κράτα μου το χέρι»! Η Σουμρού στριμώχνεται στη γωνία!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Πέμπτη 18 Ιουλίου – Επεισόδιο 15

Η Τζανσού, αν και συνεχίζει να αμφιβάλλει για τα συναισθήματα του Τζενκ, είναι έτοιμη να του ανοίξει τις πόρτες της καρδιάς της.

Ένα νέο φτάνει σχετικά με την εξαφάνιση του Μερτ, το οποίο γίνεται η αιτία να διασταυρωθούν για μια φορά ακόμα οι δρόμοι της Αζρά και της Σουμρού.

Για την Σουμρού, που στριμώχνεται στη γωνία από κάθε μεριά, χτυπά ο κώδωνας του κινδύνου. Μήπως η Σουμρού έχει φτάσει στο τέλος του δρόμου της;

Κράτα μου το χέρι: Εξελίξεις-φωτιά στο σημερινό επεισόδιο (17/7)! Η Τζανσού "πνίγεται" στις αμφιβολίες!

Εξελίξεις-φωτιά στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του AlphaTV «Κράτα μου το χέρι»! Η Τζανσού "πνίγεται" στις αμφιβολίες!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Τετάρτη 17 Ιουλίου – Επεισόδιο 14

Ο Τζενκ, εξαιτίας του πείσματός του για την Αζρά, ξεκινά μια σχέση με τη Τζανσού, η οποία αλλάζει τα πάντα. Όσο δύσκολη κι αν είναι αυτή η κατάσταση για τον Τζενκ, είναι έτοιμος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να αγαπήσει τη Τζανσού.

Από την άλλη μεριά, όμως, η Τζανσού «πνίγεται» από τις αμφιβολίες ως προς την απόφαση αυτή του Τζενκ. Ενώ προσπαθεί να καταλάβει το λόγο για την κίνηση αυτή, επιχειρεί να ερμηνεύσει ακόμη και το γεγονός ότι η Αζρά την αγνοεί.