X-Factor: Γεμάτοι ένταση οι κριτές λίγο πριν την πρεμιέρα! Το ανατρεπτικό trailer!

Το σόου φαινόμενο επιστρέφει!

X-Factor: Γεμάτοι ένταση οι κριτές λίγο πριν την πρεμιέρα! Το ανατρεπτικό trailer!

Γεμάτοι ένταση είναι οι τέσσερις κριτές του X-Factor λίγο πριν την πρεμιέρα, όπως βλέπουμε στο trailer, το οποίο είναι ανατρεπτικό.

Το μουσικό σόου-παγκόσμιο φαινόμενο επιστρέφει, στο Open tv τον Σεπτέμβρη.

Οι τέσσερις κριτές: Γιώργος Θεοφάνους, Μελίνα Ασλανίδου, Μιχάλης Τσαουσόπουλος και Χρήστος Μάστορας βγαίνουν προς αναζήτηση για το νέο αστέρι της ελληνικής μουσικής

X-Factor: Όνομα έκπληξη που δεν περιμέναμε παίρνει την παρουσίαση! Αδιανόητο!

Δείτε το trailer:

Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψη τώρα! Στην πρώτη επίσημη φωτογράφιση για το X-Factor!

Αποκάλυψη τώρα! Στην πρώτη επίσημη φωτογράφιση για το X-Factor βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή!

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες είχαν οργιάσει ότι η γνωστή τραγουδίστρια αποχωρεί από το OPEN και μετακομίζει στον ΣΚΑΪ!

Η ίδια όμως πριν λίγο διέψευσε έμπρακτα όλες αυτές τις φήμες και τελικά παραμένει στο κανάλι και θα συνεχίσει κανονικά την εκπομπή «My Greece» που παρουσίαζε, αλλά θα αναλάβει και τα ηνία του πολυαναμενόμενου μουσικό διαγωνισμού «The X – Factor». Έχετε δει πόσο μεγάλωσε η κόρη της Μελίνα;

Δημοσίευσε πριν λίγη ώρα φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από την επίσημη φωτογράφιση του αγαπημένου show που θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Η Δέσποινα Βανδή φαίνεται να είναι υπέρλαμπτη και πανευτυχής!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Δέσποινα Βανδή: Στην πρώτη επίσημη φωτογράφιση για το X-Factor!

Δέσποινα Βανδή: Στην πρώτη επίσημη φωτογράφιση για το X-Factor!

Δέσποινα Βανδή: Στην πρώτη επίσημη φωτογράφιση για το X-Factor!

Άρχισαν τα γυρίσματα του πιο ανατρεπτικού «X-Factor»! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Άρχισαν τα γυρίσματα του πιο ανατρεπτικού «X-Factor» που θα παρουσιάζεται στο Open Tv. Οι 4 κριτές του show θα είναι Μελίνα Ασλανίδου, Γιώργο Θεοφάνους, Χρήστο Μάστορα και Μιχάλη Τσαουσόπουλο.

Μπήκαμε στα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων του «X Factor» αλλά και του ανατρεπτικού τρέιλερ και σας παρουσιάζει όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες με πρωταγωνιστές τους κριτές.

Εγιναν τα γυρίσματα για το τρέιλερ του «Χ Factor», του κορυφαίου μουσικού τάλεντ σόου παγκοσμίως, που επιστρέφει στο OPEN το φθινόπωρο με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Βανδή. Με ένα ανατρεπτικό κόνσεπτ, στο τρέιλερ συναντιούνται για πρώτη φορά on camera τα τέσσερα μέλη της κριτικής επιτροπής που αποτελείται από τους Μελίνα Ασλανίδου, Γιώργο Θεοφάνους, Χρήστο Μάστορα και Μιχάλη Τσαουσόπουλο και οι οποίοι διασταυρώνουν τα μουσικά ξίφη τους!

Παράλληλα με το τρέιλερ γυρίστηκαν και τα πρώτα επεισόδια, με την αρχή να γίνεται από την Κύπρο, όπου ο παρουσιαστής των backstage, Αρης Μακρής, ταξίδεψε μέχρι εκεί για να φέρει τους Κύπριους υποψηφίους στις auditions της Αθήνας. Με χιλιάδες συμμετοχές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ξεκίνησε την Τρίτη 21 Μαΐου το συναρπαστικό «ταξίδι» για ένα πλήθος υποψηφίων που ονειρεύονται να φτάσουν μέχρι τα Chairs και να έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν πως εκείνοι έχουν το «X Factor», με όνειρο μια μεγάλη καριέρα στη μουσική βιομηχανία, όπως έχουν επιτύχει διεθνώς όχι μόνο νικητές αλλά και συμμετέχοντες στο κορυφαίο τάλεντ σόου. Το πολυαναμενόμενο Grand Opening, η μεγάλη έναρξη των auditions, ξεκίνησε στο κέντρο πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, με τον Αρη Μακρή να υποδέχεται τους συμμετέχοντες που θέλουν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους στην εκρηκτική επιτροπή.

Μελίνα Ασλανίδου, Γιώργος Θεοφάνους, Χρήστος Μάστορας και Μιχάλης Τσαουσόπουλος είναι πανέτοιμοι να διασταυρώσουν τα μουσικά ξίφη τους και να συναποφασίσουν ποιοι από τους υποψήφιους θα περάσουν στην πολυπόθητη δεύτερη φάση, αξιοποιώντας τη μοναδική αυτή ευκαιρία για να αναδείξουν τα μουσικά και σκηνικά τους χαρίσματα.

X-Factor

X-Factor

X-Factor

X-Factor

X-Factor

X-Factor

X-Factor

X-Factor

Αρθρογράφος: ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ