Το Κόκκινο Ποτάμι: Αποκλειστικό! Ο Μίλτος με άλλη γυναίκα! Η Ιφιγένεια σε απόγνωση!

Εξελίξεις που θα σας καθηλώσουν!

Το Κόκκινο Ποτάμι: Αποκλειστικό! Ο Μίλτος με άλλη γυναίκα! Η Ιφιγένεια σε απόγνωση!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το «Κόκκινο Ποτάμι» που προβάλλεται με επιτυχία στο Open tv. Ο Μίλτος με άλλη γυναίκα. Η Ιφιγένεια σε απόγνωση!

Ο Μίλτος πηγαίνει στο Παρίσι και εκστασιάζεται με τα όσα συναντάει. Κι ενώ εκείνος γίνεται περιζήτητος στις νεαρές Ευρωπαίες, η Ιφιγένεια περιμένει με αγωνία τηλεγράφημα του. Παράλληλα ο Γιώργος Παυλίδης μπαίνει ενεργά στην πολιτική.

Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» παραλίγο να βρεθεί στο «Κόκκινο Ποτάμι»! (Βίντεο)

Ο Μίλτος ξεμυαλίζεται στο Παρίσι

Μετά την πρόταση του Ζαχάρωφ στον Μίλτο να τον ακολουθήσει στο Παρίσι και να γίνει το δεξί του χέρι, ο νεαρός περιμένει με χαρά τη στιγμή που θα βρεθεί στην ευρωπαϊκή μεγαλούπολη. Θεωρεί ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο. Θέλει να ανοίξει τα φτερά του και να γνωρίσει τον κόσμο. Εκμεταλλευόμενος αυτήν την πρόταση, θα μπορέσει να αποδείξει το ταλέντο του στις επιχειρήσεις αλλά και στην επίλυση κρίσεων, αφού είναι ικανότατος διπλωμάτης και εξαιρετικά οξυδερκής. Η Ιφιγένεια δεν έχει την ίδια γνώμη. Η αγωνία της για την αναχώρηση του αγαπημένου της στο Παρίσι κορυφώνεται. «Θα φύγεις και θα με αφήσεις εδώ μόνη. Ποιος ξέρει εκεί που θα πας αν θα με σκέφτεσαι», του παραπονιέται σχεδόν δακρυσμένη. «Τι είναι αυτά που λες; Και βέβαια δεν θα σε βγάλω από το μυαλό μου. Αν θέλεις, μπορούμε να παντρευτούμε τώρα αμέσως. Δεν είναι ανάγκη να περιμένουμε να γυρίσω. Δεν θέλω να έχεις καμία αμφιβολία για τα αισθήματά μου. Σ' αγαπώ και το ξέρεις», της λέει. Η κοπέλα ωστόσο περήφανη αρνείται να γίνει ο γάμος τους έτσι βιαστικά. «Δεν είναι ανάγκη να βιαζόμαστε. Ολα θα γίνουν στην ώρα τους και όπως πρέπει», του απαντάει.

Η Ιφιγένεια περιμένει νέα του Μίλτου

Ο Μίλτος φτάνει τελικά στο Παρίσι. Εχει ενθουσιαστεί. Δεν ξέρει τι να πρωτοδεί και ξετρελαίνεται με τις πρωτόγνωρες εικόνες. Μεθάει απ’ τον αέρα της Ευρώπης. Ο όμορφος και ντροπαλός Πόντιος γίνεται περιζήτητος στις νεαρές Ευρωπαίες. Τους αρέσει πολύ κι εκείνος κολακεύεται από την αποδοχή που έχει. Ωστόσο όλη αυτή η μέθη από τα πρωτόγνωρα πράγματα τον κάνει να αμελήσει χωρίς να το καταλάβει την Ιφιγένεια, που περιμένει νέα του με αγωνία. Η κοπέλα δεν ξέρει τι να σκεφτεί και η μητέρα της προσπαθεί να μετριάσει την αγωνία της. «Μη στενοχωριέσαι, κορίτσι μου. Για δουλειές έχει πάει. Δεν είναι εύκολο και για εκείνον. Αλλοι άνθρωποι, άλλος κόσμος, νέο περιβάλλον. Θα δεις που θα έρθει και θα γίνει ο γάμος σας και θα είστε ευτυχισμένοι», την καθησυχάζει. Η κοπέλα έχει πληγωθεί πολύ και αρκείται μόνο στα λακωνικά τηλεγραφήματα που της στέλνει ο Μίλτος. Εν τω μεταξύ στην Αμισό, ο Γιώργος Παυλίδης, ο πατέρας του, πείθεται να κατέβει στις εκλογές του 1908. Αλλωστε είναι βαθιά πολιτικοποιημένο ον και οι φιλοδοξίες του μεγάλες. Οι εκλογές αυτές υπόσχονται μεγάλες αλλαγές στην επικράτεια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Πρωταγωνιστής από το «Κόκκινο Ποτάμι» συγκινεί! Αφημένος «πάνω στην μεγαλύτερη καρδιά»!

Συγκινεί ο πρωταγωνιστής από την σειρά «Κόκκινο Ποτάμι»! Είδε την σειρά, όπου πρωταγωνιστεί αφημένος «πάνω στην μεγαλύτερη καρδιά»!

Το βράδυ της Κυριακής ο Αργύρης Πανταζάρας είχε δυο λόγους για να γιορτάσει. Ο ένας φυσικά ήταν το «Κόκκινο Ποτάμι», όπου πρωταγωνιστεί και ο δεύτερος, πως είχε τα γενέθλιά του.

Ο ηθοποιός που εμφανίζεται στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Το Κόκκινο Ποτάμι», όπου υποδύεται τον αδερφό του Μίλτου (Ιωάννη Παπαζήση), βρέθηκε την Κυριακή στον Βόλο για να περάσει χρόνο με τον αγαπημένο του παππού, τον Αργύρη. Ο Αργύρης Πανταζάρας ο νεότερος λοιπόν, ανάρτησε αρχικά στο instagram μια πολύ συγκινητική φωτογραφία στην αγκαλιά του παππού του.

Εσείς το είδατε το χθεσινό επεισόδιο το είδατε;

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο Αργύρης Πανταζάρας έγραψε: «Πάνω στη μεγαλύτερη Καρδιά! Νέο Επεισόδιο και Γενέθλια με τον Παππού Αργύρη… Για να ανθίσουν τα κλαδιά, πρέπει να αγαπάμε τις ρίζες μας!».

Πηγή: iefimerida.gr

Το Κόκκινο Ποτάμι: Ο «Θέμης» είναι αδερφός γνωστής ηθοποιού που έπαιζε σε αγαπημένη σειρά!

Ο «Θέμης» ο πρωταγωνιστής από το «Κόκκινο Ποτάμι» είναι αδερφός γνωστής ηθοποιού που έπαιζε σε αγαπημένη σειρά του Mega.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο το τηλεοπτικό κοινό τον αγάπησε μέσα από το ρόλο του και όχι άδικα. Αφού είναι γοητευτικό, αλλά και επαγγελματίας.

Το Κόκκινο Ποτάμι Θέμης

Δεν είναι τυχαίο βέβαια, αφού την υποκριτική την έχουν στην οικογένεια τους. Η αδερφή του είναι επίσης ηθοποιός και την είχαμε δει για πρώτη φορά σε σειρά του Mega.

Συγκεκριμένα, στο «Μια στιγμή, δυο ζωές», οπού υποδύονταν την Πωλίνα. Μετά την συμμετοχή της στην σειρά έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.

Το Κόκκινο Ποτάμι Θέμης

Τηλεθέαση 13/10: Το Κόκκινο Ποτάμι "τσάκισε" το The Voice! Πόσες μονάδες είχαν διαφορά;

Το Κόκκινο Ποτάμι "τσάκισε" το The Voice! Πόσες μονάδες είχαν διαφορά στην χθεσινή 13/10 τηλεθέαση; Δείτε αναλυτικά!

Για ακόμη μια φορά οι τηλεθεατές έδειξαν την αγάπη τους προς την νέα σειρά και οι ιθύνοντες του Open tv, έτριβαν τα μάτια τους με τα απίστευτα νούμερα.

Το Κόκκινο Ποτάμι έκανε ένα απίστευτο 34,1%, ενώ σε τέταρτο έφτασε και το 37,8%. Από την άλλη το The Voice έκανε επίσης πολύ καλά νούμερα, συγκεκριμένα 22,2% ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσεις την σειρά, ενώ το The Final Four 11,7%. The Voice - Highlights: Οι «ασκήσεις» της Ζουγανέλη και η συνάντηση του Λιανού!

Αναλυτικά τα τέταρτα της σειράς

32
34,6
31,9
37,8
34,7
33
35,3

Αναλυτικά τα τέταρτα του The Voice

12,5
13,7
14
16,3
13,4
15,6
22,3
25,1
31,7
33,7
27,1
31,4
32
22

Αναλυτικά τα τέταρτα του The Four

14,7
13,4
11,2
8,2
9,6
13,8
13,2
7,8
12,8
12

Prime Time

ALPHA: Σπίτι είναι 10,9 (Ε)

AΝΤ1: The Final Four 11,7 ΣΚΑΙ:

The Voice 22,2

OPEN: Το Κόκκινο Ποτάμι 34,1

STAR: Οι πειρατές της Καραιβικής 10