Elif: Καταιγιστικές οι σημερινές 24/10 εξελίξεις! Η Μελέκ δέχεται επίθεση!

Θα σωθεί από τα χέρια του;

Elif: Καταιγιστικές οι σημερινές 24/10 εξελίξεις! Η Μελέκ δέχεται επίθεση!

Καταιγιστικές είναι οι σημερινές 24/10 εξελίξεις στην αγαπημένη τουρκική σειρά «Elif», στον Star! Η Μελέκ δέχεται επίθεση!

Διαβάστε αναλυτικά το επεισόδιο...

Πέμπτη 24/10

Επεισόδιο 444

Είναι η μέρα της δίκης του Σελίμ αλλά εκείνος δεν θέλει να έρθει στο δικαστήριο κανένας από τους αγαπημένους του. Όλοι γνωρίζουν πόσο περήφανος είναι και πως θα ένιωθε άσχημα να τον δουν σε αυτή την κατάσταση για αυτό και σέβονται την επιθυμία του. Η Ελίφ επιστρέφει το σκυλάκι στον Γιουσούφ και τον ρωτάει αν θα της το ξαναδώσει κάποια στιγμή. Εκείνος συμφωνεί. Η Ελίφ τα πηγαίνει καλά με όλους τους συμμαθητές της εκτός από την Μπερίλ. Οι εργάτριες στο εργαστήρι ραπτικής είναι αναστατωμένες επειδή λήστεψαν ένα κομμωτήριο στη γειτονιά. Ο Γιουσούφ κρατάει το σκυλάκι του στα χέρια και εκείνο γαβγίζει όταν βλέπει έναν τύπο.

Ο Γιουσούφ αναρωτιέται γιατί. Ο τύπος επιτίθεται στη Μελέκ όταν εκείνη πηγαίνει να πάρει την Ελίφ από το σχολείο. Ο Γιουσούφ είναι αυτός που τη σώζει από τα χέρια του. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι υπολογίζουν το εισόδημά τους και ο άντρας λαμβάνει μήνυμα από την πελάτισσα του, την οποία ζηλεύει η Τουλάι, πως θα μαζευτούν με τις φίλες της και να έρθει ξανά για να αγοράσουν από το εμπόρευμά του. Ο Σερντάρ λέει στην Γκόντζα πως πρέπει να πάει να επιβλέψει το χτίσιμο του σπιτιού τους. Η Γκόντζα ζητάει να έρθει και εκείνη αλλά εκείνος της λέει πως δεν συμφωνεί και φεύγει. Ο Σερντάρ πηγαίνεις το νοσοκομείο και η Γκόντζα του τηλεφωνεί. Της λέει πως είναι σε μια συνάντηση αλλά όταν κλείνει το τηλέφωνο βλέπει την Γκόντζα να στέκεται μπροστά του.

Ο Σερντάρ θέλει να της εξηγήσει αλλά εκείνη δεν του του επιτρέπει. Η Γκόντζα επιστρέφει σπίτι της και μαζεύει τα πράγματα του Σερντάρ. Όταν φτάνει και εκείνος του λέει πως η σχέση τους τελείωσε και πως θέλει διαζύγιο. Επίσης του λέει πως ξέρει πως δεν έχτιζε ποτέ σπίτι και πως γνωρίζει και για την κρυφή εταιρία του. Τον διώχνει χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ώρες μετά ο Σερντάρ επιστρέφει μεθυσμένος να χτυπάει την πόρτα της Γκόντζα και να ικετεύει να μιλήσουν γιατί δεν θέλει να χωρίσουν…

Τι είδαμε στο χθεσινό 23/10 επεισόδιο;

Elif: «Βόμβα»! Η Αρζού περιμένει παιδί!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την καθημερινή δραματική σειρά του STAR, «Elif». Η Αρζού περιμένει παιδί και χαμογελά ξανά.

Μετά τον χαμό της Τουγκτσέ, η Αρζού γνωρίζει και ερωτεύεται τον Ουμίτ, με τον οποίο θα παντρευτεί! Οταν όμως, μετά από καιρό, εκείνος της ζητάει διαζύγιο, εκείνη μαθαίνει πως είναι έγκυος και για πρώτη φορά βλέπουμε την αδίστακτη γυναίκα να χαμογελάει και να νιώθει ευτυχισμένη.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κι ενώ μέχρι στιγμής βλέπουμε πως ο Ουμίτ προσεγγίζει την Αρζού με σκοπό να την καταστρέψει, στη συνέχεια θα την ερωτευτεί, όπως και εκείνη. Τόσο η Αρζού όσο και ο Ουμίτ στην αρχή δεν γνωρίζουν τι κάνει ο καθένας και το ποιος είναι στην πραγματικότητα, όμως στη συνέχεια όλα θα αποκαλυφθούν. Ο Ουμίτ θέλει να μάθει από εκείνη για ποιο λόγο θέλει να εκδικηθεί τους Εμιρόγλου και συγκεκριμένα τη Μελέκ και εκείνη του λέει ψέματα πως δήθεν η Μελέκ σκότωσε την Τουγκτσέ! Ο Ουμίτ, που είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της, δεν θα διστάσει να γίνει σύμμαχός της στα ύπουλα και σατανικά σχέδιά της. Ετσι αφού καταφέρνουν να βγάλουν από τη μέση τον Σερντάρ και να απομακρύνουν την Γκοντζά από την περιουσία που της άφησε ο Νετζντέτ, στη συνέχεια καταφέρνουν να καταστρέψουν τους Εμιρόγλου.

Το σατανικό ζευγάρι παντρεύεται και αγοράζει το κτήμα με αποτέλεσμα να διώξει με τις κλωτσιές τους Εμιρόγλου. Ομως τα πράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι δεν πάνε καλά, αφού η εμμονή της Αρζού αρχίζει να κουράζει τον Ουμίτ που πια δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση και της ζητάει διαζύγιο. Στο μεταξύ, η Γκοντζά χάνει το μωρό που περίμενε από τον Σερντάρ και κατηγορεί γι’ αυτό την Αρζού και έτσι διψάει για εκδίκηση: «Δεν θα σε αφήσω να συνεχίσεις τη ζωή σου, θα σε τελειώσω», υπόσχεται η νεαρή κοπέλα, η οποία προσποιείται σε όλους πως έχει αμνησία.

Ενα πρωί η Αρζού νιώθει έντονη αδιαθεσία και χάνει τις αισθήσεις της. Η Γκοντζά τη μεταφέρει στο νοσοκομείο και εκεί ο γιατρός τής ανακοινώνει τα ευχάριστα: «Είστε έγκυος». Η αδίστακτη γυναίκα δεν μπορεί να το πιστέψει και νιώθει την απόλυτη ευτυχία. Επιστρέφει σπίτι και ανοίγει ένα κουτί με μωρουδιακά πράγματα της Τουγκτσέ. Τα αγκαλιάζει και κλαίει: «Κόρη μου, έρχεται το αδελφάκι σου! Μακάρι να ζούσες για να συναντηθείτε». Το βράδυ όταν ο Ουμίτ επιστρέφει από τη δουλειά, εκείνη του ανακοινώνει πως περιμένει το παιδί του. Εκείνος δεν την πιστεύει: «Αρζού μην αρχίζεις αυτά τα κόλπα ξανά! Υπέγραψε το διαζύγιο να τελειώνουμε, δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσουμε τον γάμο αυτό». Εκείνη επιμένει να του λέει πως λέει την αλήθεια και για να του το αποδείξει, φωνάζει την Γκοντζά να του το επιβεβαιώσει. Ομως εκείνη βάζει σε εφαρμογή το σατανικό της σχέδιο: να βγάλει τρελή την Αρζού.