Κρατάς Μυστικό: Οι εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο (14/11) - Ο Αριστείδης επιχειρεί να γίνει πρότυπο συζύγου!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Κρατάς Μυστικό: Οι εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο (14/11) - Ο Αριστείδης επιχειρεί να γίνει πρότυπο συζύγου!

Έχουμε όλες τις εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο (14/11) της νέας σειράς του Alpha, «Κρατάς Μυστικό»! Ο Αριστείδης επιχειρεί να γίνει πρότυπο συζύγου και να κόψει όλες τις παράλληλες σχέσεις!

Διαβάστε τι θα δούμε σήμερα!

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου

Επεισόδιο 7

Ο Αριστείδης επιχειρεί να γίνει πρότυπο συζύγου και να κόψει όλες τις παράλληλες σχέσεις. Η Τζένη, που ξέρει τα πάντα για κείνον μα παριστάνει την ανήξερη, τον τιμωρεί φορτώνοντάς του διάφορες αγγαρείες σε σημείο εξόντωσης. Η Αγγελική αποφασίζει να αφοσιωθεί στις οικιακές εργασίες και προσπαθεί να μάθει να μαγειρεύει, γεγονός που προκαλεί τρόμο στον Τάσο. Την ίδια ώρα η Λίζα δέχεται πρόταση γάμου από έναν γοητευτικό άγνωστο. Στο μεταξύ, η Κλάρα φέρνει σε δύσκολη θέση το Νεκτάριο όταν του εξομολογείται ότι τον φαντασιώνεται, ενώ η Δώρα συναντά τυχαία τον πατέρα του Δημητράκη, το Βασίλη.

Κρατάς μυστικό: Η Κλάρα θέλει να "σώσει" τον Νεκτάριο!

Κρατάς Μυστικό: Οι εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο (7/11)- Η Κλάρα μαθαίνει για τις δύο κόρες του Νεκτάριου!

Έχουμε όλες τις εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο (7/11) της νέας σειράς του Alpha, «Κρατάς Μυστικό»! Η Κλάρα μαθαίνει για τις δύο κόρες του Νεκτάριου!

Διαβάστε τι θα δούμε σήμερα!

Κρατάς Μυστικό;: O γιος της Δώρας ζητά να μάθει ποιος είναι ο βιολογικός του πατέρας! Οι εξελίξεις σήμερα 24/10!

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, στις 21:50
Επεισόδιο: 6

Η Τζένη, έχοντας μάθει πια απ’ τη Λίζα για τις απιστίες του Αριστείδη, αποφασίζει μες στην απελπισία της να μιλήσει σε έναν αποστασιοποιημένο και αντικειμενικό ακροατή: τη Σίσσυ. Παράλληλα, η Λίζα εξακολουθεί να πιστεύει ότι η Τζένη είναι ψυχολόγος. Την ίδια ώρα η Κλάρα μαθαίνει έκπληκτη ότι ο Νεκτάριος έχει δύο κόρες. Η Αγγελική μαθαίνει τι συνέβη ανάμεσα στον Αριστείδη και τη Νανά και αποφασίζει να τον ξεγράψει απ’ τη ζωή της και να αφοσιωθεί στον Τάσο και στην κόρη τους. Η Τζένη παίρνει την απόφαση να χωρίσει πια τον Αριστείδη.