Κρατάς μυστικό;: Η Κλάρα θέλει να "σώσει" τον Νεκτάριο! Οι εξελίξεις σήμερα 17/10!

Τι θα δούμε σήμερα;

Κρατάς μυστικό;: Η Κλάρα θέλει να

Έχουμε όλες τις εξελίξεις στην κωμική σειρά «Κρατάς Μυστικό;» που προβάλλεται στον Alpha tv. Η Κλάρα θέλει να "σώσει" τον Νεκτάριο.

Πριν από δυο εβδομάδες έκανε πρεμιέρα με το πρώτο επεισόδιο!

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στις 21:50
Επεισόδιο: 3
Ο Τάσος προσπαθεί να πείσει τη Δώρα να δώσει άλλη μια ευκαιρία στο Θανάση, αγνοώντας ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Η Αγγελική, έχοντας αποτύχει να σαμποτάρει τη σχέση Λίζας-Αριστείδη, αποφασίζει να επισκεφθεί η ίδια την Τζένη. Ο Αριστείδης, καταλαβαίνοντας ότι η Αγγελική δεν αστειεύεται, προσπαθεί να αποτρέψει το κακό, ενώ την ίδια στιγμή προσπαθεί να πείσει τη Σίσσυ να μην τον προδώσει στην Τζένη. Η Κλάρα συνειδητοποιεί ότι ο Νεκτάριος χρωστάει λεφτά σε κάποιους σκοτεινούς τύπους οι οποίοι απειλούν τη ζωή του και αποφασίζει να κάνει κάτι γι’ αυτό.

«Κρατάς μυστικό;»: Αυτή είναι η νέα σειρά του Alpha!

Αυτή είναι η νέα καθημερινή σειρά που θα προβάλλεται στον Alpha με τίτλο «Κρατάς μυστικό;»

Ναι...τα γυρίσματα της νέας σειράς έχουν ξεκινήσει!

Είναι πολλά τα γυρίσματα και είναι όλα μυστικά! Το ερώτημα είναι αν είναι καλά κρυμμένα. Η απάντηση το επερχόμενο φθινόπωρο, στο πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα της τηλεόρασης του Alpha

Το νέο για την εν λόγω σειρά είχε φτάσει στα αυτιά μας περίπου έναν χρόνο πριν και μας είχε γεμίσει με ανυπομονησία. Λίγο η σκηνοθεσία, λίγο οι πρωταγωνιστές, λίγο το σενάριο... ε, δεν ήθελε και πολύ για να μας... ανοίξει την όρεξη. κόμα ένα προϊόν μυθοπλασίας ξεκινούσε το ταξίδι του, στο «πέλαγος» της AGB. Ομως επειδή το πρόγραμμα είχε ολοκληρωθεί και υπήρξαν κάποια προβλήματα στο budget του καναλιού, η διοίκηση αποφάσισε να πάρει μια μικρή παράταση η σειρά. Να όμως που ήρθε η μεγάλη στιγμή και το πρώτο «Πάμε» ακούστηκε, στο πρώτο γύρισμα που πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν, μόλις στα μέσα του μήνα.

Η πρωτότυπη σειρά «Κρατάς μυστικό», που υπογράφουν σεναριακά ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και η Ελενα Σολωμού και σκηνοθετεί με μαεστρία ο ντώνης γγελόπουλος, θα φέρει στο φως ιστορίες, μικρές και μεγάλες, γεμάτες από έρωτες. Πολλούς έρωτες! Φανερούς, κρυφούς, απαγορευμένους, μα όλους πέρα ως πέρα μπερδεμένους. Οι ήρωες των ιστοριών με αγάπη και φαντασία θα φανερώσουν τα συναισθήματά τους, όμως όλοι τους θα έχουν μυστικά. Καθώς όμως τα μυστικά είναι για να λέγονται, οι συγκεκριμένοι ήρωες με ποιον θα τα μοιραστούν; Σίγουρα, πάντως, όχι με κάποιον γνωστό τους! Ολοι οι πρωταγωνιστές λοιπόν θα αρχίσουν να ψάχνουν έναν εξομολογητή, ένα πρόσωπο του οποίου ο δρόμος δύσκολα θα διασταυρωθεί με αυτόν κάποιου
άμεσου συγγενικού τους προσώπου. Ενα πρόσωπο που θα μπορεί να σηκώσει το βάρος των εκμυστηρεύσεων, χωρίς συνέπειες και σίγουρα χωρίς δεύτερες σκέψεις. Ομως, όπως τονίζει κατά καιρούς και ο λαός, ο κόσμος συχνά γίνεται τόσο μικρός όσο και η παλάμη μας. Κοινώς... ο κόσμος είναι πιο μικρός από όσο τον έχουμε στο μυαλό μας και. Η ζωή έχει χιούμορ και θα το αποδείξει κατ’ επανάληψη στους πρωταγωνιστές των ιστοριών αυτών. Ετσι, τα μυστικά των ηρώων μας δεν θα μείνουν για πολύ... μυστικά.

Στο καστ των εξαιρετικών ηθοποιών περιλαμβάνονται ο Κωνσταντίνος σπιώτης, ο Μελέτης Ηλίας, ο Γιώργος Ξούλος, η Τραϊάνα νανία, που είδαμε ένα χρόνο πριν και στο «NomadM», η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Βίκυ Παπαδοπούλου, που έχουμε καιρό να απολαύσουμε στη μικρή οθόνη, η Δήμητρα Σιγάλα, η Ευσταθία Τσαπαρέλη και ο Ταξιάρχης Χάνος.

Τέλος, λέγεται πως έναν καίριο ρόλο της σειράς μέχρι πρότινος διεκδικούσαν ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο πρώτος όμως αναγκάστηκε να αρνηθεί την πρόταση, καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις για την «Επιστροφή» του ΑΝΤ1 δεν είχαν τελειώσει. Ωστόσο, προς το παρόν, δεν έχει επιβεβαιωθεί η παρουσία του Πέτρου Φιλιππίδη στη σειρά. Ιδωμεν..

Αρθρογράφος: Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου