Έρωτας Μετά: Εξελίξεις "βόμβα" στα επεισόδια αυτής της βδομάδας (2-5/12)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Έρωτας Μετά: Εξελίξεις

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις "βόμβα" στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας (2-5/12) από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Έρωτας Μετά».

Δείτε αναλυτικά:

Βάσω Λασκαράκη: Ο Δημήτρης είναι το παιδί της Άννας Μακρίδη! Spoiler για το Έρωτας Μετά!

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 38

Η αποκάλυψη ότι η Άννα όντως είχε ένα σημάδι στο στήθος ανοίγει ένα καινούριο κομμάτι έρευνας με τον Γιώργο και τον Φώτη να επανεξετάζουν την εκδοχή της εμπλοκής του περιβάλλοντος του χωριού στη «δολοφονία» της Άννας. Ο Παπαδόπουλος κάνει μια ξαφνική επίσκεψη στο εστιατόριο του Σίμου Μυλωνά, ενώ η Αντιγόνη έρχεται σε κόντρα με την Ηλέκτρα για το φιλί που είδε να ανταλλάσσει η τελευταία με το Σωκράτη. Την ίδια στιγμή η Νόρα συνεχίζει τη δική της έρευνα και κάνει μια επίσκεψη στον Αποστόλη. Τρία χρόνια πριν, ο Κωνσταντίνος και η Άννα παίρνουν τη μεγάλη απόφαση να μιλήσουν στους συντρόφους τους για να χωρίσουν μην μπορώντας άλλο να κρύβονται.


Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 39

Ο Γιώργος συνεχίζει να ψάχνει την άκρη με την ιστορία από το παρελθόν της Άννας και καταλήγει να ανακρίνει έναν τρόφιμο των Αγροτικών Φυλακών. Πίσω στην Αθήνα, ο Φώτης ανακρίνει τον Μυλωνά ο οποίος αρνείται όλες τις κατηγορίες, ενώ η Ηλέκτρα ζητάει τη συναισθηματική στήριξη του Χρήστου για το περιστατικό με την Αντιγόνη και τον Σωκράτη. Η Νόρα συνεχίζοντας να ψάχνει στο χωριό μιλά με την Ρόζα η οποία τη στέλνει στο σπίτι του παιδικού έρωτα της Άννας. Πίσω στο παρελθόν, ο Κωνσταντίνος και η Άννα έρχονται σε σύγκρουση μετά την συζήτηση που είχε ο πρώτος με την Ηλέκτρα.


Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 40

Ο Φώτης καταλήγει στο χειρουργείο μετά το περιστατικό στην αποθήκη, με τον Γιώργο να κατηγορεί τον εαυτό του γι’ αυτό. Ενώ ο Γεράσιμος μιλά στον πατέρα του, του αναφέρει το όνομα του Σωκράτη πράγμα που κάνει τον Κωνσταντίνο να αντιδράσει περίεργα. Η Αντιγόνη επισκέπτεται τον Μυλωνά στο κελί του, πράγμα που την φέρνει αντιμέτωπη με την αλήθεια για τον Ηλία, ενώ η Νόρα συνεχίζοντας την έρευνα της επισκέπτεται την Κική. Πίσω στο παρελθόν, ο Κωνσταντίνος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Σωκράτη, ενώ ένα τηλεφώνημα του Αποστόλη ταράσσει την Άννα.

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 41

Η αστυνομία βρίσκει τον Μυλωνά κρεμασμένο στο κελί του κι ενώ οι ενδείξεις είναι πως πρόκειται για αυτοκτονία, ο Φώτης διαφωνεί. Η Ηλέκτρα έρχεται σε σύγκρουση με τον Ηλία και τον διώχνει από την εταιρεία, ενώ ο Γεράσιμος συνεχίζει να ψάχνει την αλήθεια για τον Σωκράτη. Τέλος η Νόρα επισκέπτεται την Λαμπρινή και μαθαίνει ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό. Πίσω στο παρελθόν, η Άννα βλέπει τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο να έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο ενώ την ίδια στιγμή μια απότομη αδιαθεσία τις βάζει διάφορες ιδέες στο μυαλό.

Έρωτας Μετά: Διαρροή «φωτιά»! «Ο πατέρας της τη βίασε»!

Διαρροή «φωτιά» έχουμε για την σειρά «Έρωτας Μετά». Η Γωγώ Καρτσάνα τα αποκαλύπτει όλα για το ρόλο της. «Ο πατέρας της την βίασε», είπε.

Τη γνωρίσαμε ως «σουσουράδα», όπως την αποκαλούσε ο Χαμπέας στην κωμική σειρά «Το σόι σου», αλλά τη φετινή σεζόν υποδύεται μια γυναίκα-αράχνη. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ερωτική, δραματική σειρά του ALPHA και μιλά στο TV24 για το... ποιόν της ηρωίδας της.

Μας είχατε συστηθεί ως Αλίνα μέσα από την κωμική σειρά «Το σόι σου» και ξαφνικά είδαμε μια εντελώς διαφορετική Γωγώ.
«Εχουμε και αυτή την πλευρά, της γυναίκας-αράχνης. Ηταν ωραία η αλλαγή από την κωμωδία στο δράμα. Αλλά και ο ρόλος είναι πολύ διαφορετικός».

Ποιες ήταν οι πρώτες αντιδράσεις του κοινού όταν σας είδε ως Ολγα;
«Αρχικά πολύς κόσμος δεν κατάλαβε ότι είμαι η Αλίνα από “Το σόι σου”. Χάρηκα πολύ που δεν με αναγνώρισαν από τον προηγούμενο ρόλο, γιατί αυτό σημαίνει ότι υπήρξε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση από μένα. Πάντως τα σχόλια είναι θετικά. Μου λέει ότι τους αρέσει περισσότερο αυτός ο χαρακτήρας από εκείνον της Αλίνας».

Τώρα που έχετε γνωριστεί καλύτερα με την Ολγα, τι εντύπωση έχετε για εκείνη;
«Τη συμπαθώ πολύ, γιατί είναι από τις γυναίκες που θα ήθελες να είσαι αλλά δεν γίνεται. Είναι πολύ ωραίο να υποδύεσαι μια τύπισσα που δεν μπορείς να είσαι. Είναι πολύ έξυπνη, χειριστική και ό,τι θέλει το πετυχαίνει με τον δικό της τρόπο. Εχει κι αυτή τις ρωγμές της, που εμφανίζονται στη συνέχεια και γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα η περίπτωσή της».

Βάσω Λασκαράκη: Έκανε το απόλυτο spoiler για την σειρά «Έρωτας Μετά»! Ανατροπή μεγατόνων!

Έρωτας Μετά

Πώς έγινε τόσο αδίστακτη;

«Μεγάλωσε σε ένα δύσκολο περιβάλλον. Ο πατέρας της τη βίασε και η μητέρα της μπήκε σε ψυχιατρική κλινική. Μεγάλωσε μόνη από μικρή και η ζωή την οδήγησε στο να γνωρίσει κάποιους ανθρώπους, να ζήσει αλήτικα και να μπει σε πιο σκοτεινά μονοπάτια».

Η εμφάνιση του Παπαδόπουλου στη ζωή της αλλάζει τον χαρακτήρα της προς το καλύτερο;
«Εχει τσιμπηθεί αρκετά μαζί του και γίνεται πάλη μέσα της, γιατί θέλει εκείνη να έχει πάντα τον έλεγχο και ούσα ερωτευμένη, αυτό το χάνει λίγο. Ομως είναι πολύ πιστή σε αυτό που θέλει, δηλαδή την ελευθερία της. Πάντως δεν ήρθε η ώρα η Ολγα να γίνει το καλό κορίτσι επειδή ερωτεύτηκε τον Παπαδόπουλο».

Ο σύζυγός σας ζηλεύει όταν σας βλέπει σε ερωτικές σκηνές;
«Ζηλεύει λίγο αλλά σε λογικά πλαίσια. Δεν είναι και του χώρου και είναι λίγο δύσκολο να βλέπεις τον άνθρωπό σου να φιλιέται. Ξέρει πώς γίνονται οι σκηνές, αλλά μια ζήλια την έχει».

Πάντως ούτε και ο Παπαδόπουλος αντιστάθηκε στην Ολγα.
«Οχι, κανείς δεν αντιστέκεται στη γοητεία μου (γελάει)».

Ο Παπαδόπουλος της «πειράζει» το βραχιολάκι στο πόδι, προκειμένου να τη βοηθήσει να το σκάσει.
«Ισχύει, αλλά δεν ξέρουμε πόση δύναμη έχει για να τη βγάλει από τον κατ' οίκον περιορισμό. Και επειδή τώρα απειλούνται και οι δύο, αλλάζει η κατάσταση. Κι εκεί θα υπάρξει ένα ξεκαθάρισμα για το αν όντως αυτό που αισθάνθηκαν αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι αρκετό για να συνεχίσουν ή θα δημιουργηθεί κάποιο ρήγμα».

Ο Ηλίας για εκείνη ήταν μόνο ένα μέσο ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της;
«Ναι, ποτέ δεν αισθάνθηκε έρωτα για τον Ηλία. Απλώς τον χρησιμοποιούσε για να ξεπλύνει χρήματα στην εταιρεία. Προσπαθούσε να τον χειριστεί μέσα από το σεξ, γιατί είναι πολύ πιο έξυπνη από εκείνον και με τη γοητεία της να τον έχει υπό έλεγχο. Ο Ηλίας από την πλευρά του δεν παίρνει επιβεβαίωση από τους γύρω του και την ψάχνει με αυτόν τον τρόπο. Πάντως ούτε κι εκείνος πιστεύω ότι την ερωτεύτηκε. Σίγουρα, όμως, έπαιρνε πράγματα από εκείνη και ένιωθε ασφάλεια κοντά της αλλά και... αρσενικό».

Η Ολγα μπήκε φυλακή ενώ δεν ήταν η μόνη ένοχη. Γιατί δεν κατέδωσε τον Ηλία;
«Αυτό είναι ένα κενό που δεν μπορώ να το απαντήσω μέχρι στιγμής. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι προφανώς δεν γινόταν να τον προδώσει ή θέλει κάποια εκδίκηση που θα έρθει αργότερα. Ο Ηλίας πείραξε κάποια έγραφα για να τη βάλει στη φυλακή. Τώρα δεν μπορεί να ασχοληθεί μαζί του, γιατί προέχουν άλλα πράγματα, όμως θα έρθει και η σειρά του».

Θα είναι εκείνη που θα φέρει τον Παπαδόπουλο πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου;
«Ελπίζω ότι ο Παπαδόπουλος θα βρει τη λύση, γιατί μπορεί».

Πώς θα θέλατε να δείτε στο τέλος της σειράς την Ολγα;
«Δεν το ξέρω. Εχουν να αποκαλυφθούν πολλά πράγματα. Θέλω να έχει μια ωραία ανατροπή για την Ολγα στο τέλος. Θα είχε πλάκα να έχει κάνει τη σκευωρία με τον αστυνομικό, τον Λεβεντογιάννη, να πάρουν τα χρήματα και να το σκάσουν μαζί. Τρελό αλλά ανατρεπτικό».

Κάνετε όμως και θέατρο.
«Είμαι στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη “Οποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του” στο Θέατρο Ηβη. Είναι ένα έργο πολύ φρέσκο, μια κωμωδία που έχει και στιγμές συγκίνησης. Ουσιαστικά θέτει το θέμα του γάμου και το πώς είναι μέσα σε αυτόν οι διαπροσωπικές μας σχέσεις».

ΠΗΓΗ: TV24
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ