Έρωτας Μετά: Ένα νέο θα ταράξει την Άννα! Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επεισόδια της εβδομάδας (9-12/12)!

Τα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Έρωτας Μετά: Ένα νέο θα ταράξει την Άννα! Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επεισόδια της εβδομάδας (9-12/12)!

Σας έχουμε όλες τις συγκλονιστικές εξελίξεις από τα επεισόδια της εβδομάδας (9-12/12) της σειράς του Alpha, «Έρωτας Μετά»! Ένα νέο από τα παλιά θα έρθει για να ταράξει την Άννα.

Δείτε αναλυτικά...

Μη χάσετε ακόμα το σούπερ αποκλειστικό για τον Σωκράτη που εισβάλλει στη ζωή του Δούκα!

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 42

Στο παρελθόν ένα συγκλονιστικό νέο θα ταράξει την Άννα, η οποία θα προσπαθήσει να βρει συντροφιά και παρηγοριά στην Ηλέκτρα. Πάνω στην ταραχή της θα προσπαθήσει να της εκμυστηρευτεί την ενοχή της και να της ζητήσει συγγνώμη για ό,τι της έχει κάνει. Στο παρόν η Άντι επιτίθεται ανοιχτά στη μητέρα της, η οποία διώχνει όλους τους δικούς της ανθρώπους από κοντά της επηρεασμένη από τον Σωκράτη. Ο Γιώργος παίρνει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο από τον γιο του Παράσχου, κάτι που αποδεικνύει την ενοχή και τη συμμετοχή του Παράσχου στην παλιά ιστορία του χωριού.


Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 43

Στο παρόν ο Σωκράτης συναντιέται με τον Γεράσιμο και τον απειλεί. Ο Γεράσιμος στη συνέχεια θα το πει στον Χρήστο και θα του ζητήσει βοήθεια. Ο Χρήστος θα επισκεφτεί τον Σωκράτη στην εταιρεία, αλλά η συνάντησή τους θα εξελιχθεί άσχημα. Η Άννα κλεισμένη στο υπόγειο βρίσκει τρόπο να επιτεθεί στη γυναίκα που την κρατάει δεμένη. Η Μάγδα οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα με μια κατηγορία που δεν γνωρίζει η ίδια και δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Στο παρελθόν η Άννα ανακοινώνει ένα νέο στον Χρήστο, το οποίο θα τον κάνει πολύ χαρούμενη, ενώ αυτή δυστυχισμένη.


Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 44

Η Μάγδα πιστεύει ότι κάποιος της έχει στήσει παγίδα και υποπτεύεται την Αντιγόνη. Ο γιος του Παράσχου πηγαίνει στο σπίτι της Νόρας και της ζητάει άσυλο γιατί κινδυνεύει. Η Άννα κλεισμένη στο υπόγειο τώρα βλέπει κι έναν άντρα μαζί με τη γυναίκα που την κρατάει αιχμάλωτη και τους ακούει να τσακώνονται αν πρέπει να την σκοτώσουν ή όχι ακόμα. Στο παρελθόν ο Δημήτρης θα συναντήσει την Άννα στη σχολή χορού και θα της μιλήσει για ένα πολύ προσωπικό του θέμα, που θα αναστατώσει και θα συνταράξει την Άννα με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 45

Στο παρελθόν η Άννα επισκέπτεται τον Αποστόλη στο χωριό και υπάρχει πολλή ένταση μεταξύ τους μιλώντας για την παλιά ιστορία της Άννας στο χωριό, που θέλουν να ξεχάσουν και οι δύο, αλλά οι καινούριες αποκαλύψεις στο παρόν δεν τους αφήνουν. Ο Δημήτρης επισκέπτεται κι αυτός τον Αποστόλη και θα κάνει σ’ αυτόν τις ίδιες αποκαλύψεις που έκανε και στην Άννα. Η Άννα και ο Κωνσταντίνος υπό τη σκιά των νέων εξελίξεων θα περάσουν τη μεγαλύτερη κρίση στη σχέση τους. Στο παρόν ο Γεράσιμος και η φίλη του η Λίζα θα στήσουν μυστικά ένα κόλπο για να μάθουν την αλήθεια για τον Σωκράτη.

Βάσω Λασκαράκη: «Πάγωσε» η Άννα από το Έρωτας μετά με την αποκάλυψη! «Είμαι ο γιος σου»!

«Πάγωσε» η Άννα από το Έρωτας μετά, ή αλλιώς Βάσω Λασκαράκη με την αποκάλυψη! «Είμαι ο γιος σου» της λέει πρόσωπο από την σειρά και δεν ξέρει τι να κάνει!

Η Αννα προσπαθεί μάταια να ξεφύγει από τα δεσμά της, ενώ ο Γεράσιμος κάνει τα πάντα για να ξεσκεπάσει το πραγματικό πρόσωπο του Σωκράτη και βρίσκει σύμμαχο τον Χρήστο. Η Μάγδα οδηγείται στο τμήμα για μια κατηγορία που δεν ξέρει και στο παρελθόν η Αννα ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της! Ποιος είναι, όμως, ο πατέρας του παιδιού;

Στο παρελθόν, μετά την αδιαθεσία που νιώθει η Αννα, αποφασίζει να πάρει ένα τεστ εγκυμοσύνης για να μπορέσει να καταλάβει αν οι υποψίες της ισχύουν! Και πράγματι, το τεστ βγαίνει θετικό. Αυτό το συγκλονιστικό νέο θα την ταράξει και θα προσπαθήσει να βρει παρηγοριά στην Ηλέκτρα. «Είμαι έγκυος», ανακοινώνει στη φίλη της και εκείνη σπεύδει να την αγκαλιάσει και να τη συγχαρεί. Ομως η Αννα βάζει τα κλάματα, αφού δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας! Πάνω στην ταραχή της θα προσπαθήσει να της εκμυστηρευτεί την ενοχή της και να της ζητήσει συγγνώμη για ό,τι της έχει κάνει: «Συγγνώμη για όλα! Συγγνώμη αν σε πλήγωσα», λέει και η Ηλέκτρα δεν μπορεί να καταλάβει για τι πράγμα της μιλάει! Στο παρόν, η Αντι επιτίθεται ανοιχτά στη μητέρα της για το θέμα του Σωκράτη, τη στιγμή που ο μπαμπάς της είναι σε κώμα, αλλά και της εταιρείας. Ομως η Ηλέκτρα μετά από όσα έχει ζήσει κάνει την «επανάστασή» της και διώχνει όλους τους δικούς της ανθρώπους από κοντά της, επηρεασμένη από τον Σωκράτη: «Σας ενοχλεί να με βλέπετε καλά; Ο πατέρας σου έκανε μια επιλογή και δεν σκέφτηκε ποιον πληγώνει! Δεν υπολόγισε κανέναν! Εγώ γιατί να μη φτιάξω ξανά τη ζωή μου;». Ο Γιώργος παίρνει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο από τον γιο του Παράσχου, κάτι που αποδεικνύει την ενοχή και τη συμμετοχή του Παράσχου στην παλιά ιστορία του χωριού.

Βάσω Λασκαράκη: Ο Δημήτρης είναι το παιδί της Άννας Μακρίδη! Spoiler για το Έρωτας Μετά!
Χρήστος εναντίον Γεράσιμου

Στο παρόν, ο Σωκράτης συναντιέται με τον Γεράσιμο και τον απειλεί: «Μην ανακατεύεσαι σε δουλειές που δεν σε αφορούν... Είσαι πολύ μικρός ακόμα γι' αυτά», του λέει και ο Γεράσιμος του απαντάει: «Δεν θα το αφήσω έτσι αυτό! Μείνε μακριά από τη μητέρα μου». Ο Γεράσιμος μετά τη συνάντησή τους θα πάει να βρει τον Χρήστο και θα του ζητήσει τη βοήθειά του: «Δεν μου αρέσει αυτός ο τύπος! Κάτι κρύβει! Ο πατέρας μου δύο φορές αντέδρασε ενώ βρίσκεται σ' αυτή την κατάσταση! Μία όταν αναφέραμε το όνομα της Αννας και μία όταν του ανέφερα το όνομα του Σωκράτη! Για να αντιδράσει έτσι, κάτι σημαίνει... Σε παρακαλώ, θα με βοηθήσεις; Η μητέρα μου ίσως κινδυνεύει μαζί του». Ο Χρήστος φυσικά και δέχεται να τον βοηθήσει και έτσι επισκέπτεται τον Σωκράτη στην εταιρεία, αλλά η συνάντησή τους θα εξελιχθεί άσχημα, καθώς οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια και ανταλλάσσουν απειλές. Στο μεταξύ, η Αννα κλεισμένη στο υπόγειο βρίσκει τρόπο να επιτεθεί στη γυναίκα που την κρατάει δεμένη, αλλά μάταια προσπαθεί να ξεφύγει... Ενώ συμβαίνουν αυτά, η Μάγδα οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα με μια κατηγορία που δεν γνωρίζει η ίδια και δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει.

Ο Δημήτρης «ανάβει φωτιές»!

Στο παρελθόν, η Αννα ανακοινώνει στον Χρήστο ότι περιμένει παιδί και εκείνος πετάει από τη χαρά του! Ομως το νέο αυτό κάνει δυστυχισμένη την Αννα, η οποία προσπαθεί να κρύψει τα πραγματικά της συναισθήματα. Πίσω στο σήμερα, η Μάγδα πιστεύει ότι κάποιος της έχει στήσει παγίδα και υποπτεύεται την Αντιγόνη: «Επρεπε να φανταστώ ότι θα μου την έκανε», μονολογεί. Ο γιος του Παράσχου πηγαίνει στο σπίτι της Νόρας και της ζητάει άσυλο, γιατί κινδυνεύει. Η Αννα κλεισμένη στο υπόγειο τώρα βλέπει κι έναν άντρα μαζί με τη γυναίκα που την κρατάει αιχμάλωτη και τους ακούει να τσακώνονται αν πρέπει να τη σκοτώσουν ή όχι ακόμα. Στο παρελθόν, ο Δημήτρης θα συναντήσει την Αννα στη σχολή χορού και θα της μιλήσει για ένα πολύ σημαντικό θέμα που τους αφορά. «Είμαι γιος σου», της αποκαλύπτει και εκείνη σοκάρεται, καθώς φέρνει στο μυαλό της την παλιά ιστορία που προσπαθεί να θάψει εδώ και χρόνια! Εμείς, σας έχουμε κάνει για όλα spoiler φωτιά και μπορείτε να το θυμηθείτε....

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο TVΣίριαλ που κυκλοφορεί!