Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Έρωτας Μετά: Ο Παράσχος απειλεί τη Νόρα πως αν δεν εξαφανιστεί... Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επεισόδια της εβδομάδας (16-19/12)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Έρωτας Μετά: Ο Παράσχος απειλεί τη Νόρα πως αν δεν εξαφανιστεί... Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επεισόδια της εβδομάδας (16-19/12)!
TV 15.12.2019 08:24

Σας έχουμε όλες τις συγκλονιστικές εξελίξεις από τα επεισόδια της εβδομάδας (16-19/12) της σειράς του Alpha, «Έρωτας Μετά»! Ο Παράσχος απειλεί τη Νόρα πως αν δεν εξαφανιστεί από τη ζωή του και της οικογένειάς του!

Δείτε αναλυτικά...

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 46

Ο Παράσχος απειλεί τη Νόρα πως αν δεν εξαφανιστεί από τη ζωή του και της οικογένειάς του θα συμβούν πολύ χειρότερα. Ο Γιώργος, μετά από τις προτροπές του Φώτη, τσεκάρει τα στοιχεία κατά του Μυλωνά και παρατηρεί ότι κάτι δεν κολλάει. Η Ηλέκτρα βρίσκει τον Σωκράτη σε ένα μπαρ μεθυσμένο, και προσπαθεί να τον συνεφέρει ενώ το μικρόφωνο που φυτέψανε η Λίζα με τον Γεράσιμο στην εταιρεία, τους κάνει μάρτυρες μια μεγάλης ανακάλυψης. Πίσω στο παρελθόν, ο Κωνσταντίνος πηγαίνει στην Άννα, έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του.


Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 47

Η Νόρα δεν μπορεί να ησυχάσει από τους εφιάλτες. Παντού την κυνηγάει ο Παράσχος. Η Ηλέκτρα γυρίζει σπίτι της μεθυσμένη και δέχεται άγρια επίθεση από την Άντι, για το χάλι της. Ο Γεράσιμος προσπαθεί να συγκεντρώσει όλους τους φίλους και γνωστούς να μιλήσουν στην Ηλέκτρα και να την βοηθήσουν να καταλάβει τι κάνει με τον Σωκράτη και με τη ζωή της. Ο Κωνσταντίνος πιέζει την Άννα να φύγουν μαζί. Η Άννα του ζητάει να χωρίσουν. Ο Αποστόλης μιλάει στον Χρήστο για το παρελθόν της Άννας. Ο Σωκράτης και ο Αφεντάκης έρχονται σε σοβαρή σύγκρουση.

Μάλιστα, η Βάσω Λασκαράκη έδωσε όλο το παρασκήνιο για την σειρά «Έρωτας Μετά»! Δείτε το εδώ!


Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 48

Οι υποψίες για τη δολοφονία του Σωκράτη Λαντάνη στρέφονται προς τα άτομα της εταιρείας, και συγκεκριμένα προς τη Μάγδα. Η Ηλέκτρα μετά το σοκ αυτό θα συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να σταματήσει τα λάθη και να δει τα πράγματα πιο σοβαρά. Έρχεται πάλι κοντά με τον Χρήστο που την στηρίζει και της συμπαραστέκεται. Ο ίδιος είναι πάντα κοντά της, ενώ η κόρη του η Ειρήνη του ανακοινώνει ότι θα φύγει από την Ελλάδα, για να κάνει μια καινούρια αρχή. Ο Κωνσταντίνος επανέρχεται κανονικά και συνομιλεί μόνο με τον γιο του τον Γεράσιμο.


Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 49

Η σχέση του Χρήστου με την Ηλέκτρα θα διακοπεί απότομα και βίαια αφού γίνεται γνωστό πια σε όλους ότι ο Κωνσταντίνος έχει ξυπνήσει από το κώμα. Είναι όλοι σε αμηχανία και ιδιαίτερα φορτισμένοι. Ο Γιώργος έχει ανακαλύψει ότι ο Παράσχος επιτέθηκε και τρόμαξε τη Νόρα και θα πάει να τον βρει για να του δώσει ένα καλό μάθημα. Η Άννα θα δραπετεύσει από το υπόγειο που την έχουν κλεισμένη. Δεν ξέρει και η ίδια αν τα έχει καταφέρει.

Βάσω Λασκαράκη: «Πάγωσε» η Άννα από το Έρωτας μετά με την αποκάλυψη! «Είμαι ο γιος σου»!

«Πάγωσε» η Άννα από το Έρωτας μετά, ή αλλιώς Βάσω Λασκαράκη με την αποκάλυψη! «Είμαι ο γιος σου» της λέει πρόσωπο από την σειρά και δεν ξέρει τι να κάνει!

Η Αννα προσπαθεί μάταια να ξεφύγει από τα δεσμά της, ενώ ο Γεράσιμος κάνει τα πάντα για να ξεσκεπάσει το πραγματικό πρόσωπο του Σωκράτη και βρίσκει σύμμαχο τον Χρήστο. Η Μάγδα οδηγείται στο τμήμα για μια κατηγορία που δεν ξέρει και στο παρελθόν η Αννα ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της! Ποιος είναι, όμως, ο πατέρας του παιδιού;

Στο παρελθόν, μετά την αδιαθεσία που νιώθει η Αννα, αποφασίζει να πάρει ένα τεστ εγκυμοσύνης για να μπορέσει να καταλάβει αν οι υποψίες της ισχύουν! Και πράγματι, το τεστ βγαίνει θετικό. Αυτό το συγκλονιστικό νέο θα την ταράξει και θα προσπαθήσει να βρει παρηγοριά στην Ηλέκτρα. «Είμαι έγκυος», ανακοινώνει στη φίλη της και εκείνη σπεύδει να την αγκαλιάσει και να τη συγχαρεί. Ομως η Αννα βάζει τα κλάματα, αφού δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας! Πάνω στην ταραχή της θα προσπαθήσει να της εκμυστηρευτεί την ενοχή της και να της ζητήσει συγγνώμη για ό,τι της έχει κάνει: «Συγγνώμη για όλα! Συγγνώμη αν σε πλήγωσα», λέει και η Ηλέκτρα δεν μπορεί να καταλάβει για τι πράγμα της μιλάει! Στο παρόν, η Αντι επιτίθεται ανοιχτά στη μητέρα της για το θέμα του Σωκράτη, τη στιγμή που ο μπαμπάς της είναι σε κώμα, αλλά και της εταιρείας. Ομως η Ηλέκτρα μετά από όσα έχει ζήσει κάνει την «επανάστασή» της και διώχνει όλους τους δικούς της ανθρώπους από κοντά της, επηρεασμένη από τον Σωκράτη: «Σας ενοχλεί να με βλέπετε καλά; Ο πατέρας σου έκανε μια επιλογή και δεν σκέφτηκε ποιον πληγώνει! Δεν υπολόγισε κανέναν! Εγώ γιατί να μη φτιάξω ξανά τη ζωή μου;». Ο Γιώργος παίρνει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο από τον γιο του Παράσχου, κάτι που αποδεικνύει την ενοχή και τη συμμετοχή του Παράσχου στην παλιά ιστορία του χωριού.

Βάσω Λασκαράκη: Ο Δημήτρης είναι το παιδί της Άννας Μακρίδη! Spoiler για το Έρωτας Μετά!
Χρήστος εναντίον Γεράσιμου

Στο παρόν, ο Σωκράτης συναντιέται με τον Γεράσιμο και τον απειλεί: «Μην ανακατεύεσαι σε δουλειές που δεν σε αφορούν... Είσαι πολύ μικρός ακόμα γι' αυτά», του λέει και ο Γεράσιμος του απαντάει: «Δεν θα το αφήσω έτσι αυτό! Μείνε μακριά από τη μητέρα μου». Ο Γεράσιμος μετά τη συνάντησή τους θα πάει να βρει τον Χρήστο και θα του ζητήσει τη βοήθειά του: «Δεν μου αρέσει αυτός ο τύπος! Κάτι κρύβει! Ο πατέρας μου δύο φορές αντέδρασε ενώ βρίσκεται σ' αυτή την κατάσταση! Μία όταν αναφέραμε το όνομα της Αννας και μία όταν του ανέφερα το όνομα του Σωκράτη! Για να αντιδράσει έτσι, κάτι σημαίνει... Σε παρακαλώ, θα με βοηθήσεις; Η μητέρα μου ίσως κινδυνεύει μαζί του». Ο Χρήστος φυσικά και δέχεται να τον βοηθήσει και έτσι επισκέπτεται τον Σωκράτη στην εταιρεία, αλλά η συνάντησή τους θα εξελιχθεί άσχημα, καθώς οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια και ανταλλάσσουν απειλές. Στο μεταξύ, η Αννα κλεισμένη στο υπόγειο βρίσκει τρόπο να επιτεθεί στη γυναίκα που την κρατάει δεμένη, αλλά μάταια προσπαθεί να ξεφύγει... Ενώ συμβαίνουν αυτά, η Μάγδα οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα με μια κατηγορία που δεν γνωρίζει η ίδια και δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει.

Ο Δημήτρης «ανάβει φωτιές»!

Στο παρελθόν, η Αννα ανακοινώνει στον Χρήστο ότι περιμένει παιδί και εκείνος πετάει από τη χαρά του! Ομως το νέο αυτό κάνει δυστυχισμένη την Αννα, η οποία προσπαθεί να κρύψει τα πραγματικά της συναισθήματα. Πίσω στο σήμερα, η Μάγδα πιστεύει ότι κάποιος της έχει στήσει παγίδα και υποπτεύεται την Αντιγόνη: «Επρεπε να φανταστώ ότι θα μου την έκανε», μονολογεί. Ο γιος του Παράσχου πηγαίνει στο σπίτι της Νόρας και της ζητάει άσυλο, γιατί κινδυνεύει. Η Αννα κλεισμένη στο υπόγειο τώρα βλέπει κι έναν άντρα μαζί με τη γυναίκα που την κρατάει αιχμάλωτη και τους ακούει να τσακώνονται αν πρέπει να τη σκοτώσουν ή όχι ακόμα. Στο παρελθόν, ο Δημήτρης θα συναντήσει την Αννα στη σχολή χορού και θα της μιλήσει για ένα πολύ σημαντικό θέμα που τους αφορά. «Είμαι γιος σου», της αποκαλύπτει και εκείνη σοκάρεται, καθώς φέρνει στο μυαλό της την παλιά ιστορία που προσπαθεί να θάψει εδώ και χρόνια! Εμείς, σας έχουμε κάνει για όλα spoiler φωτιά και μπορείτε να το θυμηθείτε....

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο TVΣίριαλ που κυκλοφορεί!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βάσω Λασκαράκη: Spoiler για το Έρωτας Μετά! Ο δολοφόνος της Άννας Μακρίδη είναι...

Έρωτας Μετά: Ηθοποιός της σειράς έδωσε το απόλυτο spoiler! «Η Άννα θα... »!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share