Κρατάς μυστικό: Αποκάλυψη! (20/12) Η Κλάρα συνειδητοποιεί πως ο Νεκτάριος εργάζεται κρυφά σε νυχτερινό κέντρο

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Κρατάς μυστικό: Αποκάλυψη! (20/12) Η Κλάρα συνειδητοποιεί πως ο Νεκτάριος εργάζεται κρυφά σε νυχτερινό κέντρο

Αποκάλυψη στο «Κρατάς Μυστικό απόψε 20/12 καθώς η Κλάρα συνειδητοποιεί πως ο Νεκτάριος εργάζεται κρυφά σε νυχτερινό κέντρο.

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του Alpha:

Επεισόδιο 12.

Η Κλάρα συνειδητοποιεί πως ο Νεκτάριος εργάζεται κρυφά σε νυχτερινό κέντρο ώστε να συγκεντρώσει χρήματα για τη στέγη ηλικιωμένων και τον θαυμάζει ακόμη περισσότερο.

Ο Τάσος προσπαθεί να ξεχάσει πως η Δώρα υπήρξε ερωτευμένη μαζί του, ενώ την ίδια στιγμή η Αγγελική ψάχνει τρόπο να απομακρύνει τη Λίζα από τον Αριστείδη.

Μια πτήση στη Βαγδάτη γίνεται η τέλεια ευκαιρία για να απουσιάσει για λίγο η Λίζα και να της αφήσει το πεδίο ελεύθερο.

Η Σίσσυ ετοιμάζει ολοταχώς την παιδική παράσταση που έχει αναλάβει, ενώ παράλληλα η Τζένη προσπαθεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι, από σύζυγος του Αριστείδη, ξαφνικά εκείνη τώρα πια είναι η “‘άλλη γυναίκα”.

Κρατάς μυστικό: Η Κλάρα θέλει να "σώσει" τον Νεκτάριο!

Κρατάς Μυστικό: Οι εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο (7/11)- Η Κλάρα μαθαίνει για τις δύο κόρες του Νεκτάριου!

Έχουμε όλες τις εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο (7/11) της νέας σειράς του Alpha, «Κρατάς Μυστικό»! Η Κλάρα μαθαίνει για τις δύο κόρες του Νεκτάριου!

Διαβάστε τι θα δούμε σήμερα!

Κρατάς Μυστικό;: O γιος της Δώρας ζητά να μάθει ποιος είναι ο βιολογικός του πατέρας! Οι εξελίξεις σήμερα 24/10!

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, στις 21:50
Επεισόδιο: 6

Η Τζένη, έχοντας μάθει πια απ’ τη Λίζα για τις απιστίες του Αριστείδη, αποφασίζει μες στην απελπισία της να μιλήσει σε έναν αποστασιοποιημένο και αντικειμενικό ακροατή: τη Σίσσυ. Παράλληλα, η Λίζα εξακολουθεί να πιστεύει ότι η Τζένη είναι ψυχολόγος. Την ίδια ώρα η Κλάρα μαθαίνει έκπληκτη ότι ο Νεκτάριος έχει δύο κόρες. Η Αγγελική μαθαίνει τι συνέβη ανάμεσα στον Αριστείδη και τη Νανά και αποφασίζει να τον ξεγράψει απ’ τη ζωή της και να αφοσιωθεί στον Τάσο και στην κόρη τους. Η Τζένη παίρνει την απόφαση να χωρίσει πια τον Αριστείδη.