Πέτα τη Φριτέζα: Ραγδαίες εξελίξεις! (20/1) Η Λούνα μαθαίνει για την ύπαρξη μιας υπαστυνόμου Α’ και ο συναγερμός σημαίνει…

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Πέτα τη Φριτέζα: Ραγδαίες εξελίξεις! (20/1) Η Λούνα μαθαίνει για την ύπαρξη μιας υπαστυνόμου Α’ και ο συναγερμός σημαίνει…

Ραγδαίες εξελίξεις με το Πέτα τη Φριτέζα σήμερα (20/1) καθώς η Λούνα μαθαίνει για την ύπαρξη μιας υπαστυνόμου Α’ και σημάνει συναγερμός.

Τι θα συμβεί στην σειρά του ΑΝΤ1 απόψε:

Το βασανισμένο κεφάλι του Αντρέα δεν άντεξε άλλο ένα δυνατό χτύπημα και αυτή τη φορά η κατάσταση είναι χειρότερη από ποτέ.

Οι πληροφορίες πλέον στο κεφάλι του είναι πιο άναρχα κατανεμημένες κι από τα ράφια της Λαγουδέρας. Κανένας και τίποτα δεν είναι πια ίδιο για τον Αντρέα. Η κατάστασή του βολεύει πολύ τη Λούνα και την εγκληματική οργάνωση που έχει σχηματίσει με Αλέκο και Ζαμπέλα γι’ αυτό προσπαθούν να τον κρατήσουν έτσι για καιρό.

Παράλληλα η αποκάλυψη της ιδιότητας της Πέτρας έχει φέρει εκνευρισμό στον Σωκράτη και η Πέτρα κάνει τα πάντα για να την δει με άλλο μάτι. Παράλληλα ο Κίμωνας προσπαθεί να ζητήσει συγγνώμη απ’ τη Μαριέττα αλλά εισπράττει μια αφοπλιστική απάντηση.

Η Λούνα μαθαίνει για την ύπαρξη μιας υπαστυνόμου Α’ στο Φτασμένο και ο συναγερμός σημαίνει…

Ας θυμηθούμε όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο επεισόδιο, σε περίπτωση που το χάσατε ή ξεχάσατε τι είδατε στους τηλεοπτικούς σας δέκτες.

«Πέτα τη φριτέζα»: Αποκλειστικό! Ο δεύτερος κύκλος έρχεται μαζί με ανατροπές!

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς του ΑΝΤ1, «Πέτα τη φριτέζα» έρχεται μαζί και με ανατροπές. Τι πρόκειται να δούμε στα επεισόδια;

Πολλά καλαμάρια, διαμάντια, ρωσικές δολιοφθορές, ενδοοικογενειακές θύελλες, έρωτες και... ροκανίδι προβλέπεται να έχει η δεύτερη σεζόν της αγαπημένης κωμικής σειράς που επιστρέφει στους δέκτες μας σε λίγες μόνον ημέρες.

Τι και αν το μεγάλο μυστικό για τη σχέση που έχει ο Κίμωνας Ορλώφ, ο 12στερος σεφ, με τον Ανδρέα Μπασκιά, πρώην ιδιοκτήτη της Λαγουδέρας, έγινε γνωστό τοις πάσι; Σε λίγες ημέρες θα δούμε πως οι δύο αυτοί χαρακτήρες, αντί να μείνουν ενωμένοι θα βρεθούν σε διαφορετικές χώρες!

Πέτα τη φριτέζα: Τα πρώτα επεισόδια της σεζόν και τα νέα πρόσωπα! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Πιο συγκεκριμένα, θα παρακολουθήσουμε τον Κίμωνα να ζει την απόλυτη αποτυχία στη Φλωρεντία. Ο άνθρωπος που είχε αφήσει ως υπεύθυνο στο ξακουστό και βραβευμένο μαγαζί του «El minimale», παράτησε την επιχείρησή του, αφήνοντάς του πίσω μόνο έναν σωρό από χρέη.

undefined

Ο δε Αντρέας μπορεί να συνεχίζει να πατάει καθημερινά το πόδι του στο μαγαζί του, τη «Λαγουδέρα» του, αυτό όμως δεν σημαίνει πως όλα βαίνουν καλώς για το μέλλον του. Για την ακρίβεια, αγνοεί πως το μαγαζί του, η μεγαλύτερη αδυναμία της ζωής του, έχει περάσει -με τη βοήθεια της Ζαμπέλας- στα χέρια Ρώσων επενδυτών και κινδυνεύει από στιγμή σε στιγμή να βρεθεί στον δρόμο. Πριν όμως γίνουν όλα αυτά, μαθαίνει για την καταστροφή που πλήττει τον γιο του, Κίμωνα, και αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πόσο μεγάλη καρδιά έχει. Στέλνει λοιπόν τον Σωκράτη και τον Λάκη στη Φλωρεντία για να τον φέρουν πίσω.

Η επιστροφή του Κίμωνα όμως στην πατρίδα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων, όπως και η προσπάθεια των δύο αντρών να συμφιλιωθούν. Η σχέση λοιπόν του Κίμωνα με τον Αντρέα θα περάσει για μια ακόμη σεζόν διά πυρός και σιδήρου. Οταν ο φημισμένος κύριος Ορλώφ, χωρίς φήμη και χρήματα πλέον, συνειδητοποιήσει πως πρέπει να στήσει την επιχείρησή του από την αρχή, θα αναγκαστεί όχι μόνο να ζητήσει τη βοήθεια του πατέρα του αλλά και να ορκιστεί στη... φριτέζα.

Στο χωριό θα μείνει μόνιμα η Πέτρα (Ιωάννα Ασημακοπούλου), ανιψιά της Φάλον που θα αναλάβει την τράτα της και τον Μαμαντού. Τα δίχτυα της δεν θα τα ρίχνει μόνο στη θάλασσα αλλά και προς τον Σωκράτη. Μέσω αγγελίας θα καταφτάσει στο Φτασμένο και η Παυλίνα (Μαρία Μοσχούρη), η οποία προσλαμβάνεται στο μαγαζί της Μαριέττας χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μια γυναίκα-μυστήριο, η Λούνα (Νάντια Κοντογεώργη), θα εισβάλλει στη ζωή όλων στο Φτασμένο. Κοινοποιεί μια ψεύτικη ταυτότητα στους γύρω της, ενώ πρέπει να φέρει εις πέρας μια ειδική αποστολή. Τις πρώτες και μικρές πρωινές ώρες, εκείνες τις στιγμές που όλη η φύση ησυχάζει, η Λαγουδέρα μετατρέπεται σε κέντρο διεθνούς λαθρεμπορίου διαμαντιών με συντονίστρια εκείνη. Πού βρίσκεται το παράνομο εμπόρευμα; Μα στις κοιλιές των καλαμαριών, φυσικά! Δεν είναι τυχαία άλλωστε η ονομασία προέλευσης του εν λόγω εμπορεύματος «Καλαμάρι Φτασμένου, το καλύτερο της Μεσογείου».
Το ερώτημα όμως που γεννιέται δεν είναι πότε το λαθρεμπόριο αυτό θα γίνει γνωστό στους Αντρέα, Κίμωνα, Σωκράτη και Λάκη, αλλά και π’ως ενωθούν ως οικογένεια για να αντιμετωπίσουν τον... εχθρό!

ΠΗΓΗ: TV24
KATEΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ