Πέτα τη φριτέζα: Τα πρώτα επεισόδια της σεζόν και τα νέα πρόσωπα! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Ονόματα έκπληξη!

Πέτα τη φριτέζα: Τα πρώτα επεισόδια της σεζόν και τα νέα πρόσωπα! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την επιτυχημένη σειρά «Πέτα τη φριτέζα», που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1! Αναλυτικά τα πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν και τα νέα πρόσωπα που θα δούμε!

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τη στιγμή που απολαύσαμε το τελευταίο επεισόδιο του «Πέτα τη φριτέζα» και φαίνεται πως ήρθε ήδη ο καιρός για το λαμπερό καστ να βρεθεί ξανά μπροστά από τις κάμερες.

Πιο συγκεκριμένα, σε λίγες ημέρες, ο Κίμωνας Ορλώφ θα έρθει αντιμέτωπος με τον Αντρέα Μπασκιά, τον πατέρα του, που δεν λέει να του συγχωρέσει την προδοσία. Αλλά και τη Φωτεινή που αποφάσισε τελευταία στιγμή να μην τον ακολουθήσει στη Φλωρεντία, πληγώνοντας βαθύτατα τα αισθήματά του...

Πέτα τη Φριτέζα: Αποκαλύπτεται το μυστικό του στρατηγού! Όλες οι εξελίξεις!

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Ανδρέας Μορφονιός, μοιράστηκε πριν λίγες ημέρες με τους διαδικτυακούς του φίλους, μέσα από φωτογραφίες, στιγμές που έζησε με τους πρωταγωνιστές της σειράς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων καθώς την επερχόμενη σεζόν δεν θα κάτσει ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Για την ακρίβεια, η σκηνοθεσία περνάει πλέον στα χέρια του επίσης έμπειρου Αλέξανδρου Πανταζούδη, αφού ο πρώτος δέχτηκε την πρόταση του ALPHA να αναλάβει τη σειρά που θα αντικαταστήσει «Το σόι σου». Από τη μια η είδηση προκάλεσε έκπληξη στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια καθώς οι περισσότερες σειρές που πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Μπέζος έχουν τη σκηνοθετική υπογραφή του Ανδρέα Μορφονιού, αλλά και από την άλλη η παραγωγή ήθελε να κάνει ριζικές αλλαγές στη σειρά αφού οι... «πτήσεις» της στον πίνακα της AGB ήταν ιδιαίτερα χαμηλές το τελευταίο διάστημα.

Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα

Αλλαγές λοιπόν αναμένονται και στους πρωταγωνιστές. Οπως είχε ακουστεί πριν λίγες ημέρες «άτυπα», η Τζένη Μπότση που υποδύεται την Φάλον δεν θα εμφανιστεί στον δεύτερο κύκλο της σειράς. Το ίδιο ισχύει και για τη Νεφέλη Κουλούρη που υποδύθηκε τη νεαρή Θάλεια, την κόρη της Μαριέττας. Η μεν πρώτη εξαφανίζεται καθώς θέλει να γεννήσει το παιδί του Αλέκου μακριά από το άγρυπνο μάτι της Ζαμπέλας και η δεύτερη αποφασίζει να φύγει μακριά για να σπουδάσει.

Μη νομίζετε όμως πως το καστ θα μείνει... λειψό. Αντιθέτως, θα προστεθεί η Ιωάννα Ασημακοπούλου, η οποία θα υποδυθεί την ανιψιά της Φάλον που φτάνει στο Φτασμένο και κάνει τη ζωή όλων άνω-κάτω, αλλά και η Νάντια Κοντογεώργη, η οποία υποδύεται την εκπρόσωπο των Ρώσων που αγόρασαν τελευταία στιγμή τη διάσημη και φημισμένη ταβέρνα Λαγουδέρα. Λέγεται πως η Φάλον θα κάνει ξανά την εμφάνισή της προς την αρχές του έτους καθώς ο έρωτάς της για τον Ανδρέα δεν μπορεί να σβήσει, ενώ το βασικό αυτό καστ θα πλαισιώσουν κατά διαστήματα πολλά ακόμα.

Πηγή: TiViΣΙΡΙΑΛ

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Παντρεύτηκε αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός της σειράς «Πέτα τη φριτέζα»!

Αγαπημένη ηθοποιός της σειράς του ΑΝΤ1, «Πέτα τη φριτέζα» παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και βγήκαν στην δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο.

Ο γάμος έγινε στην γενέτειρα της ηθοποιού την Κομονητή. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο ξωκκλήσι του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στη Νυμφαία, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Κουμπάροι ήταν η γνωστή δικηγόρος και στενή φίλη της νύφης, Σοφία Μιχαλιτσούδη, και ο σύζυγός της, σύμβουλος επενδύσεων, Κωνσταντίνος Δαμιανός.

Ο λόγος για την η σύζυγο του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, στη σειρά, τη «Ζαμπέλα» ή όπως είναι το πραγματικό της όνομα, Ελένη Ουζουνίδου.

Οι μπομπονιέρες του γάμου ήταν ξύλινα κουτάκια ζωγραφισμένα στο χέρι, από τη ζωγράφο Κατερίνα Καλτσίδου.

Ακόμη ένας γάμος που έρχεται για να απασχολήσει, αυτός της πρώην συντρόφου του Αμπράμοβιτς!

 Παντρεύτηκε αγαπημένη ηθοποιός της σειράς «Πέτα τη φριτέζα»!

 Παντρεύτηκε αγαπημένη ηθοποιός της σειράς «Πέτα τη φριτέζα»!

 Παντρεύτηκε αγαπημένη ηθοποιός της σειράς «Πέτα τη φριτέζα»!

 Παντρεύτηκε αγαπημένη ηθοποιός της σειράς «Πέτα τη φριτέζα»!

 Παντρεύτηκε αγαπημένη ηθοποιός της σειράς «Πέτα τη φριτέζα»!