The 2night show: Ποιοι είναι οι σημερινοί καλεσμένοι - έκπληξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Τι έχουν να μας πουν;

The 2night show: Ποιοι είναι οι σημερινοί καλεσμένοι - έκπληξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Στο αποψινό «The 2night show», αυτοί θα είναι οι εκλεκτοί καλεσμένοι - έκπληξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι οποίοι θα συγκινήσουν με τις ιστορίες τους!

Απόψε στις 23:45, o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο "The 2Night Show" τον Στέφανο Δημουλά, σε μια εκ βαθέων συνέντευξη.

Ο διεθνής Έλληνας χορευτής, που έχει κατακτήσει το Covent Garden και βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου, μιλά για την απόφασή του να ασχοληθεί με τον χορό, καθώς και για το bullying που έχει βιώσει στο παρελθόν, λόγω των ιδιαιτεροτήτων του. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στο εξώφυλλο που έκανε στο περιοδικό «Attitude» μαζί με τον πατέρα του, τονίζοντας την αποδοχή και τη στήριξη που έχει από τους γονείς του, για τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει να ακολουθεί.

Αρναούτογλου καλεσμένοι

Στην παρέα του "The 2Night Show" και ο Κώστας Φλωκατούλας. Ο ηθοποιός, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο του θεάματος εδώ και 38 χρόνια, μιλά για την επιστροφή του "Καφέ της Χαράς" στη μικρή οθόνη, καθώς και για τον ρόλο του αγαπημένου τσιγκούνη, "του Πολυμενέα", τον οποίο υποδύεται στη σειρά.

The 2night show καλεσμένοι

Η Γιώτα Νέγκα μιλά για την πορεία της στο τραγούδι, καθώς και για την αναγνώριση που άργησε να έρθει.

The 2night show 30/1

Τέλος, αποκαλύπτει τον ρόλο που παίζει η συντροφικότητα στη ζωή της.

"The 2Night Show" κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 23:45, στον ΑΝΤ1!

The 2Night Show - Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Θάνος Γκομόζιας, Γιώργος Κικίδης

Αρχισυνταξία: Νάνσυ Αντωνίου

Executive Producer: Άννα Αρβανίτη

Οργάνωση Παραγωγής: Αντώνης Μάτσος

Διεύθυνση Παραγωγής: Σταμάτης Τσάκωνας

Πως τα πήγε όμως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στα νούμερα τηλεθέασης πρόσφατα;

Αυτοί θα είναι οι καλεσμένοι στο αποψινό «The 2night show»!

Στο αποψινό «The 2night show», αυτοί θα είναι οι εκλεκτοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι οποίοι θα συγκινήσουν με τις ιστορίες τους!

Απόψε στις 23:45 στον ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής "σαρώνει" στα νούμερα τηλεθέασης, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα "ισοπέδωσε" τον Alpha και το «Έρωτας Μετά».

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Μάρκο Σεφερλή σε μια ιδιαιτέρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μιλά για την πολυετή πορεία του στο χώρο της υποκριτικής και δίνει τη δική του αποστομωτική απάντηση στους επικριτές του, εκφράζοντας και το μεγάλο του παράπονο.

Μεταξύ άλλων, μιλά για τη νέα του ταινία «Χαλβάη 5-0», ενώ εξηγεί και τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συμπεριλάβει στο καστ τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Στην παρέα του «The 2Night Show» και ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος μιλά για τη σύντροφο της ζωής του, Αρετή, καθώς και για την ευτυχία που αισθάνεται μετά τη γέννηση της μονάκριβης κόρης τους. Επίσης, αναφέρεται στις φάρσες της εκπομπής «Best Friend’s Fear», που παρουσιάζει, και αποκαλύπτει τα όσα συνέβησαν στα παρασκήνια, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Τέλος, θα περάσει και από τις Μύγες. Και το σίγουρο είναι πως αυτή η αναμέτρηση θα μείνει σε όλους αξέχαστη.