The 2night show: Ποιοι είναι οι σημερινοί καλεσμένοι - έκπληξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Τι έχουν να μας πουν;

The 2night show: Ποιοι είναι οι σημερινοί καλεσμένοι - έκπληξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Στο αποψινό «The 2night show», αυτοί θα είναι οι εκλεκτοί καλεσμένοι - έκπληξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι οποίοι θα συγκινήσουν με τις ιστορίες τους!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο "The 2Night Show" την Κάτια Δανδουλάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για τα παιδικά της χρόνια καθώς και για την ενασχόλησή της με την τηλεόραση και το θέατρο. Μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει πόσο πολύ της λείπει ο Μάριος Πλωρίτης και μιλά για τον ρόλο που παίζει η συντροφικότητα στη ζωή της.

Τέλος, μιλά για τις «Άγριες Μέλισσες» και τις εξελίξεις που θα ταράξουν τα νερά στο Διαφάνι.

O Kωνσταντίνος Καζάκος θυμάται με νοσταλγία τη μητέρα του, Τζένη Καρέζη, περιγράφει τη σχέση που είχε με τους γονείς του, ενώ αποκαλύπτει πως βιώνει ακόμη τη σύγκριση μαζί τους. Επίσης, μιλά για τη συμμετοχή του στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη.

Καλεσμένη του Γρηγόρη και η Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία μιλά για τα ειδύλλια που της χρεώνουν κατά καιρούς, ενώ ξεκαθαρίζει ποια είναι η σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Τέλος, αποκαλύπτει ποιος είναι ο τρόπος που της αρέσει να φλερτάρει.

Πως τα πήγε όμως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στα νούμερα τηλεθέασης πρόσφατα;

Αυτοί θα είναι οι καλεσμένοι στο αποψινό «The 2night show»!

Στο αποψινό «The 2night show», αυτοί θα είναι οι εκλεκτοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι οποίοι θα συγκινήσουν με τις ιστορίες τους!

Απόψε στις 23:45 στον ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής "σαρώνει" στα νούμερα τηλεθέασης, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα "ισοπέδωσε" τον Alpha και το «Έρωτας Μετά».

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Μάρκο Σεφερλή σε μια ιδιαιτέρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μιλά για την πολυετή πορεία του στο χώρο της υποκριτικής και δίνει τη δική του αποστομωτική απάντηση στους επικριτές του, εκφράζοντας και το μεγάλο του παράπονο.

Μεταξύ άλλων, μιλά για τη νέα του ταινία «Χαλβάη 5-0», ενώ εξηγεί και τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συμπεριλάβει στο καστ τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Στην παρέα του «The 2Night Show» και ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος μιλά για τη σύντροφο της ζωής του, Αρετή, καθώς και για την ευτυχία που αισθάνεται μετά τη γέννηση της μονάκριβης κόρης τους. Επίσης, αναφέρεται στις φάρσες της εκπομπής «Best Friend’s Fear», που παρουσιάζει, και αποκαλύπτει τα όσα συνέβησαν στα παρασκήνια, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Τέλος, θα περάσει και από τις Μύγες. Και το σίγουρο είναι πως αυτή η αναμέτρηση θα μείνει σε όλους αξέχαστη.