Πρόγραμμα τηλεόρασης Τετάρτη 26/2: Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Μην τα χάσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρόγραμμα τηλεόρασης Τετάρτη 26/2: Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Τετάρτη 26/2! Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα με τις εξελίξεις τους από όλα τα κανάλια. Ώρες αλλά και λεπτομέρειες αναλυτικά στο πρόγραμμα παρακάτω.

Τι θα δούμε...

Εσείς τα ακούσατε για το Καφέ της Χαράς; Μας ήρθε spoiler μεγατόνων από την «Κατίνα» - Πλήττει το χωριό ανεπανόρθωτα!

Από το πρόγραμμα τηλεόρασης σήμερα (26/2) δείτε την εξέλιξη που θα έχουμε σήμερα στο Γυναίκα χωρίς όνομα του ANT1 και το Elif του STAR

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ 108

Ο Αργύρης είναι αναστατωμένος με την πιθανότητα ο Γιάννης να είναι γιος του. Η Κάτια προσπαθεί να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει το ζήτημα με ψυχραιμία. Παράλληλα ψάχνει τρόπο να στριμώξει τον Νίκο να μην καρφώσει την Μαρίνα στον Αστυνόμο. Η Μαρίνα νιώθει τον κίνδυνο να πλησιάζει όλο και περισσότερο και η πιθανότητα να πρέπει να φύγει μακριά με την Μελίτη την φοβίζει και την αγχώνει. Ο Δημήτρης, θυμωμένος με την συμμαχία Κωστή και Χατζή, θα δώσει χωρίς να θέλει μια ζωτικής σημασίας πληροφορία στον εχθρό του. Η Κάτια θα δεχτεί την απρόσμενη επίσκεψη της Εύας. Μήπως είναι η ώρα να μάθει επιτέλους την αλήθεια;

ELIF - ΠΕΡΙΛΗΨΗ 530

Η Γκόντζα είναι ολομόναχη στο υπόγειο και βρίσκει παλιές φωτογραφίες. Βρίσκει και μια φωτογραφία του πρώην άντρα της αλλά δεν θυμάται τίποτα. Όμως στο όνειρό της έχει μια ανάμνηση από το παρελθόν. Φαίνεται πως η μνήμη της αρχίζει να επανέρχεται σιγά – σιγά.

Ένας φίλος του Μουράτ τον συμβουλεύει να πάει και να εξηγήσει στον τοκογλύφο τι του συνέβη. Ο Μουράτ πηγαίνει και ο τοκογλύφος γίνεται έξαλλος όταν τις δικαιολογίες του. Ο Μουράτ φεύγει τρέχοντας και ο τοκογλύφος στέλνει τους άντρες του να τον κυνηγήσουν. Οι άντρες του τοκογλύφου πιάνουν τον Μουράτ και τον χτυπάνε.

Ξαφνικά από το πουθενά επεμβαίνει ο Ουμίτ και βοηθάει τον Μουράτ, ο οποίος απορεί για ποιο λόγο αυτός ο άντρας τον βοηθάει. Ο Ουμίτ τον βεβαιώνει πως τον βοηθάει για κάποιο λόγο αλλά θα του τα πει όλα στο σωστό χρόνο και φεύγει.

Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο γραφείο του Ερκού και εκείνος του ζητάει να πάει και να εκφοβίσει κάποιους συνεργάτες του. Του δίνει χρήματα και ο Βεϊσέλ αναλαμβάνει τη δουλειά. Αν και ο Σελίμ προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια, ένας αγοραστής έρχεται στο κτήμα όταν είναι εκεί η Αλιγιέ. Τώρα ξέρει τα πάντα όλη η οικογένεια….