Πρόγραμμα τηλεόρασης Πέμπτη 27/2: Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Μην τα χάσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρόγραμμα τηλεόρασης Πέμπτη 27/2: Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Πέμπτη 27/2! Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα με τις εξελίξεις τους από όλα τα κανάλια. Ώρες αλλά και λεπτομέρειες αναλυτικά στο πρόγραμμα παρακάτω.

Τι θα δούμε...

Πρόγραμμα τηλεόρασης ταινίες
Πρόγραμμα τηλεόρασης σειρές
Πρόγραμμα τηλεόρασης εκπομπές
Πρόγραμμα τηλεόρασης Πέμπτη
Πρόγραμμα τηλεόρασης 27/2

Εσείς τα ακούσατε για το Καφέ της Χαράς; Μας ήρθε spoiler μεγατόνων από την «Κατίνα» - Πλήττει το χωριό ανεπανόρθωτα!

Από το πρόγραμμα τηλεόρασης σήμερα (27/2) δείτε την εξέλιξη που θα έχουμε σήμερα στο Γυναίκα χωρίς όνομα του ANT1 και το Elif του STAR

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ 109

Ο Χατζής μαθαίνει την αλήθεια για το μωρό της Έλλης. Ο Νίκος πιέζει το Φώτη και την Κάτια να του πουν πού είναι η Διονυσία. Η Κάτια μαθαίνει από την Εύα όλη την αλήθεια για τον Γιάννη και τη σχέση τους με τον Αργύρη.

Η Κλειώ παρακαλεί τον Κωστή να κρύψει το στικάκι που έχει στοιχεία που ενοχοποιούν τον πατέρα της. Ο Αργύρης έχει μια αναπάντεχη συνάντηση, ενώ μια κίνηση του αστυνόμου φέρνει την Κάτια και την Μαρίνα πολύ κοντά στο να αποκαλυφθούν.

ELIF - ΠΕΡΙΛΗΨΗ 531

Η Αλιγιέ νιώθει άσχημα επειδή τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας είναι πολύ μεγαλύτερα από ότι είχε φανταστεί. Επίσης είναι θυμωμένη επειδή ο Σελίμ και η Μελέκ της έκρυβαν την αλήθεια. Ο Βεϊσέλ απειλεί τον αντίπαλο του Ερκούτ και εκείνος ακυρώνει το συμβόλαιο, που είχε κάνει με άλλον πελάτη ώστε ο δρόμος να είναι ανοιχτός για τον Ερκούτ.

Ο Βεϊσέλ είναι επιτυχημένος στην πρώτη του αποστολή για τον Ερκούτ και πληρώνει κάποια από τα χρέη του. Ο Μουράτ συναντάει τυχαία την Αϊλά και της μιλάει για τον ξυλοδαρμό του από τους άντρες του τοκογλύφου και για τον μυστηριώδη άντρα, που τον έσωσε.

Αυτή η απρόβλεπτη εξέλιξη καταστρέφει το σχέδιο της Αϊλά. Δεν μπορεί να καταλάβει πως ο μυστηριώδης άντρας έσωσε τον Μουράτ. Ο Βεϊσέλ λέει στην Τουλάι και τον Μουράτ πως τακτοποίησε το χρέος και θα τακτοποιήσει και το χρέος του Μουράτ. Η Αλιγιέ ετοιμάζει ένα όμορφο πρωινό λέγοντας πως μπορεί να χάσουν το σπίτι αλλά παραμένουν οικογένεια.

Ο Ερκούτ χαρίζει στον Βεϊσέλ ένα ωραίο, μαύρο κοστούμι και του λέει πως τώρα μοιάζει με άνθρωπο που ασχολείται με σοβαρές επιχειρήσεις. Του δίνει και άλλα λεφτά. Ο δικηγόρος της Αρζού την ενημερώνει πως το σπίτι των Εμίρογλου πουλιέται και πως αν θέλει μπορεί να το αγοράσει…