Γυναίκα χωρίς όνομα: "Φωτιά" οι εξελίξεις (4/3) - Η Μαρίνα δεν μπορεί να συνέλθει απ’ το σοκ!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γυναίκα χωρίς όνομα:

"Φωτιά" αναμένονται οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (4/3) της σειράς "Γυναίκα χωρίς όνομα". Η Μαρίνα δεν μπορεί να συνέλθει απ’ το σοκ της προδοσίας της Μάρθας και σκέφτεται να δώσει τα στοιχεία που έχει στην αστυνομία.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ANT1

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 113

Η Μαρίνα δεν μπορεί να συνέλθει απ’ το σοκ της προδοσίας της Μάρθας. Σκέφτεται να δώσει τα στοιχεία που έχει στην αστυνομία, ώστε η Μάρθα να συλληφθεί. Η Μάρθα, που δεν μπορεί να αντέξει την κατακραυγή όλων, είναι έτοιμη να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ η Κάτια κι η Ρένα προσπαθούν να της αλλάξουν γνώμη, πιστεύοντας πως μια τέτοια κίνηση, όχι μόνο δεν θα βοηθούσε σε τίποτε, αλλά θα δημιουργούσε και ενοχές στην Μαρίνα.

Η Μάρθα αποφασίζει να μείνει στο προσκήνιο και να αναλάβει τις ευθύνες της, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Παράλληλα, ο Νίκος είναι ένα βήμα μπροστά. Κι ενώ ο Αστυνόμος τον κατηγορεί ότι τον εξαπάτησε και τον απειλεί, εκείνος έχει ακόμη έναν άσσο στο μανίκι του. - Να πούμε ότι οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές και στα επόμενα επεισόδια της σειράς! Δείτε το σκάνδαλο που μας περιμένει στο "Γυναίκα χωρίς όνομα".

"Φωτιά" οι εξελίξεις και στο επόμενο επεισόδιο (5/3) της σειράς "Γυναίκα χωρίς όνομα" - Σε δίλημμα η Μαρίνα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 114

Η Κάτια πηγαίνει στον αστυνόμο για να αλλάξει την κατάθεσή της, ενώ η Μαρίνα είναι σε δίλημμα, για το τι πρέπει να κάνει στη Μάρθα. Ο Κωστής αποκαλύπτει στην Έλλη ότι ο Χατζής γνωρίζει την αλήθεια για την πατρότητα του μωρού της. Ο Νίκος προσπαθεί να προσεγγίσει την Κλειώ, αλλά εκείνη τον διώχνει. Ο Αργύρης περνάει χρόνο με το Γιάννη και η Εύα προσπαθεί να τον πλησιάσει. Η Μαρίνα σοκάρεται όταν μαθαίνει το σχέδιο της Κάτιας και του Φώτη, ενώ η Ρένα περιμένει να μάθει τα αποτελέσματα της εξέτασής της.