Πρόγραμμα τηλεόρασης Τετάρτη 4/3: Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Μην τα χάσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρόγραμμα τηλεόρασης Τετάρτη 4/3: Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Τετάρτη 4/3! Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα με τις εξελίξεις τους από όλα τα κανάλια. Ώρες αλλά και λεπτομέρειες αναλυτικά στο πρόγραμμα παρακάτω.

Τι θα δούμε...

Πρόγραμμα τηλεόρασης Τετάρτη 4/3

Τι θα δούμε σήμερα

Τι εκπομπές έχει σήμερα

Τι ταινίες έχει σήμερα

Τι σειρές έχει σήμερα

Για να είστε ενημερωμένοι και για όλες τις τηλεοπτικές εξελίξεις και αποκλειστικά για τις σειρές που σας ενδιαφέρουν δείτε εδώ

Aπό το πρόγραμμα της τηλεόρασης δείτε τις εξελίξεις στη σειρά Έρωτας Μετά για σήμερα Τετάρτη 4/3

"Βόμβα" θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (4/3) της σειράς "Έρωτας μετά". Ο Αποστόλης ζητάει από την Λαμπρινή να τον παντρευτεί. Ο Θοδωρής την ίδια στιγμή του έχει στήσει παγίδα θανάτου!

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον Alpha

Τετάρτη 4 Μαρτίου, στις 21:50 - Επεισόδιο: 76

Ο Γιώργος ανακρίνει τον Γιάννη Λεγάτο και μαθαίνει για την ιστορία του με την Πέννυ αλλά και για το παρελθόν του με την Άννα. Ο Κωνσταντίνος συναντάει την Όλγα και της ζητάει να ψάξει να βρει ποιος έχει την Άννα με αντάλλαγμα να παραχωρήσει στον Αφεντάκη το εταιρικό του μερίδιο.

Ο Τόνι ενημερώνει την Άντι ότι δεν βρήκε κάτι στο δεύτερο κινητό τηλέφωνο του Κωνσταντίνου πράγμα που τους φέρνει πάλι σε αδιέξοδο. Τέλος ο Αποστόλης ζητάει από την Λαμπρινή να τον παντρευτεί – ο Θοδωρής την ίδια στιγμή του έχει στήσει παγίδα θανάτου.- Οι εξελίξεις δεν σταματούν να είναι καταιγιστικές στο "Έρωτας μετά". Δείτε τι άλλο μας περιμένει στη σειρά. Η Άννα θα γίνει δολοφόνος!

Σαν "βόμβα" πέφτουν οι εξελίξεις και στο επόμενο επεισόδιο (5/3) της σειράς "Έρωτας μετά" - Μετά την απόπειρα δολοφονίας ο Θοδωρής....

Πέμπτη 5 Μαρτίου, στις 21:50 - Επεισόδιο: 77

Μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά του Αποστόλη ο Θοδωρής τρέπεται σε φυγή. Ο Σταύρος καλεί τον Γιώργο και του λέει ότι θα του δώσει το όνομα ενός διεφθαρμένου αστυνομικού με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Η Νόρα επισκέπτεται τον Τόνι και τον ευχαριστεί που βοήθησε τον Γιώργο ενώ την ίδια στιγμή ο Ηλίας ζητάει από την Κατερίνα να του πει την αλήθεια για το παρελθόν της. Ο Κωνσταντίνος πηγαίνει στον Χρήστο θέλοντας να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση με τον Μιχαλάκη.