Πέτα τη Φριτέζα: "Καυτές" εξελίξεις (9/3) - Ένας καταρράκτης... αλήθειας πάνω στον Αντρέα!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέτα τη Φριτέζα:

"Καυτές" οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο (9/3) της σειράς "Πέτα τη Φριτέζα". Ο Αντρέας νιώθει σοκαρισμένος έχοντας μάθει το πραγματικό όνομα της Λούνας. Μόνο που δεν ξέρει τον καταρράκτη αλήθειας που θα πέσει πάνω του σε λίγο.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ANT1

Επεισόδιο 40: «Ωμή αλήθεια με σως απόγνωσης»

Ο Αντρέας νιώθει σοκαρισμένος έχοντας μάθει το πραγματικό όνομα της Λούνας. Μόνο που δεν ξέρει τον καταρράκτη αλήθειας που θα πέσει πάνω του σε λίγο. Ο Σωκράτης παρεξηγώντας τα λεγόμενα του πατέρα του, αποκαλύπτει άθελά του μεγαλύτερο μέρος της αλήθειας από αυτό θα μπορούσε να αντέξει ο Αντρέας. Πώς θα αντιδράσει ο πατέρας του; Παράλληλα τα νέα για ένα τεστ εγκυμοσύνης που αγοράστηκε από την Πέτρα κάνουν το γύρο της Μεσσηνίας και οι εικασίες δίνουν και παίρνουν.

Η Παυλίνα παίρνει την ρεβάνς από την καλλιτεχνική προδοσία του Μαμαντού και του Μένιου κάνοντας ντουέτο με άτομο- έκπληξη. Ο Αντρέας είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την Λούνα και να εξαπολύσει την οργή του αλλά η αντίδραση του εκπλήσσει τον Σωκράτη που περίμενε μακελειό… Δείτε και τα όσα είχαν πει σε συνέντευξή τους οι ηθοποιοί της σειράς. Έβγαλαν στη φόρα τα άπλυτά τους!

"Καυτές" εξελίξεις και στο επόμενο επεισόδιο (10/3) της σειράς "Πέτα τη Φριτέζα" - Αντρέας δίνει μάχη με τους «γιους του!

Επεισόδιο 41: «Λούνα στη σούβλα την τετράγωνη του Αντρέα»

Ο Αντρέας δίνει μάχη με τους «γιους» του για τον τρόπο που θα χειριστεί την κατάσταση τώρα που ξέρει τι έχει γίνει με τη Λαγουδέρα. Θα καταφέρει να κρατηθεί ή θα προκαλέσει για ακόμα μια φορά χάος; Λούνα και Ζαμπέλα υποπτεύονται ότι ο Αντρέας μπορεί να ξέρει και να προσποιείται αλλά δεν μπορούν να αντιδράσουν. Η Μαριέττα δίνει τέλος στον «συναγερμό» που είχε σημάνει αλλά αντί για ανακούφιση, φέρνει περισσότερες έριδες στο μαγαζί.

Παράλληλα, ο Μένιος παίρνει το χαρτί να πάει φαντάρος και προσπαθεί να πάρει αναβολή με κάθε τρόπο χωρίς να ξέρει την επίδραση που έχουν οι στολές στη λίμπιντο της Παυλίνας. Ο Λάκης μπουχτίζει από την κατάσταση με την Φωτεινή και μπαίνει στον πειρασμό να εγκαταλείψει τους πάντες και τα πάντα. Ο Αντρέας, εν τέλει, δεν αντέχει το θέατρο και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του…