Πέτα τη Φριτέζα: Τι θα δούμε σήμερα (10/3); - Ο Μένιος παίρνει το χαρτί να πάει φαντάρος!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέτα τη Φριτέζα: Τι θα δούμε σήμερα (10/3); -  Ο Μένιος παίρνει το χαρτί να πάει φαντάρος!

Διαβάστε όλα όσα μας περιμένουν σήμερα (10/3) στη σειρά "Πέτα τη Φριτέζα". Ο Μένιος παίρνει το χαρτί για να πάει φαντάρος, ωστόσο δεν θέλει. Θ αλλάξουν όλα όταν δει πως οι στολές αρέσουν στην Παυλίνα; Οι εξελίξεις "τρέχουν" και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς.

Ο Αντρέας και οι "γιοί" του σε νέες κόντρες! Θα ξεφύγει η κατάσταση η θα καταφέρει να συγκρατηθεί ο Αντρέας; Την ίδια ώρα ο συναγερμός λαμβάνει τέλος... αν και όχι εντελώς! Παράλληλα ο Λάξκης είναι πλέον μπουχτισμένος με τα όσα συμβαίνουν με την Φωτεινή και θέλει να 'εξαφανιστεί". Τι θα κάνει τελικά; Θα φύγει μακρυά απ΄όλους ή όχι:

Πέτα τη φριτέζα πρωταγωνιστές σειράς

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ANT1

Επεισόδιο 41: «Λούνα στη σούβλα την τετράγωνη του Αντρέα»

Ο Αντρέας δίνει μάχη με τους «γιους» του για τον τρόπο που θα χειριστεί την κατάσταση τώρα που ξέρει τι έχει γίνει με τη Λαγουδέρα. Θα καταφέρει να κρατηθεί ή θα προκαλέσει για ακόμα μια φορά χάος; Λούνα και Ζαμπέλα υποπτεύονται ότι ο Αντρέας μπορεί να ξέρει και να προσποιείται αλλά δεν μπορούν να αντιδράσουν. Η Μαριέττα δίνει τέλος στον «συναγερμό» που είχε σημάνει αλλά αντί για ανακούφιση, φέρνει περισσότερες έριδες στο μαγαζί.

Παράλληλα, ο Μένιος παίρνει το χαρτί να πάει φαντάρος και προσπαθεί να πάρει αναβολή με κάθε τρόπο χωρίς να ξέρει την επίδραση που έχουν οι στολές στη λίμπιντο της Παυλίνας. Ο Λάκης μπουχτίζει από την κατάσταση με την Φωτεινή και μπαίνει στον πειρασμό να εγκαταλείψει τους πάντες και τα πάντα. Ο Αντρέας, εν τέλει, δεν αντέχει το θέατρο και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του… Δείτε και την αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσαν ηθοποιοί της σειράς! Τι είπαν τα πρόσωπα του "Πέτα τη Φριτέζα";