Spoiler alert για τη σειρά "Σπίτι είναι" - Δείτε μόνο εδώ τα δύο νέα επεισόδια

Σας τα έχουμε πριν παιχτούν στον alpha

Spoiler alert για τη σειρά

Spoiler Alert! Διαβάστε τι μας περιμένει στα δύο νέα επεισόδια της σειράς "Σπίτι είναι". Σας έχουμε εδώ την συνέχεια που αναμένεται... καυτή!

Οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό βάζουν σε επανάληψη πολλές σειρές της τηλεόρασης, ωστόσο εμείς πιάνουμε τα πράγματα από εκεί που έμειναν! Σας έχουμε εδώ στο Youweekly λοιπόν όσα θα προσβληθούν στα δύο νέα επεισόδια της σειράς του Alpha. Να πούμε μάλιστα ότι το κανάλι έχει βγάλει και ανακοίνωση για τις αλλαγές που κάνει στο πρόγραμμά του.

Επεισόδιο 41

«Σπίτι είναι… εκεί που σε προστατεύουν»

Σενάριο: Δήμητρα Τσόλκα- Ζωή Κοίβαρη Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Ένα έκτακτο δελτίο ειδήσεων που αφορά στη δράση μιας μυστηριώδους- μεταμφιεσμένης γυναίκας που επιτίθεται σε άνδρες όλων των ηλικιών με οξύ θα αναστατώσει την εκτεταμένη οικογένεια της Ράνιας και του Σωτήρη, όχι μόνο λόγω της επικινδυνότητας της κατάστασης αλλά και γιατί παραδόξως η Τζέμα την υποστηρίζει. Μήπως το κάνει γιατί έχει μάθει ότι ο πρώην της, με τον οποίο είναι ακόμα ερωτευμένη παντρεύεται; Κι αν ναι γιατί έχει ένα σάκο μεαξεσουάρ μεταμφίεσης στο πορτ- μπαγκάζ του αυτοκινήτου της; Όταν η αστυνομία θα την αναζητήσει στα γραφείο της εταιρίας, όλη η οικογένεια θα συνειδητοποιήσει ότι η Τζέμα δεν τους λέει πάντα την αλήθεια.

Επεισόδιο 42

«Σπίτι είναι… εκεί που συνεργάζεσαι»

Σενάριο: Δήμητρα Τσόλκα- Χρήστος Κυπαρισσόπουλος Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Μία συνεργάτιδα της Ράνιας που είχε αναλάβει να φτιάξει πλεχτές μπομπονιέρες για ένα γάμο αρρωσταίνει ξαφνικά και η κ. Ζωίτσα προσφέρεται να αναπληρώσει το κενό της για να μην εκτεθεί η Ράνια στους πελάτες της. Φυσικά η Ράνια πληρώνει κανονικά την κ. Ζωίτσα, αλλά όταν η Ελένη βλέπει το πόσο της μπαίνουν ιδέες για μία πιο μόνιμη συνεργασία με το γραφείο της Ράνιας. Η Ράνια έχοντας μείνει απόλυτα ευχαριστημένη από την δουλειά της κ. Ζωίτσας τους αναθέτει μία μεγάλη δουλειά, αλλά αυτό που δεν ξέρει είναι ότι η "επιχείρηση" ανήκει μόνο στην Ελένη, η οποία όχι μόνο είναι της τελευταίας στιγμής ,αλλά δεν ξέρει και πότε ακριβώς είναι η στιγμή αυτή με αποτέλεσμα να αρχίσει ένας αγώνας δρόμου με απρόβλεπτες εξελίξεις για όλη την οικογένεια.