Θρίλερ στο Γυναίκα χωρίς όνομα - Μυστήριο η εξαφάνιση της Έλλης πριν γεννήσει

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρίλερ στο Γυναίκα χωρίς όνομα - Μυστήριο η εξαφάνιση της Έλλης πριν γεννήσει

Θρίλερ θα επικρατήσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα». Μυστήριο θα είναι η εξαφάνιση της Έλλης, λίγο πριν γεννήσει και έχουμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ. Ποιος θα είναι ο ρόλος του Χατζή στην εξαφάνιση της;

Η Ελλη νιώθει την απειλή του Χατζή όλο και περισσότερο και φοβάται για τη ζωή τη δική της όσο και του αγέννητου παιδιού της. Ετσι αποφασίζει να φύγει μακριά, ενώ την ίδια ώρα ο Δημήτρης, ο Κωστής και ο Αρης αναλαμβάνουν να ανακαλύψουν να υποχθόνια σχέδιά του.

Η Ελλη, μετά την επίθεση εναντίον της, έχει φοβηθεί πολύ. Δεν ξέρει αν ο Χατζής είναι εκείνος που έβαλε να τη χτυπήσουν προκειμένου να χάσει το παιδί. Ομως, όλοι είναι πεπεισμένοι γι’ αυτό. Και η ίδια δεν πρόκειται να το διακινδυνεύσει. Η Ευγενία έχει προθυμοποιηθεί να τη βοηθήσει να ανακαλύψει τι συμβαίνει και η Ελλη περιμένει νέα της. Αλλά η κοπέλα βρίσκεται νεκρή στα γραφεία της εταιρείας.

Η Ελλη έχει τρομοκρατηθεί. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει αυτός ο άνθρωπος και κατά πόσο η ζωή της κινδυνεύει; Για εκείνη πλέον δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη. «Θα φύγω κρυφά από τον Χατζή για να γεννήσω μακριά του και να γλιτώσω το παιδί του από τα δολοφονικά του σχέδια. Αυτό είναι το καλύτερο. Κανείς δεν πρέπει να μάθει πού βρίσκομαι», λέει στον πατέρα της και τον Αρη που συμφωνούν απόλυτα. Ετσι εξαφανίζεται και δεν δίνει σε κανέναν το στίγμα της.

Το σχέδιο να «ξεσκεπάσουν» τον Χατζή

Ο Κωστής έχει μάθει κι εκείνος τα δολοφονικά σχέδια του Γεράσιμου και δεν είναι διατεθειμένος να τον αφήσει να δρα ανεξέλεγκτος. Ετσι προσπαθεί να ξεσκεπάσει τα σχέδιά του. Αργότερα βρίσκεται με τον Αρη και τον Δημήτρη. Οι τρεις τους αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να στήσουν παγίδα του Χατζή. «Το κάθαρμα. Δεν υπολογίσει τίποτα», λέει ο Δημήτρης. «Δεν θα τον αφήσουμε έτσι. Θα μάθουμε τι σχεδιάζει και τότε θα πληρώσει για όλα. Πρέπει να μην κινήσουμε τις υποψίες του», του απαντάει ο Αρης.

Η Ρένα, όταν μαθαίνει από τον Αντρέα τι πάνε να κάνουν, φοβάται πολύ και προσπαθεί να αποτρέψει τον άντρα της να πάρει μέρος σε όλο αυτό: «Ο Χατζής είναι επικίνδυνος άνθρωπος. Το ξέρεις καλύτερα από όλους. Δουλεύεις γι’ αυτόν. Σκέψου την κόρη σου κι εμένα», τον παρακαλεί αλλά εκείνος μένει αμετάπειστος: «Πήγε να σκοτώσει την Ελλη και το μωρό της. Να σκοτώσει το αγέννητο παιδί τους. Πώς είναι δυνατόν να το λες εσύ αυτό; Αυτός δεν είναι άνθρωπος, είναι κτήνος», της απαντάει. Αργότερα ο Αντρέας με τον Κωστή ξεκινούν να παρακολουθούν τον Χατζή συστηματικά, προκειμένου να αποδείξουν τα σχέδιά του εναντίον της Ελλης. «Κάποια στιγμή θα κάνει τη λάθος κίνηση», λέει ο Αντρέας στον φίλο του.

Να πούμε πως τελειώνει από τον ΑΝΤ1 φέτος η αγαπημένη δραματική σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», αφού στις οθόνες παρακολουθούμε τον τελευταίο κύκλο. Ωστόσο, μια νέα σειρά «βόμβα» ετοιμάζεται να έρθει στο κανάλι, μιας και φεύγει ένα δυνατό χαρτί του σταθμού. Όλες οι λεπτομέρειες μέσα από το Vanda's blog του Yoweekly.gr.