Έρωτας Μετά (13/5): Τρόμος με αυτό που βλέπει ο Τόνι από τις κάμερες ασφαλείας! Το νέο επεισόδιο πριν παίξει στον ALPHA

Σοκαριστικές εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρωτας Μετά (13/5): Τρόμος με αυτό που βλέπει ο Τόνι από τις κάμερες ασφαλείας! Το νέο επεισόδιο πριν παίξει στον ALPHA

Χαμός θα επικρατήσει στο σημερινό νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ALPHA, Έρωτας Μετά, αφού ο τρόμος θα κυριεύσει τον Τόνι που από τις κάμερες ασφαλείας θα δει την Αλίκη να κρατάει το μωρό αγκαλιά.

Μετά από μια παύση κάποιων εβδομάδων λόγω κορωνοϊού η σειρά επιστρέφει στην συχνότητα του σταθμού κι έχουμε το σενάριο από το σημερινό επεισόδιο πριν το παίξει στον ALPHA.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε: Ο Νίκος συνεχίζει να μην μπορεί να δεχτεί τον Δημήτρη ως αδερφό του, ενώ την ίδια στιγμή η Ειρήνη θέλει να τον γνωρίσει καλύτερα. Η Αντιγόνη αποφασίζει να μάθει την αλήθεια για τον Μιχαλάκη μόνη και κάνει μια ξαφνική επίσκεψη στο σπίτι του Χρήστου. Η Ηλέκτρα συναντιέται με τη Σοφία προσπαθώντας να μάθει όσα μπορεί για τον Λεγάτο, ενώ ο Τόνι μετά από την επίσκεψη στο γραφείο του τελευταίου, ενημερώνει τον Γιώργο για τα ευρήματα της έρευνάς του.

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο Έρωτας Μετά (13/5) - Μάθετε πριν το δείξει ο ALPHA

Τετάρτη 13 Μαΐου – Επεισόδιο: 82 (πρωτότυπο)

Ο Λεγάτος φέρνει τον Μιχαλάκη στην Άννα. Η Άννα συγκλονίζεται από την εικόνα και την αγκαλιά του μωρού της. Της το αφήνει λίγο και της τον παίρνει. Οι άλλοι έξω, σε πανικό αναζητούν τον Μιχαλάκη. Όταν επιστρέφουν σπίτι, τον βρίσκουν εκεί. Οι εξετάσεις βρίσκουν DNA της Άννας στα ρούχα του μωρού. Μετά από εξονυχιστική ανάλυση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στο πάρκο απ’ όπου εξαφανίστηκε ο Μιχαλάκης, όπως και από τις γύρω περιοχές και κοντά στο σπίτι του Χρήστου, ο Τόνι εντοπίζει μια γυναικεία φιγούρα που έχει το μωρό αγκαλιά. Είναι η Αλίκη.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος αποκάλυψε πως μπήκε καραντίνα! Δείτε τι συνέβη εδώ