Μην Ψαρώνεις: Χαμός στο σημερινό επεισόδιο (21/5) - Η Ρόζα παθαίνει κρίση πανικού

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Μην Ψαρώνεις: Χαμός στο σημερινό επεισόδιο (21/5) - Η Ρόζα παθαίνει κρίση πανικού

Χαμός θα γίνει στο επεισόδιο που θα δούμε σήμερα (21/5) στη σειρά Μην Ψαρώνεις. Η Ρόζα παθαίνει κρίση πανικού με την εγκυμοσύνη της και ευτυχώς ο Μπίλυ είναι εκεί για να την βοηθήσει να την ξεπεράσει!

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ANT1

Επεισόδιο 43: Πέμπτη 21/5

Υπόθεση: Όταν η μνήμη της Σάντυ επανέρχεται, η πλούσια κυρία Αγραφιώτη κι ο επίσημα χωρισμένος κύριος Αραποστάθης είναι ελεύθεροι να χαρούν τον έρωτά τους, χωρίς κανένα εμπόδιο στο δρόμο τους και χωρίς κανένα σύννεφο στον ορίζοντα να σκιάζει την ευτυχία τους. Αυτό φέρνει κατάθλιψη στη Στέλλα και αμηχανία στην Νενέλα, η οποία αρνείται να δεχτεί πως η κόρη της είναι επισήμως με τον «ψαρά» και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να περιορίσει την δυσφήμιση της οικογένειάς της στον κύκλο της.

Η Τάνια ψάχνει τρόπους για να εκδικηθεί τον Λεωνίδα που το ‘χει ρίξει στην εργασιοθεραπεία κι ο Ζαγανιάρης προσπαθεί να εντυπωσιάσει την Τίνα που θέλει να ξεκόψει μαζί του. Η Ρόζα παθαίνει κρίση πανικού με την εγκυμοσύνη της και ευτυχώς ο Μπίλυ είναι εκεί για να την βοηθήσει να την ξεπεράσει! Μέσα σε όλα αυτά η δικηγόρος συμβουλεύει την Στέλλα να φύγει από το σπίτι του Μανώλη. Την ίδια ώρα έχουμε και καταιγιστικές εξελίξεις σήμερα στη σειρά του ΑΝΤ1, Αν ήμουν πλούσιος. Δείτε εδώ όλα όσα θα γίνουν, χαμός.

Τι είχε αποκαλύψει η Νενέλα για την σειρά Μην ψαρώνεις, που είδαμε τώρα τα όσα θα γίνουν στο σημερινό επεισόδιο (21/5) με την κρίση πανικού της Ρόζας;

Τις άγνωστες πτυχές του ρόλου της αποκάλυψε σε συνέντευξη που είχε δώσει η τηλεοπτική "Νενέλα". Διαβάστε παρακάτω όλα όσα αποκάλυψε.

Η Νενέλα είναι πολύ αγαπητή σε μικρούς και μεγάλους. Το εισπράττετε, φαντάζομαι, σε μεγάλο βαθμό.

«Εχει πάρει προαγωγή ο ρόλος, γιατί αγαπήθηκε από όλες τις ηλικίες. Η Νενέλα εκπροσωπεί πολλά πράγματα. Μιλάει τη γλώσσα της νεολαίας, είναι σνομπ, αισιόδοξη, ερωτική, δίνει ελπίδα, είναι επαναστάτρια, αντιδραστική, αστεία. Κι εγώ την αγαπώ, παρόλο που ως Μαρία δεν έχω καμία σχέση με εκείνη. Αυτό που τη συντηρεί είναι η αφέλεια που έχει και η παιδική της πλευρά. Δίνει ελπίδα και στους μεγαλύτερους ανθρώπους ότι μπορούν να συνεχίσουν να ζουν, να ονειρεύονται, να κάνουν ταξίδια, να ερωτεύονται. Τίποτα δεν τελειώνει σε αυτήν την ηλικία. Σε μένα έδωσε πολλά αυτός ο ρόλος. Επιβεβαιώνει την όποια καριέρα και πορεία μου. Μου δίνει τη δυνατότητα ακόμα και τώρα, στη βαθιά ωριμότητα, να αποδείξω πράγματα και στους πιο κακοπροαίρετους. Είμαι ευγνώμων στον σκηνοθέτη Πιέρρο Ανδρακάκο και στον ΑΝΤ1 που με πίστεψαν».

Χτίσατε τον ρόλο από την αρχή. Πώς την αντιμετωπίσατε αρχικά;

«Αυτή είναι μια αντιπαθητική σε μένα, που σνομπάρει τους φτωχούς, γιατί δεν έχει γνωρίσει κάτι διαφορετικό. Γεννήθηκε πολύ πλούσια και οι συναναστροφές της είναι αυτού του επιπέδου. Δεν έχει το ένστικτο της επιβίωσης».

Μια χαρά, όμως, τα κατάφερε όταν πήγε στο Κερατσίνι.

«Στα δύσκολα συμπαραστέκεται, αλλά τρελαίνεται να ζει στον πλούτο. Εγώ δεν είμαι έτσι. Διαφωνούμε ως προς τις πολιτιστικές, ακόμη και στις πολιτικές πεποιθήσεις. Εγώ στη ζωή μου πονάω για τους μετανάστες, κλαίω για τα ζώα, συμπάσχω με τους συνανθρώπους μου. Η Νενέλα δεν υποφέρει και πολλές φορές γίνεται “κακούλα”».

Ναι, αλλά ερωτεύτηκε τον κύριο Κοσμά, που είναι λαϊκός άνθρωπος.

«Πάλι λειτουργεί, λοιπόν, για τον εαυτούλη της».