Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αν ήμουν πλούσιος: Τι θα δούμε σήμερα (21/5) - Η Μόνικα ρίχνει άκυρο στη νέα πολιορκία

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αν ήμουν πλούσιος: Τι θα δούμε σήμερα (21/5) -  Η Μόνικα ρίχνει άκυρο στη νέα πολιορκία
TV24 21.05.2020 16:24
Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
ΠΕΝΥ ΠΕΤΡΟΥ

Διαβάστε όλα όσα αναμένεται να δούμε σήμερα (21/5) στην σειρά του ANT1, Αν ήμουν πλούσιος. Η Μόνικα ρίχνει άκυρο στη νέα πολιορκία του Μουρούνα, με αποτέλεσμα ο Βρανάς να κερδίσει το στοίχημά τους και να ζητά πίσω τις μετοχές του!

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στον ANT1

Πέμπτη 21 Μαΐου - Επεισόδιο 129

Ο Σωτήρης ακολουθεί τη Μυρτώ, ώστε να δει ποιος είναι ο Μάκης με τον οποίο βγαίνει. Η Μυρτώ γίνεται έξαλλη μαζί του που επεμβαίνει στην προσωπική της ζωή κι έτσι καταφέρνει να μην αποκαλύψει τη σχέση της. Την ίδια ώρα, η Μόνικα ρίχνει άκυρο στη νέα πολιορκία του Μουρούνα, με αποτέλεσμα ο Βρανάς να κερδίσει το στοίχημά τους και να ζητά πίσω τις μετοχές του!

Η μεγάλη στιγμή για τον Θεοχάρη και την Ξένια φτάνει, ενώ η Δάφνη ζητάει εξηγήσεις από τον Αλέξη για ένα μήνυμα που του στέλνει η Μελίνα. Ο Μάνος λέει στη μητέρα του πως είναι αποφασισμένος να βρει και να καταστρέψει τη φωτογραφία με την οποία ο Μουρούνας την απειλεί, και παρότι η Μελίνα προσπαθεί να τον αποτρέψει, εκείνος δεν αλλάζει γνώμη. Μπαίνουν στο γραφείο του Μουρούνα, βρίσκουν την επίμαχη φωτογραφία, αλλά μια απροσεξία τους θα τους προδώσει. Σας έχουμε βέβαια και τις εξελίξεις σε μια ακόμα σειρά του ANT1. Δείτε εδώ τι θα γίνει σήμερα στο Γυναίκα χωρίς όνομα. Ένας κρυμμένος φόνος τα αλλάζει όλα.

Σας έχουμε όμως και όλες τις εξελίξεις που αναμένεται να δούμε αύριο (22/5) στη σειρά Αν ήμουν πλούσιος

Η Πέγκυ προσπαθεί να πείσει τον Μουρούνα να «καθαρίσει» τη Μελίνα και τον Πέτρο, αλλά ο Μουρούνας έχει άλλα σχέδια γι’ αυτούς. Η Χριστίνα, η Βενετία και ο Σωτήρης, που ζει επικές στιγμές με τη νίκη του Σίφουνα, θέλουν να μάθουν αν ο Μάκης είναι ο φίλος της Μυρτώς. Η Μυρτώ κι ο Μάκης, όμως, με τη βοήθεια της τύχης και του Θεοχάρη, καταφέρνουν να τους το κρύψουν. Ο Μάνος φαίνεται πως τα πηγαίνει καλύτερα με τη Μελίνα και προσπαθεί να τα βρει με τη Σμαράγδα.

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης είναι θυμωμένος με τη Δάφνη που ασχολείται συνέχεια με τον Πολυχώρο, ενώ ο Πέτρος βρίσκει κι άλλα στοιχεία για τον πατέρα της Δάφνης. Ο Βρανάς περιμένει με λαχτάρα τις μετοχές του, μετά το στοίχημα που κέρδισε με τον Μουρούνα, ενώ η Μόνικα είναι ενθουσιασμένη που επιτέλους ο Βρανάς τη ζηλεύει. Η Μελίνα λέει στον Μουρούνα να σταματήσει να την απειλεί, αλλά ο Μουρούνας είναι αυτός που αποφασίζει ποιος τελειώνει μαζί του και πότε...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έλα στη θέση μου: Καταιγιστικές οι εξελίξεις (21/5) - Τα περιθώρια όλο και στενεύουν

Φτερωτός Θεός: Χαμός σήμερα (21/5) - Ο Γιήτ γράφει ένα ερωτικό γράμμα

Share