Έρωτας Μετά: Στο τελευταίο 17/6 επεισόδιο ο Αποστόλης σκοτώνει τον Λεγάτο! Αυτοκτονεί ο...

Σούπερ αποκλειστικό! Αναλυτικά όλες οι σκηνές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρωτας Μετά: Στο τελευταίο 17/6 επεισόδιο ο Αποστόλης σκοτώνει τον Λεγάτο! Αυτοκτονεί ο...

Με την αγωνία να έχει φτάσει στο κατακόρυφο, το ερωτικό θρίλερ, "Έρωτας Μετά" ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία και όλοι αναρωτιούνται: «Τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο;». Το TV24 ρώτησε, έμαθε! Ο Αποστόλης σκοτώνει τον Λεγάτο! Υπάρχει αυτοκτονία!

Η Άννα είναι πια στην ασφάλεια του σπιτιού της. Όμως τα βάσανά της δεν τελειώνουν, καθώς ο Δημήτρης εξαφανίζεται. Την ίδια ώρα ο Γιώργος με τον Τόνι ανακαλύπτουν ότι η δολοφονία του Λεγάτου ήταν στημένη. Ο Τόνι δίνει στοιχεία στον Παπαδόπουλο, που αποφασίζει να ενώσει τις δυνάμεις του με του Αποστόλη στην αναζήτηση του Λεγάτου.

Παράλληλα η Άννα αποκαλύπτει στον Γιώργο στοιχεία για το παρελθόν του απαγωγέα της και αργότερα βρίσκεται με τον Κωνσταντίνο, με τον οποίο ανακαλούν τη νύχτα του ατυχήματος. Όταν επιστρέφει στο σπίτι, δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Λεγάτο, ο οποίος την απειλεί να πάει σε αυτόν, γιατί κρατάει τον Δημήτρη. Η αληθινή ταυτότητά του αποκαλύπτεται. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Κατερίνα ξεπερνάει κάθε όριο με τον Ηλία και χωρίζουν.

Ο Αποστόλης σκοτώνει τον Λεγάτο στο φινάλε του Έρωτας Μετά

Ο Αποστόλης σκοτώνει τον Λεγάτο στο φινάλε του έρωτας μετά

Ο Γιώργος, όταν ενημερώνεται για την απουσία της Άννας, πιέζει τον Σταύρο για τον Λεγάτο. Η Κατερίνα απειλεί τον Ηλία προκειμένου να επιστρέψει κοντά της, ενώ ο Αποστόλης και ο Παπαδόπουλος είναι στα ίχνη του Λεγάτου. Η Άννα είναι εκείνη που τον βρίσκει και τον απειλεί με όπλο. Στο σπίτι τα παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με την αποκάλυψη του τραγικού παρελθόντος της μητέρας τους.

Στο μεταξύ η Λαμπρινή είναι με τη Νόρα όταν οι πρόωροι πόνοι τις οδηγούν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Παράλληλα η Ηλέκτρα προσπαθεί να διαχειριστεί τον Κωνσταντίνο που είναι συντετριμμένος, ενώ ο Αποστόλης έρχεται αντιμέτωπος με τον Λεγάτο. Οι δυο τους συγκρούονται και ο Αποστόλης τραυματίζεται, αλλά καταφέρνει να τον σκοτώσει. Την ίδια στιγμή ο Φώτης παίρνει μια τραγική απόφαση. Αυτοκτονεί.

Δείτε εδώ τις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Βάσω Λασκαράκη από τα γυρίσματα της σειράς!

Με τον Γιώργο να τρέχει στο πλευρό της Νόρας και τον Αποστόλη να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ο Τόνι και ο Παπαδόπουλος καταλήγουν να δώσουν τέλος στην υπόθεση. Η Όλγα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να καθαρίσει τ’ όνομά της, ενώ τα νέα για τον Φώτη συντρίβουν τον Γιώργο, που βλέπει ένα κεφάλαιο της ζωής του να κλείνει. Η Άννα, στον απόηχο της ομηρίας της, καταλαβαίνει πως θα χρειαστεί χρόνος για να επιστρέψει σε μια κανονικότητα.

Χρόνια αργότερα οι ηθοποιοί του Έρωτας Μετά

Οι ήρωες της σειράς ζουν τον «Έρωτα μετά». Ο Χρήστος συνεχίζει να είναι μαζί με την Ηλέκτρα. Ο Κωνσταντίνος και η Άννα έχουν χωρίσει. Εκείνος θέλει και να είναι όπως παλιά, αλλά η Άννα επιθυμεί να αφοσιωθεί στα παιδιά της. Η Ειρήνη και ο Νίκος έχουν ακολουθήσει ο καθένας τον δρόμο του και η Άννα έχει κοντά της τον Δημήτρη και τον Μιχαλάκη, τον οποίο ο Χρήστος βλέπει τα Σαββατοκύριακα. Έχει ανοίξει με τον μεγάλο της γιο μια ταβέρνα.

Μια μέρα που φεύγει για δουλειές, πάει να διασχίσει τον δρόμο και ένα αυτοκίνητο παραλίγο να τη χτυπήσει. Οδηγός είναι ο Κωνσταντίνος. Οι δυο τους κοιτάζονται όπως την πρώτη φορά, με βαθύ έρωτα. Ίσως αυτό που νιώθουν δεν έχει τελειώσει οριστικά.

Η Νόρα ζει πλέον ευτυχισμένη με το παιδί της και τον Γιώργο. Το ίδιο και ο Αποστόλης με τη Λαμπρινή. Έχει κάνει ειρήνη με τον εαυτό του και πλέον απολαμβάνει το παρόν. Η Όλγα, κι εκείνη είναι μαζί με τον Παπαδόπουλο και ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, αφού έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Η κάθαρση για όλους έχει επέλθει και ο έρωτας δίνει στον καθένα χωριστά τη δύναμη να συνεχίσει την πορεία του.