Έρωτας Μετά: Απόψε το μεγάλο φινάλε της σειράς - Αυτό είναι το τέλος των ηθοποιών

Αποκλειστικά όλα όσα θα γίνουν με λεπτομέρειες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Μετά: Απόψε το μεγάλο φινάλε της σειράς - Αυτό είναι το τέλος των ηθοποιών

Με την αγωνία να έχει φτάσει στο κατακόρυφο, το ερωτικό θρίλερ, "Έρωτας Μετά" απόψε το βράδυ έχει το μεγάλο του φινάλε. Το TV24 ρώτησε, έμαθε και θα σας αποκαλύψει το τέλος όλων των ηθοποιών, αλλά και πως θα είναι οι ζωές τους μετά από πολλά χρόνια.

Η Άννα είναι πια στην ασφάλεια του σπιτιού της. Όμως τα βάσανά της δεν τελειώνουν, καθώς ο Δημήτρης εξαφανίζεται. Την ίδια ώρα ο Γιώργος με τον Τόνι ανακαλύπτουν ότι η δολοφονία του Λεγάτου ήταν στημένη. Ο Τόνι δίνει στοιχεία στον Παπαδόπουλο, που αποφασίζει να ενώσει τις δυνάμεις του με του Αποστόλη στην αναζήτηση του Λεγάτου.

Παράλληλα η Άννα αποκαλύπτει στον Γιώργο στοιχεία για το παρελθόν του απαγωγέα της και αργότερα βρίσκεται με τον Κωνσταντίνο, με τον οποίο ανακαλούν τη νύχτα του ατυχήματος. Όταν επιστρέφει στο σπίτι, δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Λεγάτο, ο οποίος την απειλεί να πάει σε αυτόν, γιατί κρατάει τον Δημήτρη. Η αληθινή ταυτότητά του αποκαλύπτεται. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Κατερίνα ξεπερνάει κάθε όριο με τον Ηλία και χωρίζουν.

Στο φινάλε του Έρωτας Μετά ο Λεγάτος πέφτει νεκρός

Ο Αποστόλης σκοτώνει τον Λεγάτο στο φινάλε του έρωτας μετά

Ο Γιώργος, όταν ενημερώνεται για την απουσία της Άννας, πιέζει τον Σταύρο για τον Λεγάτο. Η Κατερίνα απειλεί τον Ηλία προκειμένου να επιστρέψει κοντά της, ενώ ο Αποστόλης και ο Παπαδόπουλος είναι στα ίχνη του Λεγάτου. Η Άννα είναι εκείνη που τον βρίσκει και τον απειλεί με όπλο. Στο σπίτι τα παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με την αποκάλυψη του τραγικού παρελθόντος της μητέρας τους.

Στο μεταξύ η Λαμπρινή είναι με τη Νόρα όταν οι πρόωροι πόνοι τις οδηγούν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Παράλληλα η Ηλέκτρα προσπαθεί να διαχειριστεί τον Κωνσταντίνο που είναι συντετριμμένος, ενώ ο Αποστόλης έρχεται αντιμέτωπος με τον Λεγάτο. Οι δυο τους συγκρούονται και ο Αποστόλης τραυματίζεται, αλλά καταφέρνει να τον σκοτώσει. Την ίδια στιγμή ο Φώτης παίρνει μια τραγική απόφαση. Αυτοκτονεί.

Με τον Γιώργο να τρέχει στο πλευρό της Νόρας και τον Αποστόλη να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ο Τόνι και ο Παπαδόπουλος καταλήγουν να δώσουν τέλος στην υπόθεση. Η Όλγα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να καθαρίσει τ’ όνομά της, ενώ τα νέα για τον Φώτη συντρίβουν τον Γιώργο, που βλέπει ένα κεφάλαιο της ζωής του να κλείνει. Η Άννα, στον απόηχο της ομηρίας της, καταλαβαίνει πως θα χρειαστεί χρόνος για να επιστρέψει σε μια κανονικότητα.

Να σημειώσουμε πως ο Μάριος Αθανασίου, ένας εκ των πρωταγωνιστών, θέλησε να πει το δικό του «αντίο» στη σειρά. Δείτε την ανάρτηση του.

Αυτό είναι το τέλος των ηθοποιών της σειράς του Έρωτας Μετά

Οι ήρωες της σειράς ζουν τον «Έρωτα μετά». Ο Χρήστος συνεχίζει να είναι μαζί με την Ηλέκτρα. Ο Κωνσταντίνος και η Άννα έχουν χωρίσει. Εκείνος θέλει και να είναι όπως παλιά, αλλά η Άννα επιθυμεί να αφοσιωθεί στα παιδιά της. Η Ειρήνη και ο Νίκος έχουν ακολουθήσει ο καθένας τον δρόμο του και η Άννα έχει κοντά της τον Δημήτρη και τον Μιχαλάκη, τον οποίο ο Χρήστος βλέπει τα Σαββατοκύριακα. Έχει ανοίξει με τον μεγάλο της γιο μια ταβέρνα.

Μια μέρα που φεύγει για δουλειές, πάει να διασχίσει τον δρόμο και ένα αυτοκίνητο παραλίγο να τη χτυπήσει. Οδηγός είναι ο Κωνσταντίνος. Οι δυο τους κοιτάζονται όπως την πρώτη φορά, με βαθύ έρωτα. Ίσως αυτό που νιώθουν δεν έχει τελειώσει οριστικά.

Η Νόρα ζει πλέον ευτυχισμένη με το παιδί της και τον Γιώργο. Το ίδιο και ο Αποστόλης με τη Λαμπρινή. Έχει κάνει ειρήνη με τον εαυτό του και πλέον απολαμβάνει το παρόν. Η Όλγα, κι εκείνη είναι μαζί με τον Παπαδόπουλο και ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, αφού έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Η κάθαρση για όλους έχει επέλθει και ο έρωτας δίνει στον καθένα χωριστά τη δύναμη να συνεχίσει την πορεία του.

Αυτή είναι η σειρά που θα πάρει τη θέση του Έρωτας Μετά

Το Έρωτας Μετά ρίχνει τίτλους τέλους και στην θέση αυτού θα έρθει, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, όπως αναφέρουν οι πρώτες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, μια νέα δραματική η σειρά η οποία και θα προβάλλεται επίσης, Δευτέρα - Τρίτη και Τετάρτη.

Τα ερωτικά μπερδέματα και το μυστήριο το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα λείψουν από τους δέκτες μας!

Τώρα, για πρωταγωνίστρια της σειράς αυτής οι ιθύνοντες έχουν ρίξει στο τραπέζι σαν πρώτο όνομα τη Φιλαρετή Κομνηνού αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να έχει κλείσει κάτι.

Φιλαρετή Κομνηνού σε νέα σειρά του ALPHA