"Φόνισσα θα σε θάψω ζωντανή" - Η Μυρσίνη ορμάει στην Ελένη στη νέα σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες

Mega spoiler για τη νέα σεζόν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Σας έχουμε ένα σούπερ αποκλειστικό για τη νέα σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες! Τα νέα ότι η Ελένη ομολόγησε τον φόνο του Σέργιου φτάνουν στο σπίτι των Σεβαστών. Η Μυρσίνη γίνεται θηρίο ανήμερο, καθώς ήταν η μόνη που από την αρχή έλεγε και ξανάλεγε ότι οι Σταμίραινες είναι οι φόνισσες του παιδιού της. Τώρα κανείς δεν μπορεί να τη σταματήσει από το να ορμήσει στην Ελένη φωνάζοντας πως θα τη θάψει ζωντανή.

Η Θεοδοσία ξέρει πια όλη την αλήθεια για τον φόνο του Σέργιου και για το ποιες είναι οι δολοφόνοι του και δεν χάνει ευκαιρία να το πει στην Ελένη. Εκείνη φοβούμενη ότι θα τις προδώσει, αποφασίζει να παραδοθεί. Πηγαίνει στον ενωμοτάρχη και ομολογεί ότι εκείνη σκότωσε τον άντρα της. Θέλοντας να προστατεύσει τις αδελφές της, παίρνει όλο το έγκλημα πάνω της. Αλλωστε το είχε πει και παλαιότερα στην Ασημίνα και τη Δρόσω: «Αν συμβεί κάτι και μαθευτεί η αλήθεια, να ξέρετε ότι εγώ τον σκότωσα».

Ο Προύσαλης αρχικά δεν πιστεύει αυτό που ακούει. Η Ελένη όμως τον διαβεβαιώνει ότι αυτή είναι η αλήθεια κι εκείνος τη συλλαμβάνει. Η είδηση της σύλληψης της Λενιώς πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στο Διαφάνι. Τα νέα δεν αργούν να φτάσουν στο σπίτι των Σεβαστών, καθώς κάποιος από το χωριό τρέχει να τους ειδοποιήσει.

«Η Ελένη ομολόγησε ότι εκείνη σκότωσε τον Σέργιο. Ο Προύσαλης την έχει συλλάβει», τους λέει ο μαντατοφόρος. «Τι είναι αυτά που λες;» τον ρωτάει σοκαρισμένος ο Δούκας. Η Μυρσίνη μόλις το ακούει ξαφνιάζεται, αλλά αμέσως βρίσκει την αυτοκυριαρχία της: «Το ήξερα. Το ήξερα ότι αυτή είναι η φόνισσα του παιδιού μου. Από την αρχή το έλεγα και δεν με πιστεύατε. Ολους σας γέλασε αλλά όχι εμένα. Εμένα δεν μπόρεσε να με ξεγελάσει ποτέ», αναφωνεί.

Μιας και είπαμε ωστόσο για τρεις αδερφές, τις έχετε δει με μαγιό; Ρίξτε μια ματιά στις καλοκαιρινές τους φωτογραφίες! Έτσι δεν τις έχετε ξαναδεί!

Άγριες Μέλισσες spoiler

Τρέχει να πάρει τα πράγματά της σε έξαλλη κατάσταση και να πάει στο τμήμα να τη συναντήσει. Ο Δούκας προσπαθεί να τη σταματήσει. Και ο ίδιος θέλει να βάλει τη σκέψη του σε μια τάξη. «Αυτή τη φορά, Δούκα, δεν θα σε ακούσω. Θα πάω να βρω τη φόνισσα του Σέργιού μου και θα την κάνω να ομολογήσει ότι τον σκότωσε μπροστά μου.

Θέλω όταν το πει να με κοιτάει στα μάτια». Εκείνη την ώρα εμφανίζεται η Ασημίνα που έχει ακούσει τις φωνές. Μόλις αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, αρχίζει να τρέμει. «Το ήξερες από την αρχή. Ηξερες ότι η αδελφή σου σκότωσε το παιδί μου και τόσο καιρό έκανες πως δεν ξέρεις τίποτα. Ετρεφα φίδι στον κόρφο μου, αλλά έννοια σου και εμείς θα λογαριαστούμε μετά», της λέει ουρλιάζοντας και φεύγει.

«Είμαστε φονιάδες» - Ο Κωνσταντής καταρρέει

Η Μυρσίνη με τον Δούκα πηγαίνουν στον τμήμα. Η γυναίκα είναι έξαλλη. «Πού είναι αυτή; Πού είναι η φόνισσα του γιου μου;» φωνάζει. Ο ενωμοτάρχης προσπαθεί να τη σταματήσει, αλλά η Μυρσίνη είναι ασυγκράτητη. Πηγαίνει στο κελί που κρατείται η Ελένη και την κοιτάει με ύφος γεμάτο μίσος. «Φόνισσα Το ήξερα πως εσύ είναι η φόνισσα του παιδιού μου. Εμένα από την αρχή δεν μπόρεσες να μου ρίξεις στάχτη στα μάτια. Θα σε θάψω με τα ίδια μου τα χέρια», ουρλιάζει.

Η Ελένη δεν μιλάει παρά μόνο κοιτάει χαμηλά «Μίλα. Θέλω να το ακούσω από εσένα. Κοίτα με στα μάτια και ομολόγησε μπροστά μου», της φωνάζει. «Θα φροντίσω να πας όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο εκτελεστικό απόσπασμα. Κι αυτό δεν είναι απειλή αλλά υπόσχεση». Η Μυρσίνη φεύγει, αλλά δεν βρίσκει ησυχία. Από την άλλη, ο Δούκας, ο Κωνσταντής και ο Μελέτης έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους.

«Αν η Ελένη σκότωσε τον Σέργιο, τότε γιατί ο Γιάννος πήρε πάνω του το έγκλημα;» αναρωτιέται ο Κωνσταντής. «Πατέρα, σκοτώσαμε έναν αθώο. Βάψαμε τα χέρια μας με αίμα. Είμαστε φονιάδες», του λέει και σχεδόν καταρρέει. Την ίδια ώρα τα νέα φτάνουν στον Μιλτιάδη και τον Λάμπρο που στέκουν κεραυνοβολημένοι.