Μετά από 8 χρόνια έκλεισε την πόρτα στον ALPHA και αποχώρησε!

Δεν το περίμενε κανείς!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετά από 8 χρόνια έκλεισε την πόρτα στον ALPHA και αποχώρησε!

Σύμφωνα με το περιοδικό “Τηλέραμα”, τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον ALPHA δεν θα βρίσκεται μια πολύ γνωστή παρουσιάστρια αφού μετά από 8 χρόνια συνεργασίας αποφάσισε να αποχωρήσει από το κανάλι!

Ο λόγος για την Σοφία Παπαϊωάννου που παρουσίαζε την εκπομπή 360 μοίρες στον σταθμό! Παρά το γεγονός πως οι ιθύνοντες λάτρευαν και εκτιμούσαν το συγκεκριμένο project η ίδια η δημιουργός του αποφάσισε πως η εκπομπή έπρεπε να φτάσει πια στο τέρμα της!

αποχώρηση από τον ALPHA

Λίγα λόγια για την Σοφία Παπαϊωάννου

Η Σοφία Παπαϊωάννου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ιστορία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και έκανε μεταπτυχιακό στη Δημοσιογραφία στο New York University της Αμερικής. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος σε διάφορα έντυπα και κανάλια στην Ελλάδα και στην Αμερική. Δούλεψε στη δημοτική τηλεόραση της Νέας Υόρκης WNYC, στην εκπομπή "Πρωινή Συχνότητα" του MEGA, στην Επιτροπή Διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας χειριζόμενη τον διεθνή τύπο, στο εξωτερικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, στην εκπομπή "Μαύρο Κουτί" του MEGA. Ήταν η πρώτη αρχισυντάκτρια της εκπομπής "Φάκελοι" του Αλέξη Παπαχελά στο MEGA για τέσσερα χρόνια και συνέχισε ως δημοσιογράφος στην εκπομπή. Σήμερα εργάζεται στην εκπομπή "Νέοι Φάκελοι" της τηλεόρασης του Σκάι. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. To "Kρυμμένο στο Αιγαίο" είναι το πρώτο της βιβλίο.

Δείτε εδώ και την έκτακτη ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι!

Επιβεβαιωμένη αποχώρηση από τον ΑΝΤ1 - Τελικά έκλεισε στον ALPHA

Μόλις πριν από λίγο, επιβεβαιώθηκε μία αποχώρηση από τον ANT1. Ένα από τα πρόσωπα του σταθμού, έκλεισε στον ALPHA, όπου θα αναλάβει το ρόλο της διευθύντριας του προγράμματος.

Ο ANT1 έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν και ήδη ανακοινώθηκε, πως ένα από τα βασικά στελέχη του καναλιού, ήδη έδωσε τα χέρια με τον ALPHA.

Αυτό είναι το πρόσωπο που πάει από τον ANT1 στον ALPHA

Η Βάσω Παπαβασιλείου είναι η νέα διευθύντρια προγράμματος του Alpha.Μέχρι πρότινος ήταν υπεύθυνη προγραμματισμού στον ΑΝΤ1, δίπλα στον Τζώρτζη Ποφάντη, έχοντας εργαστεί επί σειρά ετών στον Alpha και γνωρίζοντας τη λειουργία της τηλεοπτικής επιχείρησης.

Δείτε εδώ ποιο πρόσωπο ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον ALPHA.