Αμαρτωλός έρωτας στις 8 Λέξεις

Θα "σκάσει" σαν βόμβα στα νέα επεισόδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αμαρτωλός έρωτας στις 8 Λέξεις

Με μεγάλες ανατροπές επιστρέφει στον ΣΚΑΙ η επιτυχημένη σειρά 8 Λέξεις. Στα νέα επεισόδια θα δούμε έναν αμαρτωλό έρωτα να γεννιέται ανάμεσα σε δυο νέα πρόσωπα.

Εξελίξεις και πολλά αναπάντεχα γεγονότα πρόκειται να συμβούν που θα αλλάξουν σχεδόν όλα τα δεδομένα. Οπως ήδη γνωρίζουμε, στη σειρά μπαίνουν και νέα πρόσωπα και ρόλοι που θα προκαλέσουν απίστευτες καταστάσεις, κωμικές αλλά και τραγικές.

Από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου οι «8 λέξεις» θα ξαναβγούν στον αέρα. Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε τις εξελίξεις στις ήδη υπάρχουσες ιστορίες, ενώ λίγο αργότερα στην πλοκή του σεναρίου θα δούμε και άλλες, που θα έρθουν να συνδεθούν άμεσα με τους πρωταγωνιστές. Μια από τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες θα είναι αυτή της Ελισάβετ και του Αιμίλιου. Ενα νέος έρωτας, που θα ανατρέψει όλες τις ισορροπίες. Βέβαια, στη σειρά θα δούμε και έναν χωρισμό που «σκάει» επίσης σαν βόμβα.

 8 Λέξεις αποκλειστικές νέες γυναίκες για Οδυσσέα και Αλέκο

Αυτός είναι ο αμαρτωλός έρωτας που θα δούμε στις 8 Λέξεις

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Οπως θα δούμε, στη σειρά θα μπει η Αννα Μπεζάν. Το μοντέλο-ηθοποιός θα υποδυθεί την Ελισάβετ Αρώνη. Πρόκειται για μια νέα και όμορφη κοπέλα, η οποία είναι ανιψιά του Ακη Αρώνη (Γιώργος Παρτσαλάκης). Η Ελισάβετ είναι δημοσιογράφος και για πολλά χρόνια ζούσε και εργαζόταν στην Αργεντινή. Ξαφνικά αποφασίζει να γυρίσει στην Ελλάδα με σκοπό να γνωρίσει από κοντά τους δικούς της ανθρώπους και την υπόλοιπη οικογένειά της. Ο ερχομός της δημιουργεί διάφορα συναισθήματα σε όλους και κυρίως στον Ακη, ο οποίος, μετά το πρώτο σοκ, την καλωσορίζει στην οικογένειά του και στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια ο Ακης, θέλοντας να βοηθήσει την ανιψιά του η οποία φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να μείνει για πολύ, δίνει εντολή στον Δημήτρη να την προσλάβει στο κανάλι του. Λίγο μετά όμως η Ελισάβετ θα γνωρίσει έναν άντρα που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της και δεν είναι άλλος από τον Αιμίλιο (Θεοχάρης Ιωαννίδης).

Ενας νέος απαγορευμένος έρωτας γεννιέται, καθώς ο Αιμίλιος Φωκάς είναι παντρεμένος με μια γυναίκα που αγαπάει αληθινά. Εργασιομανής, πολύ φιλόδοξος και ρεαλιστής, πέφτει στα δίχτυα της Ελισάβετ και ο αναπάντεχος έρωτας που θα προκύψει θα ανατρέψει όλες τις ισορροπίες στη ζωή του.