Έγινε γνωστό - Χαρές για την Ζέτα Μακρυπούλια

Επιστρέφει στον ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγινε γνωστό - Χαρές για την Ζέτα Μακρυπούλια

Με ένα βίντεο στο λογαριασμό του ΑΝΤ1 στο Instagram έγινε γνωστό και επίσημα πως η Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφει με το Ρουκ Ζουκ και νέα επεισόδια. Η συνεργασία της παρουσιάστρια με το κανάλι μάλιστα, ήταν σίγουρη ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με το τηλεπαιχνίδι που έχει αγαπήσει ο κόσμος, επιστρέφει από τον Σεπτέμβριο μέσα από τη συχνότητα του σταθμού του Αμαρουσίου και θα είναι άκρως διασκεδαστικό.

Αυτό είναι το trailer που αποκάλυψε τις χαρές της Ζέτας Μακρυπούλια

Μέχρι ωστόσο, να επιστρέφει και επίσημη η Ζέτα Μακρυπούλια στο κανάλι, απολαμβάνει τις διακοπές της, όχι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά με ένα άλλο αγαπημένο της πρόσωπο.

Λίγα λόγια για το Ρουκ Ζουκ που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια

Το «Rouk Zouk», επέστρεψε για 4η χρονιά στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια να δίνει σταθερά το σύνθημα για τις πιο απολαυστικές «Rouk Zouk» στιγμές με τις πιο ευρηματικές ομάδες. Τι λέτε, παίζουμε;

Φέτος, το «Rouk Zouk» εμπλουτίζεται με δύο νέα παιχνίδια. Το «τραγούδι» και το «σκίτσο»!

Στο νέο παιχνίδι με το όνομα «Τραγούδι», ένας παίκτης καλείται να βρει τους ερμηνευτές των τραγουδιών που οι συμπαίκτες του θα τραγουδήσουν «α καπέλα». Ο κεντρικός παίκτης θα έχει στη διάθεσή του μόλις 45 δευτερόλεπτα και τη δυνατότητα να δώσει παραπάνω από μία απαντήσεις. Κάθε σωστή απάντηση θα ανταμείβεται με 10 πόντους ενώ, όσοι τραγουδούν επιτρέπεται να χορεύουν ή και να μιμούνται τον καλλιτέχνη που ο συμπαίκτης τους πρέπει να βρει για να κερδίσουν.

Το δεύτερο νέο παιχνίδι που προστίθεται φέτος στο «Rouk Zouk» είναι το «Σκίτσο». Ένας παίκτης από κάθε ομάδα πρέπει να ζωγραφίσει αυτό που του ζητείται είτε είναι ταινία, παροιμία, τραγούδι, επάγγελμα ή μία έκφραση και ένα πρόσωπο. Οι συμπαίκτες του πρέπει σε 45 δευτερόλεπτα να βρουν τη σωστή απάντηση, η οποία θα τους ανταμείψει με 20 πόντους και έξτρα 20 δευτερόλεπτα στο χρόνο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεκινήσει! Για δηλώσεις συμμετοχών, μέσω τηλεφώνου στο 211 188 5550 (αστική χρέωση), με sms ΑΝ κενό Ονοματεπώνυμο στο 54335 (χρέωση 0,11€/SMS με ΦΠΑ) ή στην επίσημη ιστοσελίδα της εκπομπής: /roukzouk/form

Συντελεστές:

Executive Producer: Άννα Αρβανίτη

Project Manager: Γιάννης Μπίτσικας

Σκηνοθεσία: Θάνος Γκομόζιας

Αρχισυνταξία: Μαρία Ντρούβα

Οργάνωση Παραγωγής: Αντώνης Μάτσος