Τάσος Τρύφωνος: Επικές στιγμές στο νέο trailer για τον «Πιο αδύναμο κρίκο»

Μόλις βγήκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τάσος Τρύφωνος: Επικές στιγμές στο νέο trailer για τον «Πιο αδύναμο κρίκο»

Ο Τάσος Τρύφωνος και το τηλεπαιχνίδι «Πιο αδύναμος κρίκος», επιστρέφει με νέα επεισόδια για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και βγήκε το trailer με μερικές από τις πιο επικές στιγμές.

Η 2η σεζόν του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 18.40 και ο Τάσος Τρύφωνος υποδέχεται τους επόμενους παίκτες που θα έρθουν αντιμέτωποι με τις ερωτήσεις του και το καυστικό του χιούμορ.

Στο παγκοσμίου φήμης τηλεπαιχνίδι, που ξεκίνησε την πορεία του από το BBC, οι γνώσεις δεν είναι το παν. Χρειάζεται στρατηγική για να αντιμετωπίσεις τους αντιπάλους, χρειάζεται υπομονή για να αντιμετωπίσεις την πίεση του χρόνου, χρειάζεται ψυχραιμία για να αντιμετωπίσεις τον παρουσιαστή.

Πόσο "διαβασμένοι" και "υποψιασμένοι" θα είναι οι φετινοί παίκτες;

Ποιος θα φτάσει μέχρι το τέλος του επεισοδίου και θα κερδίσει μέχρι 10.000 ευρώ;

Ποιος θα είναι Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος και θα φύγει με άδεια χέρια;

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.40 μόνο στον ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά τον ΣΚΑΙ και στα αγαπημένα του πρόσωπα, βγήκε και ένα απίστευτο spoiler για το Big Brother. Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει.

Εξελίξεις με τον Τάσο Τρύφωνος στον ΣΚΑΙ - Η ανακοίνωση

Ο Τάσος Τρύφωνος όπως είναι ήδη γνωστό και σας το αποκάλυψε πρώτο το Youweekly.gr συνεχίζει την συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ και την επόμενη σεζόν και μάλιστα πριν από λίγο βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση!

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τον Τάσο Τρύφωνος και τον πιο αδύναμο κρίκο

Το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος συνεχίζει στον ΣΚΑΪ για 2η σεζόν και περιμένει τους επόμενους παίκτες που θα έρθουν αντιμέτωποι με τις ερωτήσεις αλλά και το καυστικό χιούμορ του Τάσου Τρύφωνος.

150 ερωτήσεις γενικών γνώσεων σε κάθε επεισόδιο. Οκτώ τολμηροί παίκτες που προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στην πίεση του χρόνου. Ένας “αιχμηρός” παρουσιαστής που δεν χαρίζεται σε κανέναν. Αμέτρητες απαντήσεις και ατάκες που γίνονται viral. «Ποιον σκότωσε ο Έκτορας στον Τρωικό Πόλεμο;» – «Τι είναι τα φιόρδ;» – «Ποια είναι η αγαπημένη του Ταρζάν;» – «Πού βρίσκεται το Πόρτο;». Για κάποιους είναι εύκολο να απαντήσουν, για κάποιους άλλους αποδεικνύεται μεγάλη περιπέτεια. Ποιος θα πάει στον τελικό και ποιος θα είναι Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος;

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα νέα επεισόδια στον ΣΚΑΪ έχουν ξεκινήσει και εμείς θυμόμαστε, στο επόμενο video, μερικές μόνο από τις απαντήσεις των παικτών της προηγούμενης σεζόν που άφησαν άφωνο τον Τάσο και έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Ωστόσο μιας και μιλάμε για πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, δείτε εδώ την γνωστή τραγουδίστρια που ανακοινώθηκε πως μπαίνει στο Big Brother που θα προβάλλεται μέσα από τον ίδιο σταθμό!

Η ανακοίνωση του Τάσου Τρύφωνος για τον "Πιο αδύναμο κρίκο" στον ΣΚΑΙ

Το παγκοσμίου φήμης παιχνίδι με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος. Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος, που ξεκίνησε την πορεία του από το BBC, έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, όπου οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων χωρίς να σπάσουν την "αλυσίδα" κάτω από την πίεση του χρόνου αλλά και του παρουσιαστή, ο οποίος έχει έναν αντισυμβατικό ρόλο.

Δείτε τις αναρτήσεις του:

undefined

Τάσος Τρύφωνος Αδύναμος Κρίκος ΣΚΑΙ

Τάσος Τρύφωνος