Άσχημος χωρισμός στις 8 Λέξεις - «Ψεύτη! Φύγε από τη ζωή μου»

Αναλυτικά οι συνομιλίες τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άσχημος χωρισμός στις 8 Λέξεις - «Ψεύτη! Φύγε από τη ζωή μου»

Η μεγαλύτερη ανατροπή στην ευτυχισμένη ζωή του Οδυσσέα και της Ερσης στις 8 Λέξεις δεν αργεί να έρθει. Θέμα τύχης ήταν που ο Οδυσσέας μπορούσε να κρατήσει ακόμα μυστική τη δουλειά με την Αντιγόνη και η τύχη αυτή τη φορά δεν ήταν με το μέρος του. Ο χωρισμός τους θα είναι πολύ άσχημος.

Αναλυτικά ο άσχημος χωρισμός Έρσης Οδυσσέα στις 8 Λέξεις

Η Αντριάνα βλέπει τον Οδυσσέα σε τρυφερό τετ α τετ με την Αντιγόνη, τον παρεξηγεί και τον καρφώνει στην Ερση: «Μόλις είδα τον άντρα σου με άλλη γυναίκα και μάλιστα σε τρυφερή στιγμή», της λέει. Λίγο μετά η Ερση, σε έξαλλη κατάσταση, ξεσπάει στον Οδυσσέα και τον φέρνει αντιμέτωπο με το ψέμα του. Εκείνος της εξηγεί τα πάντα: «Ολα τα έκανα για να ανασάνουμε οικονομικά, δεν μπορούσα να σου στερώ πράγματα, αλλά ήξερα ότι δεν θα με άφηνες ποτέ. Ετσι αποφάσισα να το κάνω κρυφά», απολογείται και φυσικά αρνείται ότι είχε σχέση με την Αντιγόνη: «Η σχέση μας είναι καθαρά επαγγελματική και τίποτα άλλο», της ξεκαθαρίζει.

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις για την επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις και εμείς σας έχουμε ένα σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ σχετικά με τον Δημήτρη, ο οποίος πρόκειται να δεχθεί σκληρό εκβιασμό από τη Βίκυ που μπήκε φυλακή.

8 Λέξεις χωρισμός Οδυσσέα Έρσης

Η Ερση δεν τον πιστεύει και γυρεύει εξηγήσεις από τον Σπύρο, ενώ θύμα της οργής της πέφτει και η Ιφιγένεια, που αγνοούσε εντελώς την κατάσταση. Μόλις όμως η Ιφιγένεια συνειδητοποιήσει ότι ο Σπύρος έκανε πλάτες στον Οδυσσέα, τσακώνεται μαζί του και του ζητάει να χωρίσουν: «Τέρμα, τελειώσαμε κι εμείς», του δηλώνει. Η Ναυσικά μόλις μαθαίνει τα νέα προσπαθεί να ηρεμήσει την Ερση, αλλά εκείνη δεν παίρνει από λόγια. Θυμάται όλα τα ψέματα και τις δικαιολογίες του Οδυσσέα και νιώθει προδομένη.

Η Νόνα βλέπει ένα άσχημο σημαδιακό όνειρο που την ταράζει. Η Ερση έξαλλη αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Αντιγόνη και πάει στο ξενοδοχείο. Χωρίς να υπολογίσει τίποτα, ρωτάει ευθέως την Αντιγόνη: «Πόσο καιρό έχετε κρυφή σχέση με τον Οδυσσέα;». Η Αντιγόνη φυσικά αρνείται την οποιαδήποτε ερωτική σχέση με τον Οδυσσέα κι ενώ παρότι ο Οδυσσέας κάνει προσπάθειες να την πείσει, η Ερση αδυνατεί να τον συγχωρέσει και του ζητάει διαζύγιο: «Λυπάμαι, δεν σου έχω πλέον καμιά εμπιστοσύνη. Θέλω να χωρίσουμε», του λέει.

Μια ανατροπή επίσης έχουμε στην επιτυχημένη σειρά. Όπως ανακοινώθηκε, το νέο πρόσωπο που μπάινει στα νέα επεισόδια, δεν πρόκειται να υποδυθεί έναν νέο ρόλο, αλλά θα αντικαταστήσει έναν ηθοποιό.

Οσες προσπάθειες κι αν γίνονται, η Ερση φαίνεται αποφασισμένη να πάρει διαζύγιο και κανένας δεν μπορεί να την πείσει για το αντίθετο. Ούτε ο απελπισμένος Οδυσσέας που βλέπει τα πάντα γύρω του να διαλύονται ούτε η Ναυσικά που έχει μείνει στην Κέρκυρα, προσπαθώντας να συμφιλιώσει το ζευγάρι. Στο μεταξύ, όλοι μπλέκονται σ’ αυτή την υπόθεση. Η Ερση επιμένει στον χωρισμό της με τον Οδυσσέα, παρά τις προσπάθειες της Ναυσικάς και της Ιφιγένειας να της αλλάξουν γνώμη, ενώ ο Οδυσσέας πέφτει από τα σύννεφα όταν μαθαίνει πως η Ερση έκανε αίτηση διαζυγίου!