Καφέ της Χαράς: Στιγμές αγωνίας για τη Στέλλα - Δέχεται επίθεση από...

Οι σημερινές 23/10 εξελίξεις είναι "φωτιά"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς: Στιγμές αγωνίας για τη Στέλλα - Δέχεται επίθεση από...

Στιγμές αγωνίας θα ζήσουμε στο σημερινό 23/10 επεισόδιο της σειράς Καφέ της Χαράς, καθώς η Στέλλα θα δεχθεί επίθεση από άγνωστους άνδρες στη μέση του δρόμου.

Αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα στο Καφέ της Χαράς

Ο Μάνος είναι αναστατωμένος από τα απρόσμενα νέα της εγκυμοσύνης της Αρετής. Είναι διχασμένος ανάμεσα στον έρωτά του για την Βάλια και το καθήκον του προς το παιδί που θα γεννηθεί.

Ο Περίανδρος για να προκαταλάβει την απόφασή του ανακοινώνει σε όλο το χωριό ότι θα γίνει παππούς.

Εν τω μεταξύ η Στέλλα δέχεται επίθεση από έναν άγνωστο, αλλά ευτυχώς την κατάλληλη στιγμή εμφανίζεται ο Περίανδρος Πώποτας ως από μηχανής θεός!

Σοκ στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα του Καφέ της Χαράς. Δεν το περίμεναν.

Χάρης Ρώμας: Ανακοίνωσε μπροστά στις κάμερες πως το Καφέ της Χαράς...

Μπροστά στην κάμερα του Happy Day ο Χάρης Ρώμας δεν δίστασε να αποκαλύψει πως είναι η τελευταία χρονιά του Καφέ της Χαράς, μια δήλωση που έχει κάνει αρκετές φορές αλλά που πάντα προκαλεί συναισθήματα θλίψης στους φανατικούς τηλεθεατές της.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημιουργός των τηλεοπτικών επιτυχιών σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ και η Άννα (Χατζησοφιά) έχουμε την αίσθηση πλέον ότι με αυτά που έχουμε σκεφτεί, τα οποία είναι πολλά ακόμα μιας και έχουμε μπροστά όλη τη σεζόν, δεν έχουμε κανένα λόγο να το τραβήξουμε από τα μαλλιά. Δηλαδή θα το τελειώσουμε εκεί που νομίζουμε ότι πρέπει να τελειώσει η ιστορία χωρίς να γίνει κουραστικό και βαρετό στον κόσμο».

Δείτε εδώ τι έχει αποκαλύψει για το τέλος του Καφέ της Χαράς! Δεν θα έχει happy ending...

«Με την Σοφία Μουτίδου δεν έχουμε καμία κόντρα. Εγώ δεν αισθάνομαι καμία κόντρα. Αυτό έγινε και πέρασε» παραδέχθηκε, σε άλλο σημείο, ο Χάρης Ρώμας. «Θα τα είχα άσχημα με τον εαυτό μου εάν είχα κόντρα με το κάθε θεματάκι που προκύπτει. Αυτό είναι θεματάκι, δεν είναι θέμα. Δεν με στεναχώρησε.