Παρουσιάστε: Τα πάνω κάτω στη σειρά - Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Πάρτε μια γεύση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παρουσιάστε: Τα πάνω κάτω στη σειρά - Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε» που προσφέρει αμέτρητες στιγμές γέλιου στο κοινό. Πάρτε μια γεύση από το τι πρόκειται να δούμε τα επόμενα επεισόδια καθώς και την έκτακτη ανακοίνωση για τη σειρά.

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου - Επεισόδιο 19

O Σκορδάς και o Γούλας ανακηρύσσονται ήρωες μετά την σωτήρια εξουδετέρωση της βόμβας με αποτέλεσμα το υπουργείο να ανακοινώσει ένα ιδιαίτερα «ζουμερό» κονδύλι για το στρατόπεδο και οι διοικητές έχουν το ελεύθερο να το χρησιμοποιήσουν όπως αυτοί επιθυμούν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, θα υπάρξει πρόβλημα για πού θα επενδύσουν τα λεφτά και για να λύσει μια και καλή τον «εμφύλιο» ο Ταξίαρχος αποφασίσει μια σημαντική αλλαγή: διορίζει καινούργιο διοικητή για να τους βάλει επιτέλους σε τάξη, Οι δύο ήρωες καταλήγουν υποδιοικητές. Την ίδια ώρα, οι παραγγελίες πέφτουν σύννεφο στα μαγειρευτά «Της Μανούλας Σου...» μετά την επίσημη πρόσληψη της Ναταλίας. Εκείνη όμως γρήγορα μετατρέπεται σε αδίστακτη «δικτάτορας» και η Φραντζέσκα με τον Φίλη είναι έτοιμοι να εκραγούν από την πίεση.

Τρίτη 1η Δεκεμβρίου - Επεισόδιο 20

Το νέο καθεστώς του «γοητευτικού» Διοικητή Γλάρου είναι γεγονός. Ο Σκορδάς και ο Γούλας κονταροχτυπιούνται στο «γλείψιμο» για το ποιος θα γίνει το δεξί του χέρι. Τα «Μαγειρευτά της Μανούλας Σου...» ελευθερώνονται επιτέλους απ' τον κλοιό της Ναταλίας και τα πράγματα επιστρέφουν στην παλιά καλή «χύμα» κανονικότητα. Όταν όμως ο Γλάρος απαγορέψει το ντελίβερι στο στρατόπεδο, ο Φίλης με την Φραντζέσκα αναλαμβάνουν μια δουλειά που είναι κάτι άγνωστο για αυτούς: το catering του φαντεζί γάμου της κόρης του Δημάρχου.

Την ίδια ώρα, οι φαντάροι δέχονται χοντρό χώσιμο από τον Γλάρο και αποφασίζουν λοιπόν να επαναστατήσουν. Ψάχνοντας το παρελθόν του, σύντομα μαθαίνουν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Αλλά οι «ερωτοχτυπημένοι» πρώην διοικητές εθελοτυφλούν και δεν ακούνε τίποτα.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μπέζος, Μιχάλης Βογιατζάκης

Ιδέα-Σενάριο: Μάκης Πιτταράς

Εκτέλεση Παραγωγής: J.K. Productions

Πρωταγωνιστούν:

Γιάννης Μπέζος, Μανώλης Μαυροματάκης, Λένα Ουζουνίδου, Βαλέρια Κουρούπη, Βασιλική Τρουφάκου, Σταύρος Μαρκάλας, Ελεάνα Καυκαλά, Κυριάκος Σαλής, Βίκτωρας Πέτσας, Μάνος Καζαμίας, Ιωάννης Απέργης, Αλέξης Βιδαλάκης, Μάριος Δερβιτσιώτης, Γιώργος Ζυγούρης, Ηρακλής Κωστάκης, Θάλεια Σταματέλου.

Στον ρόλο του Ταξίαρχου ο Θοδωρής Κατσαφάδος - Στον ρόλο του Διοικητή Γλάρου, ο Χρήστος Σαπουντζής.

«Βόμβα» στον ΑΝΤ1 με το Παρουσιάστε - 2 πρόσωπα εισβάλλουν στην σειρά

«Βόμβα» θα σκάσει στα νέα επεισόδια της σειράς Παρουσιάστε που προβάλλεται στον ΑΝΤ1, καθώς 2 νέα πρόσωπα θα εισβάλλουν και θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Σύμφωνα με το περιοδικό «ΜΥTV», πρόκειται να δούμε ακόμα δύο ηθοποιούς να καταφθάνουν, στο στρατόπεδο του Γούλα και του Σκορδά.

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Μαράκη, αλλά και τον Θανάση Βλαβιανό.

Λεωνίδας Μαράκης Παρουσιάστε

Θανάσης Βλαβιανός Παρουσιάστε

Σύμφωνα με το σενάριο οι δύο ηθοποιοί θα υποδυθούν δύο συντελεστές μίας ταινίας ρε επιμορφω­τικό θέμα, που έχουν αναλάβει να γυρίσουν κατόπιν εντολής του υπουργείου Εθνικής Αμύνης. Άναυδοι στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα του Παρουσιάστε.