Έκτακτη τοποθέτηση του ΑΝΤ1 για τη σειρά Παρουσιάστε

Τι θα συμβεί απόψε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκτακτη τοποθέτηση του ΑΝΤ1 για τη σειρά Παρουσιάστε

Μόλις πριν από λίγη ώρα, ο ΑΝΤ1 έκανε μία έκτακτη τοποθέτηση σχετικά με τη νέα επιτυχημένη του σειρά, το Παρουσιάστε, η οποία αφορά το νέο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε (16/11) στις 21.00.

Αυτή είναι η έκτακτη τοποθέτηση του ΑΝΤ1 για τη σειρά Παρουσιάστε

Όλοι ετοιμάζονται για το πολυαναμενόμενο επισκεπτήριο. Αλλά ο τυφώνας που έχει πλημμυρίσει τη γύρω περιοχή, αποκλείοντας το στρατόπεδο από οδική πρόσβαση, έχει άλλα σχέδια. Οπότε τα μαγειρευτά των μαμάδων θα πρέπει να περιμένουν. Όταν ο τυφώνας Διαμαντής φτάσει μαινόμενος στο στρατόπεδο, οι φαντάροι και οι στρατιωτικοί εγκλωβίζονται και αναγκάζονται να την βγάλουν μαζί, θέλουν δε θέλουν, μέχρι να περάσει η θύελλα.

Παρουσιάστε 16/11

Ο Σκορδάς, αμπαρωμένος με την Ναταλία και τον Μαργαρώνη, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει επιτέλους το προβληματικό αυτό «τρίγωνο», προς αμηχανία όλων. Βαρκάρη και Μέγας κρύβονται στον θάλαμο και ο Μέγας έχει «πονηρές» ιδέες, αλλά η Καψάλη που έχει αποκοιμηθεί εκεί, τους αλλάζει πλάνα. Την ίδια ώρα, ο Έλτον απειλεί να ξεμπροστιάσει την τσιμπημένη Γλυκερία στον ανήξερο Γούλα αν εκείνη δεν του κάνει συγκεκριμένες «χάρες».

Δείτε εδώ πώς τα πηγαίνει η σειρά στην τηλεθέαση.

Κόβεται το "Παρουσιάστε"; Τα πάνω κάτω στον ΑΝΤ1

Σε ανησυχία βρίσκεται το τηλεοπτικό κοινό μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για lockdown! Ένα από τα ερωτήματα των τηλεθεατών είναι αν οι σειρές θα σταματήσουν ξανά να προβάλλονται λόγω έλλειψης επεισοδίων όπως είχε γίνει την προηγούμενη φορά, δείχνοντας ιδιαίτερη, μάλιστα, ανησυχία για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Παρουσιάστε.

Μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω σήμερα όλη την αλήθεια για να σταματήσει επιτέλους αυτή η ράδιο αρβύλα.

Κόβεται τελικά το Παρουσιάστε του ΑΝΤ1 ή μήπως όχι;

Η νέα τηλεοπτική σεζόν, μπορεί να ξεκίνησε μέσα σε μία αρκετά δύσκολη περίοδο, ωστόσο, φαίνεται πως θα μας προσφέρει μία γερή δόση κωμωδίας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ζωή μέσα σε ένα ελληνικό στρατόπεδο γίνεται η πηγή γέλιου τα βράδια της Δευτέρας και της Τρίτης, χάρη σε μερικούς από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της μικρής οθόνης.

Στο «Παρουσιάστε!», η πλοκή διαδραματίζεται γύρω από δύο στρατόπεδα σε παραμεθόριο περιοχή, με βασικούς πρωταγωνιστές δύο διοικητές στη μέση μιας «μάχης» για τη θέση του Ταξίαρχου. Ο Γούλας και ο Σκορδάς, είναι ορκισμένοι εχθροί και μέσα από τις πολλές διαμάχες τους, δημιουργούν μία νέα κωμωδία που έχει κερδίσει και θα συνεχίσει να κερδίσει την αγάπη και την προτίμηση του κοινού - δείτε εδώ τι νούμερα κάνει - αφού δεν πρόκειται να σταματήσει να προβάλλεται!

Η αλήθεια είναι πως η κυβέρνηση έκανε άρση του συγκεκριμένου μέτρου κι έχει δώσει στα κανάλια το ελεύθερο να πραγματοποιούν τα γυρίσματα φυσικά πάντα υπό τις κατάλληλες συνθήκες.

Υπάρχει βέβαια ένα ενδεχόμενο το κανάλι να παίξει λίγες ημέρες επανάληψη κάποια επεισόδια, όπως θα συμβεί και με την σειρά Άγριες Μέλισσες - δείτε εδώ το πότε - για να του μείνει απόθεμα επεισοδίων αν και ήδη βρίσκονται πολύ μπροστά στα γυρίσματα.