«Έσκασε» ανακοίνωση του ALPHA για τον Τάκη Χατζή

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασε» ανακοίνωση του ALPHA για τον Τάκη Χατζή

Μόλις πριν από λίγο «έσκασε» μία νέα ανακοίνωση από τον ALPHA η οποία αφορά τον Τάκη Χατζή και την εκπομπή του Direct, η οποία σήμερα θα υποδεχθεί πολύ ξεχωριστούς καλεσμένους που θα αποκαλύψουν τα πάντα στον παρουσιαστή.

Ο Γιάννης Μπέζος και ο Γιώργος Ντάβλας, καλεσμένοι του Τάκη Χατζή και της εκπομπής DIRECT, αύριο Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 00:30.

Ο Γιάννης Μπέζος μιλάει για το θέατρο, τη προσωπική του ζωή, και αποκαλύπτει στον Τάκη Χατζή ότι δεν έχει «κολλητούς».

Ο Γιώργος Ντάβλας ξεφυλλίζει το άλμπουμ των αναμνήσεών του με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής. Έχει, πράγματι, «φάει πόρτα» από τον Παβαρότι, ο Έλληνας maître των δημοσίων σχέσεων; Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα ο Νίκος Μάνεσης.

Τάκης Χατζής: Απαντά για τις αιχμηρές ερωτήσεις - "Έχω μάθει 43 χρόνια..."

Στο Έλα Χαμογέλα μίλησε ο Τάκης Χατζής και απάντησε για τις αιχμηρές ερωτήσεις που κάνει στου καλεσμένους του στην εκπομπή Direct στον Alpha.

«Εγώ κάνω ερωτήσεις για αυτά που θέλω να μάθω και φέρνω αυτούς που μου αρέσουν κιόλας. Έχει μια σημασία και αυτό».

Όσον αφορά τη διάθεση του να μην δίνει συνεντεύξεις, ο Τάκης Χατζής δήλωσε πως «δεν νομίζω ότι ένας δημοσιογράφος έχει αξία να λέει πολλά πράγματα. Αξία έχει ένας δημοσιογράφος να ρωτάει πολλά πράγματα. Αυτό είναι το θέμα».

«Κάποιοι απόρησαν γιατί κάνω συνεντεύξεις και σε καλλιτέχνες και γιατί οι ερωτήσεις μου είναι αυτές. Θα σου πω γιατί… Γιατί κάποιοι δεν με είχαν συνηθίσει σε αυτό τον χώρο να μιλάω. Έβλεπαν μόνο τις συνεντεύξεις με τους πολιτικούς, στις οποίες είναι πιο σκληρές οι ερωτήσεις. Γιατί έτσι έχω μάθει 43 χρόνια και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Όμως όλοι όσοι έρχονται, ξέρουν πως θα το αντιμετωπίσουν» πρόσθεσε με ειλικρίνεια, σε άλλο σημείο, ο δημοσιογράφος του Alpha.

«Δεν θεωρώ ότι είμαι στα χαρακώματα της σοβαροφάνειας ούτε θα υποστηρίξω αυτό. Εγώ δέχομαι την κριτική, ακόμα και από ανώνυμους, και την έχω δεχθεί στο πετσί μου. Το έχω ξαναπεί πως προτιμώ αυτό από την ένοχη σιωπή των συμφερόντων». Ο Τάκης Χατζής «αδειάζει» Μπάρκα - Καβατζίκη: «Δεν κοιμήθηκα από τη στεναχώρια»