Battle of Couples: Βασιλάκος - Νικόλ, Μαριαγάπη - Αιμιλιάνος και Μπέη - Μπέλλος στο νέο ριάλιτι του ALPHA

Καλά θα πάει αυτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Battle of Couples: Βασιλάκος - Νικόλ, Μαριαγάπη - Αιμιλιάνος και Μπέη - Μπέλλος στο νέο ριάλιτι του ALPHA

Ύστερα από το «The bachelor», το κανάλι της Κάντζας ετοιμάζεται στις αρχές του 2021 να ρίξει στην τηλεοπτική αρένα το "Battle of Couples" ή αλλιώς "Μάχη των ζευγαριών". Και για να κάνει το προϊόν του πιο δελεαστικό, έχει ήδη προτείνει σε ζευγάρια που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν σε τηλεοπτικά ριάλιτι να συμμετάσχουν στο νέο του πρόγραμμα.

Δώδεκα ερωτευμένα ζευγάρια θα συγκατοικήσουν σε μια πολυτελή βίλα και θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε όλων των ειδών τις δοκιμασίες. Θα χρειαστεί να χαράξουν στρατηγική, να συνδυάσουν τη λογική με το συναίσθημα και ν’ αποδείξουν ότι είναι «δυνατά» σε όλα τα επίπεδα. Το κοινό τους σημείο; Πιστεύουν ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και η αγάπη τους είναι άτρωτη!

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη για το περιοδικό Tv24

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει - θα φρικάρετε με τον αριθμό που δήλωσαν συμμετοχή - αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ο σταθμός έχει προτείνει ήδη σε νεαρά ζευγάρια που έχουν γνωριστεί στα τηλεοπτικά πλατό, να πάρουν μέρος στο νέο τους ριάλιτι προκειμένου να προσελκύσουν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Και ποια είναι αυτά; Αρχικά ο πρώτος Ελληνας «Εργένης» Παναγιώτης Βασιλάκος που διάλεξε την εκλεκτή της καρδιάς του μέσα από το «The bachelor», τη Νικολέτα Τσομπανίδου. Οι δυο τους δεν πρόλαβαν καλά-καλά να τα γνωριστούν και τώρα καλούνται να δοκιμαστούν σε ένα ακόμη πρόγραμμα του σταθμού και να δώσουν τη μάχη τους ανάμεσα στα υπόλοιπα υποψήφια ζευγάρια. Δεύτεροι στη λίστα είναι ο Αιμιλιάνο Μάρκου με τη Μαριαγάπη Ξυπολιά, οι οποίοι γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο πλατό του φετινού «GNTM». Μπορεί τα δύο μοντέλα να μην κατάφεραν να κερδίσουν τον πολυπόθητο τίτλο, αλλά σίγουρα βρήκαν τον έρωτα και ίσως μια θέση σε ένα ακόμη τηλεοπτικό πρόγραμμα. Το τρίτο ζευγάρι που δέχτηκε πρόταση από τον ALPHA προκειμένου να συμμετάσχει στο νέο ερωτικό ριάλιτι είναι ο Δημήτρης Μπέλλος με τη Μαρία Μπέη, οι οποίοι αγαπήθηκαν στο «MasterChef 4». Ωστόσο και οι δύο έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και μάλλον είναι δύσκολο να την αποδεχτούν.

Όλα όσα θα δούμε στο «Battle of the Couples»

Ο ALPHA συνεχίζει να ενισχύει το πρόγραμμά του με ψυχαγωγικά προγράμματα, με τελευταία του συνεργασία με τη Sony Pictures Television στην πρώτη τηλεοπτική μεταφορά του φορμάτ «Battle of the couples» στην ελληνική τηλεόραση. Το ριάλιτι δημιουργήθηκε αρχικά από την «Ah! Productions», τμήμα της Satisfaction Group για το γαλλικό TFX.

Και το ερώτημα που θα τεθεί σε όλους τους συμμετέχοντες είναι ένα κι απλό: «Είναι η αγάπη σας αρκετά δυνατή;».

Στο «Battle of the couples» θα πρωταγωνιστήσει η δράση, ο ανταγωνισμός, η αγάπη, ο θυμός, η ζήλια, ενώ τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον δεσμό τους και ν’ αποδείξουν ότι η αγάπη τους είναι ανίκητη. Οταν η σχέση παύει να είναι παιχνίδι και γίνεται στίβος μάχης, τότε κανείς χρειάζεται να αναμετρηθεί με την αλήθεια.

Κάθε εβδομάδα, τα ζευγάρια θα ανταγωνίζονται σε δοκιμασίες κάθε είδους, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. Θα κάνουν εχθρούς αλλά και συμμάχους και θα πρέπει να στηριχθούν και σ’ αυτούς για να προχωρήσουν. Τα θεμέλια της αγάπης κάθε ζευγαριού θα δοκιμαστούν και στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ!