Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Battle of Couples: "Μείναμε" με τον αριθμό ζευγαριών που έχουν δηλώσει συμμετοχή

Για μαντέψτε!

Battle of Couples:
News 31.12.2020 18:36
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ένα νέο ριάλιτι ζευγαριών έρχεται στον Alpha το Battle of Couples που έχει σκοπό να φέρει τα πάνω κάτω αφού τα ζευγάρια θα παλέψουν για να κατακτήσουν τον τίτλο. Βέβαια, ο αριθμό των ζευγαριών που πήραν μέρος μας έκανε να "παγώσουμε"

Απ΄ό,τι φαίνεται από τον αριθμό συμμετοχών για το νέο reality, Battle of the Couples, που έρχεται στον Alpha, η απάντηση είναι «ναι» και προέρχεται από πολλά… ζεύγη χειλιών. Περισσότερα από 6.000 ζευγάρια έχουν δηλώσει συμμετοχή για να λάβουν μέρος σε αυτή τη μοναδική εμπειρία της μάχης των ζευγαριών, ωστόσο ένα είναι το ζευγάρι που του ζητήθηκε να μπει στο ριάλιτι και πρόκειται για πολύ γνωστό!

12 ερωτευμένα ζευγάρια, που συγκατοικούν σε μία πολυτελή βίλα, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε πνευματικές, αλλά και σωματικές δοκιμασίες. Θα χρειαστεί να χαράξουν στρατηγική, να συνδυάσουν τη λογική με το συναίσθημα και ν' αποδείξουν ότι είναι "δυνατοί" σε όλα τα επίπεδα. Κάθε εβδομάδα, τα ζευγάρια θα ανταγωνίζονται προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. Θα κάνουν εχθρούς, αλλά και συμμάχους και θα πρέπει να στηριχθούν και σ’ αυτούς για να προχωρήσουν.

Τα θεμέλια της αγάπης κάθε ζευγαριού θα δοκιμαστούν και στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ!

Θα επιβιώσουν οι σχέσεις τους όταν δημιουργηθούν οι πρώτες ρήξεις;

Μπορεί, αλήθεια, η αγάπη να νικήσει τα πάντα;

Battle of Couples: Όνομα - έκπληξη στην παρουσίαση του ριάλιτι του ALPHA

Σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να δώσει όλες τις λεπτομέρειες οι οποίες αφορούν το νέο ριάλιτι που πρόκειται να ξεκινήσει στον ALPHA, το Battle of Couples. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο παρουσιαστής θα είναι ένα όνομα - έκπληξη.

12 ερωτευμένα ζευγάρια, που συγκατοικούν σε μία πολυτελή βίλα, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε όλων των ειδών τις δοκιμασίες. Θα χρειαστεί να χαράξουν στρατηγική, να συνδυάσουν τη λογική με το συναίσθημα και ν’ αποδείξουν ότι είναι “δυνατοί” σε όλα τα επίπεδα. Κάποια ζευγάρια είναι χρόνια μαζί, άλλα ερωτεύτηκαν πρόσφατα, όμως όλοι τους έχουν κάτι κοινό: είναι πεπεισμένοι ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον κι η αγάπη τους είναι άτρωτη!

Κάθε εβδομάδα, τα ζευγάρια θα ανταγωνίζονται σε δοκιμασίες κάθε είδους, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. Θα κάνουν εχθρούς, αλλά και συμμάχους και θα πρέπει να στηριχθούν και σ’ αυτούς για να προχωρήσουν.

Τα θεμέλια της αγάπης κάθε ζευγαριού θα δοκιμαστούν και στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ! Θα επιβιώσουν οι σχέσεις τους όταν δημιουργηθούν οι πρώτες ρήξεις; Μπορεί, αλήθεια, η αγάπη να νικήσει τα πάντα;

Σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετέφερε όλες τις λεπτομέρειες για το Battle of the couples, που θα προβληθεί στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν και τα γυρίσματά του ξεκινούν σε 2 με 3 εβδομάδες. Όπως είπε, οι δοκιμασίες δεν έχουν να κάνουν με την πείνα και την εξαθλίωση αλλά θα έχει να κάνει με την αντοχή της αγάπης. Ο παρουσιαστής θα είναι όνομα-έκπληξη! «Θα είναι μια μεγάλη έκπληξη» είπε η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τέλος το Bachelor από τον ALPHA - Έρχεται η Μάχη των Ζευγαριών

Σε νέο ριάλιτι μετά το GNTM 3 ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά

Share