Masterchef 5 - highlights 5/2: Η συγκινητική ιστορία παίκτη και η απίστευτη ατάκα για την Σπυριδούλα

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Masterchef 5 - highlights 5/2: Η συγκινητική ιστορία παίκτη και η απίστευτη ατάκα για την Σπυριδούλα

Απολαυστικό ήταν το χθεσινό 5/2 επεισόδιο του MasterChef 5, αφού ακούσαμε απίστευτες ατάκες, ενώ συγκινηθήκαμε και με τις ιστορίες διαγωνιζόμενων.

Όλα τα highlights του Masterchef

«Πάγωσε» ο Κοντιζάς με σχόλιο παίκτη - «Σας αγαπάω»

Στο χθεσινό επεισόδιο του είδαμε τον Σωτήρη Κοντιζά να «παγώνει» όταν άκουσε από παίκτη να του λέει πως τον αγαπά.

Ο Πέτρος λοιπόν έδειξε μεγάλη αδυναμία στον σεφ, ο ίδιος του ανέφερε: «Τι κάνετε; Χαίρομαι που σας γνωρίζω από κοντά αλλά και τους άλλους που τους βλέπω τόσο καιρό από την τηλεόραση. Είναι πιο ωραίοι από κοντά, καλά τυπάκια.» Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς τον ενημέρωσε για τον χρόνο, έλαβε την απάντηση: «Πω πω σας αγαπάω…που μου το θυμήσατε. Ο κ. Κοντιζάς μου αρέσει λίγο παραπάνω, είναι πιστεύω ο ήρωάς μου.»

Ο σεφ στην αρχή φάνηκε να «παγώνει» ωστόσο όταν κατάλαβε περί τίνος πρόκειται του ανταπέδωσε ένα γλυκό χαμόγελο. Ακόμα μια παίκτρια «λαχτάρισε» τον σεφ!

μαστερ σεφ παγωσε ο κοντιζας

Παίκτης αφιέρωσε το πιάτο στην αδερφή που ποτέ δεν γνώρισε

Επίσης, είδαμε την ιστορία ενός παίκτη που συγκίνησε με την ιστορία του αφού αφιέρωσε το πιάτο του στην αδερφή που ποτέ δεν γνώρισε.

Λίγο πριν μπει στην κουζίνα, ο νεαρός επίδοξος μάγειρας, προβλήθηκε ένα συγκινητικό βίντεο με τις τρυφερές ευχές της γιαγιάς του οι οποίες όπως φαίνεται έπιασαν τόπο. Το πιάτο που έφτιαξε ο Δημήτρης το αφιέρωσε στην αδερφή που δεν γνώρισε. Όπως εξομολογήθηκε, η μητέρα του ήταν έγκυος σε ένα κοριτσάκι που όμως δεν κατάφερε ποτέ να γνωρίσει αφού απέβαλλε.

Η ατάκα παίκτη για την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη – “Δεν μπορώ ούτε να την ακούω…”

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες όλων των κύκλων του MasterChef, είναι αδιαμφησβήτητα η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, μια διαγωνιζόμενη κατά τη διάρκεια της τελευταίας audition ανέφερε πως η αγαπημένη της παίκτρια ήταν Σπυριδούλα.

Ωστόσο, ο διαγωνιζόμενος που βρισκόταν στον δίπλα πάγκο δεν είχε την ίδια άποψη, καθώς στην κάμερα δήλωσε: «Αν ήμουν στον τρίτο κύκλο και είχα αντίπαλο την Σπυριδούλα δεν θα την πάλευα… τέρμα.. τι δε θέλω, δεν μπορώ ούτε να την ακούω».

Masterchef 5 highlights 5/2