MasterChef 5: Παίκτης έδιωξε τον Σωτήρη Κοντιζά από τον πάγκο του

«Μου λες ευγενικά να φύγω;»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
MasterChef 5: Παίκτης έδιωξε τον Σωτήρη Κοντιζά από τον πάγκο του

Στο σημερινό επεισόδιο στο MasterChef 5, οι διαγωνιζόμενοι ήταν ιδιαίτερα αγχωμένοι αφού έπρεπε σε πολύ λίγο χρόνο να διαχειριστούν ένα δύσκολο υλικό. Έτσι ένας παίκτης έδιωξε τον Σωτήρη Κοντιζά από τον πάγκο του.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες είχαν να διαχειριστούν το ψάρι γόπα, το οποίο φημίζεται για τις πολλές βελόνες του. Έτσι τους «έφαγε« πολύ χρόνο από το μαγείρεμα ενώ νωρίτερα είδαμε παίκτη να αναπολεί «χρυσές» εποχές.

Όταν ο σεφ Κοντιζάς έφτασε στον πάγκο ενός παίκτη, αυτό με ευγενικό και έμμεσο τρόπο τον έδιωξε! Όσο περιέγραφε τις παρασκευές που είχε ήδη έτοιμες έκανε το εξής σχόλιο «αν φύγουμε τώρα, ίσως μου έρθει και κάτι άλλο να κάνω!» με τον σεφ να απαντά «αν φύγουμε...μου λες ευγενικά μνα φύγω ε; Πάρε το χρόνο σου!»

Ο παίκτης που έδιωξε τον Σωτήρη Κοντιζά

MasterChef 5 - Κοντιζάς: «Αν το έλεγα εγώ αυτό στη γυναίκα μου, θα είχα το βίντεο, και μόνο!»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, ο Σωτήρης Κοντιζάς συμβούλεψε παίκτη να βρίσκεται στη γέννα του γιού του γιατί ο ίδιος έχει εμπειρία και ξέρει!

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο σεφ έφτασε στον πάγκο του παίκτη που πρόκειται σύντομα να γίνει μπαμπάς, τον ρώτησε αν θέλει να βρίσκεται μέσα στη γέννα.

Ο παίκτης απάντησε πως μπορεί να την δει σε βίντεο κάτι που εξέπληξε τον σεφ ο οποίος είπε: «Αν το έλεγε εγώ αυτό στη γυναίκα μου, θα είχε το βίντεο και μόνο το βίντεο για την υπόλοιπη μου ζωή!»

Η αναφορά του Κοντιζά στην γυναίκα του