MasterChef 5: Παίκτης αναπόλησε «χρυσές» εποχές - «Με χαβιάρι μεγαλώσαμε»

Ένδοξες!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
MasterChef 5: Παίκτης αναπόλησε «χρυσές» εποχές - «Με χαβιάρι μεγαλώσαμε»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με ένα δύσκολο υλικό, την γόπα, η οποία φημίζεται για τις πολλές βελόνες της.

Δεν ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι οι παίκτες αφού το υλικό τους δυσκόλεψε στο καθάρισμα και είχαν περιορισμένο χρόνο να μαγειρέψουν, όσο οι κριτές τους υπενθύμιζαν πόσο λάθος είναι να βρεθεί βελόνα στο πιάτο.

Όσο ο σεφ Κουτσόπουλος μιλούσε με παίκτη για την γόπα, αυτός αναπόλησε εποχές που έτρωγε ακριβότερα ψάρια λέγοντας του χιουμοριστικά «Εμείς με χαβιάρι μεγαλώσαμε». Σας θυμίζουμε πως μπορείτε να δείτε τα Highlight του προηγούμενου επεισοδίου.

Το απόσπασμα του παίκτη με τον σεφ Κουτσόπουλο

Masterchef 5: Εκνευρίστηκε ο Κουτσόπουλος με διαγωνιζόμενο - «Συγγνώμη κιόλας που σε ενοχλήσαμε»

Το νέο επεισόδιο του Masterchef 5 μόλις ξεκίνησε με έναν παίκτη να εκνευρίζει από τα πρώτα κιόλας λεπτά τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η πρώτη τετράδα του σημερινού επεισοδίου εισήλθε στο πλατό και οι διαγωνιζόμενοι είχαν στην διάθεση τους 40 λεπτά να ετοιμάσουν το πιάτο που θα τους έδινε το εισιτήριο για την επόμενη φάση ή ακόμα καλύτερα για το σπίτι.

Ωστόσο, ένας συγκεκριμένος παίκτης φαίνεται να.. μπήκε με νεύρα στο πλατό τα οποία και ελαφρώς ξέσπασε πάνω στον κριτή του ριάλιτι, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Πολλοί φαίνεται να είναι οι παίκτες που τους ενοχλεί όταν μαγειρεύουν να τους μιλάνε οι υπόλοιποι και πόσο μάλλον οι κριτές, όπως για παράδειγμα αυτός ο διαγωνιζόμενος του προηγούμενου επεισοδίου. Το ίδιο ελάττωμα είχε και ο Αλέξανδρος ο οποίος με αυστηρό ύφος δήλωσε στον Κουτσόπουλο πως δεν μπορεί να μιλά όσο ετοιμάζει το πιάτο του, με τον κριτή να εκνευρίζεται όσο να ναι, και με το δικό του εριστικό τρόπο να του ζητά συγγνώμη που τον ενόχλησε.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Είδαμε περισσότερους πουρέδες από τις συμμετοχές της Ράνιας Κωστάκη στο Στην υγειά μας»

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων πέταξε και μία επική ατάκα για το φετινό MasterChef, λέγοντας πως φέτος είδαν περισσότερους πουρέδες από τις συμμετοχές της Ράνιας Κωστάκη στο Στην υγειά μας ρε παιδιά.

Ο αγαπημένος σεφ μίλησε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο για να τον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής και εξήγησε πως φέτος είναι όλα πιο δύσκολα.

«Είναι διαφορετικά φέτος τα πράγματα. Για άλλους είναι πιο εύκολα, για άλλους πιο δύσκολα. Μέχρι τώρα λειτουργεί πάρα πολύ όμορφα. Επειδή όσοι έρχονται έχουν δει τους προηγούμενους κύκλους, μπορεί να έρχονται προετοιμασμένοι.

Είναι ωραίο και για εμάς τους ίδιους και για τους τηλεθεατές και για τα παιδιά που έρχονται να τους πιάνουμε στον ύπνο, και δεν το λέω αρνητικά. Να μην έρχονται αντιμέτωποι με την κανονική ροή που μπορεί να είχαν δει τις προηγούμενες σεζόν. Δεν έχουμε και τις ομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν θα ανακηρυχθεί ποτέ νικητής.

Έχουμε δει πολύ ωραία πράγματα, έχουμε δει και πράγματα που δεν μας ικανοποίησαν. Είδαμε φέτος περισσότερους πουρέδες απ’ όσες είναι οι συμμετοχές της Ράνιας Κωστάκη στο “Στην υγειά μας ρε παιδιά”», είπε μεταξύ άλλων ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ο οποίος και στο παιχνίδι πετάει μερικές επικές ατάκες.