MasterChef 5: Ο Πάνος αρχηγός της κόκκινης ομάδας - Τέλος ο Ιωάννης

«Δεν με πείραξε, να λειτουργήσει ομαδικά ο Πάνος»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Ο Πάνος αρχηγός της κόκκινης ομάδας - Τέλος ο Ιωάννης

Ανατροπή υπήρξε στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5 για την Τετάρτη (24/2), αφού ο αρχηγός μίας εκ των δύο ομάδων άλλαξε, με αποτέλεσμα να δοθεί η ευκαιρία σε έναν μάγειρα να αναδειχθεί.

Συγκεκριμένα, οι κριτές έδωσαν την ευκαιρία πριν ξεκινήσει η δοκιμασία, ο Αλέξανδρος να αλλάξει τον αρχηγό και στις δύο ομάδες, με την κόκκινη να επηρεάζεται τελικά από αυτό το πλεονέκτημα, που είχε κερδίσει χάρη στην επικράτηση στο τεστ δημιουργικότητας, αφού διάλεξε τον Πάνο.

MasterChef Αλέξανδρος πλεονέκτημα

Ο Αλέξανδρος ανέφερε, δικαιολογώντας την απόφασή του, ότι θέλει να τον δει να αναδεικνύεται, αν και φυσικά σε περίπτωση ήττας τους το πλήγμα θα ήταν «βαρύ» για την κλίκα, που έχει δημιουργηθεί με τους Ιωάννη και Διονύση. Ένα άλλο πλεονέκτημα, που είχε, ήταν η αλλαγή παικτών στις δύο ομάδες, δίχως όμως να κάνει χρήση του.

MasterChef Πάνος Αλέξανδρος

Η κίνησή του αυτή βέβαια θα μπορούσε να θεωρηθεί και στρατηγική, αφού ο Πάνος προέρχεται από έναν άγριο καυγά με τον Στέφανο και έχει δείξει πως μπορεί να έρθει σε αντιπαράθεση ακόμα και με μέλη της ομάδας του.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Νίκος Μουτσινάς κατά του Ιωάννη από το Masterchef - «Ο παντελονάτος παίρνει την ευθύνη»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Νίκος Μουτσινάς έριξε τα καρφιά του στον Ιωάννη Αυλωνίτη από το Masterchef 5, σχολιάζοντας την ίδια στιγμή το “παντελονάτος” που ακούγεται συνέχεια.

Ο παρουσιαστής, μετά την προβολή μερικών αποσπασμάτων του ριάλιτι μαγειρικής στο Καλό Μεσημεράκι, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τους παίκτες αλλά και τις ατάκες τους -δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο-.

Νίκος Μουτσινάς κατά του Ιωάννη από το Masterchef

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε αρχικά: «Με τα παντελόνια θα κάνω εμετό στο τέλος. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω και γιατί ο Κρητικός έκανε ξανά παρέα με τον Ιωάννη. Πότε ενώθηκε η κλίκα; Προχθές έσπασε. Στο MasterChef έχουν πάθει μια τρέλα και στο Survivor κάπως το αναφέρουν το παντελόνατος, τι βλακεία είναι αυτή; Αυτό δεν έχει πεθάνει με την εποχή του; Ξαναέφεραν στη μόδα το παντελόνατος; Ξεκολλήστε λίγο παιδιά, βάλτε κι ένα μαγιό για να είστε άντρες, δεν χρειάζεται παντελόνι»

Αναφορικά με τον Ιωάννη και την καμένη κροκέτα που προσπάθησε να κρύψει από τους κριτές είπε: «Ο Ιωάννης που είπε ψέματα δεν έφυγε; Δεν έπρεπε να φύγει κανονικά; Άμα ήταν παντελονάτος… Ο παντελονάτος παίρνει και την ευθύνη. Θα έλεγε “συγγνώμη Πάνο, Κοντιζά, Λεώ, φεύγω”».